Ionuț Negoiță, într-o conferință de presă / Foto: Digi Sport

Marțian îl atacă dur pe Negoiță, dar nu renunță la Dinamo: "Ia-ți fărașul și măturica și du-te să faci curat la Rin!"

22.11.2019, 19:16
  • Fotbal: Gibraltar - Țara Galilor, joi, 21:45, DGS 2

  • Fotbal: Olanda - Canada, joi, 22:15, DGS 1

Fostul patron al echipei UTA, Adrian Marțian, se declară în continuare interesat să cumpere pachetul majoritar de la Dinamo, însă îl atacă dur pe Ionuț Negoiță.

Marțian spune că Ionuț Negoiță vrea să primească banii înainte de realizarea unui audit: "Mă interesează în continuare să achiziționez Dinamo, iar eu voi răspunde „prezent" în orice moment dacă va fi nevoie de mine ca să funcționeze clubul. Interesul meu e să cumpăr echipa și s-o duc acolo unde a fost pe vremuri.

Dar nu în stilul propus de Negoiță, adică în genul plăților ca la bordel, cu banii înainte, fără să știi pe ce-i dai! Discuțiile cu Negoiță au deviat când a sunat avocatul lui și ne-a transmis că trebuie să facem urgent o infuzie de capital la Dinamo, că altfel dispare clubul. Că n-avem timp de audit și alte verificări.

Mi-a cerut să dau banii acum și facem noi actele pe urmă. Aberația secolului! Nu poți să vinzi ceva fără să-i arăți și să-i demonstrezi cumpărătorului ce-i pui la dispoziție. Când am pe masă actele și evaluările clare, am dat banii instant. „Hai, Negoiță, ia-ți fărașul și măturica și du-te să faci curat la Rin!".

Trâmbițează că vinde Dinamo, dar n-a prezentat nici măcar ce jucători pune la dispoziție, ce contracte au, care sunt ai clubului, care nu sunt. O harababură!", a spus Adrian Marțian, într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor.

Ionuț Negoiță a anunțat pe 29 octombrie că va renunța la 51% din acțiunile lui Dinamo pentru 1 leu, dar niciun investitor nu a reușit să ajungă la un acord cu acesta. Claudiu Florica și Viorel Cataramă s-au retras în ultimul moment, acuzând că actele clubului nu sunt în regulă.

Etichete: dinamo , adrian martian , ionut negoita , vanzare dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Imagini șocante cu un prizonier ucrainean după doi ani de captivitate în Rusia. „Evocă cele mai întunecate pagini ale istoriei umane”

Autoritățile ucrainene au făcut publice fotografii șocante cu un prizonier de război ucrainean întors acasă după doi ani de captivitate în Rusia. Bărbatul, care făcea parte din echipa de pază a centralei nucleare de la Cernobîl, a fost luat prizonier în martie 2022 și eliberat după doi ani, la sfârșitul lunii trecute. Starea lui Roman Gorilik este deplorabilă, amintind de lagărele de concentrare naziste, potrivit autorităților ucrainene.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Ubioh bih se!”. Ce i-a spus Novak Djokovic soției, cu care s-a certat în timpul meciului de la Roland Garros

Patru cluburi nu au primit licența UEFA și sunt OUT din cupele europene

Oficial Cale liberă pentru transferul lui Horațiu Moldovan

PSG nu se oprește: îi dă lui Kylian Mbappe lovitură după lovitură

Selecționerul Bulgariei n-a stat pe gânduri: a spus, cu subiect și predicat, ce crede că va face România la EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv "Telenovela" Răzvan Lucescu e gata! Echipa a făcut anunțul, apoi a urmat reacția tatălui

Au bătut palma! Gicu Grozav a ales și urmează să semneze contractul

Exclusiv Prima reacție a lui Cosmin Contra, după ce a pus pixul pe foaie: "Răsplata muncii!"

2.000.000€ pentru Rapid! Giuleștenii dau lovitura, la jumătate de an de la transferul jucătorului

Citeşte şi

Fotbalistul de națională a cerut să plece de la Dinamo

Lovitură pentru Leverkusen! Fostul fotbalist al lui Dinamo, la un pas de Premier League

PEROZSofia Vergara, ședința foto din tinerețe care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Actrița a pozat nud printre boabe de cafea

FILM NOWNicole Kidman și Zac Efron, scene fierbinți în cea mai nouă comedie romantică. Îi despart 20 de ani, dar au chimie pe ecran

Date secrete din insolvența de la Dinamo! Bani de play-off, rezultate de matineu citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos! Gabriela Ruse a avut noroc și e în semifinale la Roland Garros! citeşte ştirea pe ziare.com

Apare o nouă taxă în România. Când intră în vigoare, sunt loviți acești români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Digi World

Ce este „ad breaks”, funcția testată acum de Instagram. Utilizatorii sunt revoltați: „Pare o mișcare agresivă pentru a câștiga mai mulți bani!”

Digi Animal World

Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF