Marius Șumudică, în studioul Digi Sport / Foto: Captură Digi Sport

Marius Șumudică, avertizat de U Craiova 1948: ”Ultima ofertă din România pentru tine”

articol scris de Digi Sport
28.08.2023, 10:26
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Marius Șumudică (52 de ani), în prezent antrenor liber de contract, nu a ajuns la un acord cu cei de la U Craiova 1948 pentru preluarea echipei din Bănie.

Marcel Pușcaș, mesaj pentru Marius Șumudică: ”Ofertă mai bună nu există”

Marcel Pușcaș (62 de ani), directorul general al celor de la U Craiova 1948, a reacționat după ce Adrian Mititelu, finanțatorul echipei oltene, și Marius Șumudică nu au ajuns la un numitor comun.

Oficialul grupării din Bănie este de părere că ”Șumi” a primit ultima ofertă din partea unui club din România.

Dacă 'pe Cornel Dinu îl poți găsi azi doar pe Google', după cum a declarat simpaticul Șumi-gol, tot de pe Google se poate vedea / citi și cariera sa 'impresionantă':
24 de echipe antrenate în 19 ani.

Rezultă aproximativ 8 luni pe an la o echipă. Dacă scoatem din context Astra și Gaziantep(câte 2 ani la fiecare), înseamnă că a antrenat maximum 4 luni fiecare echipă. O fi mult? O fi puțin?

Mircea Lucescu, de pildă, a antrenat 9 echipe în 45 de ani, Răzvan Lucescu, alte 7 în 20 de ani. Iordănescu SR, 7 echipe în 40 de ani, Jenei, 6 echipe în 50 de ani,
Guardiola, 3 echipe în 15 ani, Klopp, 3 echipe în 20 de ani, Zidane, o echipă în 15 ani. Exemplele pot continua. În cazul lui Șumi-gol, întrebarea este de ce? Care-i hiba?

15 Martie, dată la care trebuia să fie doar pe locul opt la FCU, cum rezultă din contract coincide cu finalul campionatului. Deci, nu era obiectivul play-off. Mai sunt antrenori în România care au câștigat campionate și cupe. D. Munteanu, Gâlcă, Rednic, Iordănescu, Reghe, Bergodi, Ciobotariu, Mutu, D. Petrescu, Isăilă, șamd.

Așadar, unde vrea Șumi-gol să ajungă, de-acolo se întorc enumerații s-ar putea spune. În România, ofertă mai bună nu există. CFR s-a lecuit, Steaua (n.r. FCSB), Rapid, Sepsi, CSU, la fel. Ș-atunci, qvo vadis Șumi-gol? Spre vest, no chance. Spre Sud-Est poate. Impresarii și autopropunerile pot fi importante.

”Trebuia exploatată oferta”

Ce ne facem cu fotbalul? Cu performanța. Cred că FCU a fost 'the last offer from Romania for you', în engleză, 'a ultima oferta da Romenia' în portugheză. Trebuia exploatată oferta. Mie mi-e simpatic și îi doresc doar succese!

Niciun antrenor din lume, conform statisticilor, nu poate ridica nivelul unei echipe mai mult de 20% cu același lot. Tot la bidivii/ jucători ajungi. De calitatea lor depinzi ca antrenor în mare măsură. De la actualul loc până la locul 8 exact asta ar fi însemnat.

Avem cel mai bun atac din țară și cea mai slabă apărare. Avem cel mai bun marcator in Chițu. Învață-i să se apere și lasă-i cu două goluri marcate pe meci. Poți să improvizezi, să transformi jucători, să le dai încredere, să te aperi aglomerat, să contraataci etc, doar ai licența PRO.

Cu bani și cu Modric, De Bruyne, Benzema, Haaland, oricine știe. Trebuie doar să nu-i enervezi/superi. În rest ei știu ce-au de făcut. Învață-i orice, dacă ești antrenor.

De ce ar trebui să-ti fie teamă dacă ai încredere în tine și dacă ți se oferă toate condițiile? Întreb, nu dau cu parul!”, a scris Marcel Pușcaș, pe Facebook.

Marius Șumudică, liber de contract

Marius Șumudică este liber de contract, după ce s-a despărțit în această vară de Al-Raed.

Antrenorul a câștigat un campionat în România, cu Astra Giurgiu (2016), dar și o Supercupă a României.

În România, Șumudică a mai antrenat echipele Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Rapid, FC Brașov, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna și CFR Cluj.

Experiențele lui Marius Șumudică în străinătate au fost la Kavala, Al-Shaab, Kayserispor, Al-Shabab, Gaziantep, Caykur Rizespor, Yeni Malatyaspor și Al-Raed.

Etichete: marius sumudica , marcel puscas , marius sumudica u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

De neînțeles! Ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi după ce a fost cel mai bun cu Real Madrid. A atins de 3 ori mingea

Primul transfer al FCSB-ului pentru Champions League! Când face vizita medicală + Salariul jucătorului

Și-a anunțat plecarea imediat după ultimul meci al sezonului: ”Mă duc undeva unde sunt dorit”

Citeşte şi

Exclusiv ”Uitați-vă la Ancelotti!” Marcel Pușcaș știe ce problemă va întâmpina Neil Lennon la Rapid

Marius Șumudică pune ”paie pe foc” înainte de Rapid - FCSB: ”Au luat primul lor titlu. Suntem la egalitate acum!”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină