Exclusiv Marius Lăcătuș le închide ușa în nas celor de la FCSB! Ce a spus despre noul stadion Ghencea

05.04.2019, 21:31
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Marius Lăcătuș, care azi, vineri, 5 aprilie 2019, a împlinit 55 de ani, nu mai este de acord cu cei care vorbesc despre noul proiect al celor de la CSA Steaua. Fostul mare fotbalist vorbește de certitudine, se delimitează practic de FCSB și chiar ține mocnit scandalul dintre cele două părți. ”Fiara” a spus că pe noul Ghencea va juca, mai mult ca sigur, doar echipa care se află acum în Liga 4.

”După ce va fi terminat, stadionul va fi predat Ministerului (n.r. - MApN)! Așa că cei care vor hotărî cine va juca pe acest teren vor fi cei din conducerea clubului și din conducerea Armatei!”, a dezvăluit Marius Lăcătuș, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”.

Lăcătuș a confirmat, practic, ce a spus Ministrul Apărării, Gabriel-Beniamin Leșluna trecută. "Din informațiile pe care le dețin, nu au existat decizii ca echipa lui Becali să joace acolo. Stadionul se face pentru echipa Armatei. Stadionul va fi funcțional în 2020-2021 și se face pentru secția de fotbal a CSA!", a spus, răspicat, Leş.

MApN susţine lupta pe care CSA o duce în instanţă cu Gigi Becali

Gabriel Leş a răspuns şi la acuzaţiile că Ministrul Apărării şi conducerea CSA Steaua nu l-ar susţine pe Florin Talpan, în procesele pe care le are pe rol cu Gigi Becali, legate de marcă şi palmares.

"Juriștii instituției luptă pentru obținerea mărcii și a brandului, cu toată susținerea conducerii Ministerului Apărării Naționale. Juriștii trebuie să lupte pentru interesul acelei insistuții. Nu se pune problema ca noi să ne dorim altceva.

Nu vreau să comentez lucruri legate despre Talpan sau oricine altcineva. Sunt unele informații apărute în media pe care chiar nu vreau să le comentez. Țin ca toată lumea să respecte rigoarea militară și disciplina și să respecte numele pe care Armata și-l păstrează", a precizat Leş.

Helmuth Duckadam, după ce ministrul Apărării a anunţat că FCSB nu va juca în Ghencea

Preşedintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a reacţionat la declaraţiile ministrului, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de la Digi Sport.

"Mă surprinde declaraţia domnului ministru. Oricum, azi e unul, mâine e altul, acolo se tot schimbă. Mă deranjează ce a zis, dar nu pentru că lucrez la FCSB. Mă deranjează pentru că aceste stadioane se fac din bani publici. Înseamnă că poate am şi eu 50 de bani acolo. De ce să decidă el pentru mine?

În al doilea rând, am văzut şi alte stadioane - Dinamo, la Buzău, la Tg. Mureş, la Piteşti - pe care au jucat alte echipe. E foarte normal. Când construieşti un stadion, îl poţi închiria cuiva care plăteşte. Doar la Craiova e altă situaţie, una de neînţeles pentru mine. E o treabă politică.

Nici nu mai ştiu cine mai poate face ceva în ţara asta. E de neînţeles declaraţia asta. Mai ales că fostul preşedinte, Petrea, a spus că oricine plăteşte poate juca pe stadion", a spus Duckadam.

Etichete: marius lacatus , program steaua , stadion ghencea , lacatus stadion , program fcsb playoff


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Dinamo - Csikszereda 0-0, ACUM pe DGS 1. ”Câinii” joacă primul duel pentru ”supraviețuirea” în SuperLiga

Video ”Made in Romania”: ”Generalul” Răzvan Lucescu a făcut show, după ce a scris istorie la PAOK!

Oficial Decizia luată de Tottenham în privința lui Radu Drăgușin

Oficial Liverpool și-a anunțat noul antrenor! Premieră în istoria de 132 de ani a clubului

Citeşte şi

Exclusiv Marius Lăcătuș a surprins pe toată lumea înainte de Dinamo - Csikszereda: ”Sincer îți zic”

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Un club din Superliga transferă fotbalistul lui Mititelu pe care Dan Petrescu îl are în fruntea listei la CFR citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”