Marius Croitoru / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Marius Croitoru i-a dat replica lui Valeriu Iftime

articol scris de Digi Sport
01.07.2022, 23:20
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Marius Croitoru (41 de ani) a plecat de la FC Botoșani după trei sezoane în care a antrenat echipa.

La câteva săptămâni de la oficializarea despărțirii, Valeriu Iftime a avut un discurs surprinzător, în care a transmis că Marius Croitoru ”nu e șlefuitor de talente și nu a ținut fotbalul din Moldova în spate”, iar actualul antrenor de la U Craiova 1948 a răspuns.

Marius Croitoru i-a dat replica lui Valeriu Iftime

Marius Croitoru a transmis că Valeriu Iftime spunea alte lucruri când cei doi încă lucrau împreună la FC Botoșani și că munca pe care a făcut-o la echipa din Moldova, pe care a dus-o de două ori în play-off și la care a adus gratis jucători vânduți ulterior pe sume importante, ar trebui respectată.

Normal că nu țin eu fotbalul din Moldova în spinare. Acum câteva luni eram cel mai bun, acum nu țin fotbalul în spinare. Ar trebui să fie mai ferm în ce declară. O dată sunt bun, apoi nu mai sunt bun? O dată aduc jucători buni, altă dată nu mai aduc jucători buni?

O dată spune așa, o dată spune așa, să se hotărască. Eu îi știu că jucătorii pe care eu i-am adus și i-am antrenat. Nu spun eu că sunt șlefuitor de talente, dar am contribuit la ascensiunea multor jucători. E treaba dumnealui ce declară, eu știu ce am făcut acolo, ce muncă am făcut, serile pe care nu le-am dormit.

Eu am stat o perioadă acolo pentru că am avut rezultate, am adus jucători, am mers în play-off și în cupele europene. Lumea știe ce am făcut eu acolo, îi las pe alții să vorbească despre munca mea. De ce să-i pară rău? Dacă eu n-am făcut nimic acolo, de ce să-i pară rău?”, a declarat Marius Croitoru, la Digi Sport Special.

”Nu înțeleg de ce tot aduce numele meu în discuție”

În același timp, Marius Croitoru a transmis că Valeriu Iftime ar trebui să se concentreze în aceste momente strict pe ce se întâmplă la FC Botoșani, care are un nou antrenor, în persoana lui Mihai Teja.

Lumea trebuie să știe că am făcut din plăcere tot ce am făcut la Botoșani. Eu nu înțeleg de ce Valeriu Iftime tot aduce numele meu în discuție. FC Botoșani are un nou antrenor, ar trebui să vorbească mai mult despre ce se întâmplă acolo.

Eu știu ce a fost înaintea mea, știu ce a fost cu mine, nu știu ce va fi după. Lumea declară că nu am avut o contribuție, înseamnă că ar trebui să fie ca până acum. Îmi doresc să ajungă în play-off, n-aș putea să-i doresc răul unui oraș în care am trăit 10 ani de zile. N-aș putea să-i doresc răul unui om care mie mi-a făcut numai bine. Eu îl respect foarte mult pe domnul Iftime, n-aș vrea să am o polemică deschisă”, a spus Marius Croitoru.

Etichete: marius croitoru , valeriu iftime


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB poate câștiga titlul de campioană, după 9 ani! Câți spectatori sunt așteptați pe Arena Națională

Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace

Real Madrid și FC Barcelona, luptă strânsă pentru un puști de doar 12 ani

Foto Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani

Citeşte şi

Încă un fotbalist a fost propus la FCSB. Patronul echipei a făcut anunțul: ”E pe lista scurtă”

Un patron din SuperLigă îl propune pe ”noul Coman” la FCSB: ”Îl las să plece”. Și un alt jucător e pregătit de transfer

PEROZFabuloasă la 55 de ani. Christy Turlington sfidează vârsta într-o ședință foto unică: Să ai regrete este o pierdere de timp

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale