Marius Șumudică, antrenorul echipei saudite Al-Raed / Foto: Twitter @alraedclub

Exclusiv Marius Șumudică: ”Ar fi cea mai mare palmă dată suporterilor clubului Rapid. N-aș mai fi om!”

articol scris de Digi Sport
20.04.2023, 18:07
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Rapid are cel mai slab început de play-off din cele șase echipe care au ajuns în această fază a competiției.

După patru etape jucate, giuleștenii sunt singura formație care nu a reușit să câștige vreun meci, motiv de nemulțumire pentru suflarea vișinie.

Marius Șumudică nu vrea ca FCSB să câștige campionatul în anul centenarului pentru Rapid

Pentru Rapid urmează derby-ul contra celor de la FCSB, duminică seară, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1, iar Marius Șumudică a ținut să îi avertizeze pe fotbaliștii lui Adrian Mutu.

Tehnicianul lui Al-Raed este de părere că dacă rivala se va impune în cele două partide rămase și va câștiga campionatul chiar după returul cu Rapid de pe Arena Națională, din ultima rundă a sezonului, va fi o rușine mai mare decât înfrângerea din sferturile de finală ale Cupei UEFA din 2006.

”În momentul de față nu am niciun interes să vin la Rapid. Un singur lucru vreau să atrag atenția în calitate de suporter, antrenor și fost jucător al Rapidului: dacă în anul centenarului se va întâmpla să ia FCSB campionatul și ultimul joc să aibă loc pe Arena Națională, cu 40-50.000 de suporteri FCSB-iști și doar 3-4 mii de rapidiști, ar fi cea mai mare palmă dată suporterilor clubului Rapid, președintelui, jucătorilor, o palmă pentru tot ce înseamnă fenomenul Rapid!

Dacă FCSB, care n-a mai luat titlul de opt ani, va lua titlul învingând-o pe Rapid, ar fi cea mai mare pată, peste sfertul de finală UEFAntastic. Mie de-asta mi-e frică și cred că, dacă s-ar ajunge la acea zi, mi-aș închide telefonul, n-aș mai răspunde nimănui, n-aș mai fi om!”

Îmi doresc ca anul ăsta ca FCSB să nu câștige campionatul în fața Rapidului”, a declarat Marius Șumudică la Liga DigiSport. 

Marius Șumudică nu ar prelua-o pe Rapid în viitorul apropiat

Întrebat dacă e posibil să ajungă la Rapid în locul lui Adrian Mutu, Marius Șumudică a transmis că nu e posibilă revenirea sa în Giulești, mai ales ca urmare a clauzei de reziliere pe care o are la Al-Raed, care se apropie de un milion de euro.

Ieri am vrut să intru în emisiune, tocmai să excludem varianta Șumudică la Rapid. Eu mă aflu sub contract cu Al Raed, mai am un an de contract, iar clauza de reziliere este una foarte mare.

Nu de ordinul milioanelor, dar aproape de un milion. Mi-ar fi greu să plătesc această sumă, chiar dacă este vorba de Rapid, dar nici ei nu pot să plătească. Nu s-a pus problema să ne înțelegem, dar în momentul de față sunt foarte bine remunerat aici, sunt respectat și mă simt ok.

Sunt mulți care spun că vor să îl înlătur pe Daniel Niculae. Dragii mei, Șumudică este foarte greu să vină la Rapid în următorul an”, a anunțat Marius Șumudică.

Etichete: rapid , sumudica , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ion Crăciunescu, declarație misterioasă: ”Am înțeles că FCSB va reveni la Steaua! Sunt discuții”

Foto Atunci și acum! Cum a sărbătorit FCSB titlul în 2015 și ce s-a întâmplat după 9 ani de așteptare

Exclusiv Gigi Becali a găsit noul fundaș stânga de la FCSB! E din România: ”Am vorbit în iarnă”

Video ”Aoleu, Doamne!”. Ce a spus Valentin Crețu despre viitorul său la FCSB, după ce a cucerit titlul

Citeşte şi

Galerie Foto FCSB a mutat petrecerea de titlu la baza din Berceni! Cum au fost primiți noii campioni ai României

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”