Meme anunţă un nou transfer la FCSB: "Aşa l-am simţit pe patron". Ironii spre Craiova: "Pigliacelli ar fi un mijlocaş bun"

24.02.2019, 23:49
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

FCSB - Craiova 3-2 VIDEO | FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 3-2 (1-1), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii 1 de fotbal. La final, Mihai Stoica a analizat partida şi a vorbit despre posibilitatea de a aduce încă un jucător, pe ultima sută de metri a ferestrei de transferuri.

Vicecampioana a câştigat greu la capătul unui meci disputat şi tensionat, în care s-au arătat trei cartonaşe roşii, două oaspeţilor şi unul "roş-albaştrilor". Situaţia în lotul lui Teja e complicată, după această partidă: Junior Morais, Man şi Bălaşa vor fi suspendaţi pentru partida de la Voluntari, iar Planic s-a accidentat.

În acest context, e foarte probabil să mai vină un fundaş, lucru recunoscut de Mihai Stoica. Cel mai probabil este vorba de Iulian Cristea, fotbalist deja acontat de FCSB, dar care urma să vină sub comanda lui Teja abia în vară. Gaz Metan şi-a asigurat azi serviciile lui Larie, astfel că mutarea pare să prindă contur încă de acum.

"Din păcate avem suspendați, jucători cu problemele medicale. Mai e mâine o zi în care se pot face transferuri. L-am simțit pe patron după meci, am discutat puțin, și era dornic să mai aducă un jucător", a spus Mihai Stoica, după meci.

FCSB - Craiova | Arbitraj impecabil, în opinia lui Meme

În ultima săptămână, Mihai Stoica a pus arbitrii la zid, acuzându-i că greşesc enorm în defavoarea formaţiei sale. Totul în contextul în care Cojocaru nu a dat un penalty clar pentru FCSB la Chiajna şi a evitat să îl elimine pe Ropotan. În această seară, Marius Avram a condus bine partida, e convins oficialul roş-albaştrilor, care a ţinut să îşi felicite jucătorii pentru rezultat.

"Aveam nevoie neapărat de un astfel de joc. Eu unul mă bucur în primul rând pentru Mihai Teja și pentru staff-ul lui. Pentru mine doar ei contează. Mihai are un staff pe care eu îl apreciez foarte mult. Nu înțeleg totuși de ce a fost eliminat Man. Am fost acolo și nu am văzut nimic, e posibil totuși să fi fost ceva. E normal să existe nervi. Se apropie play-off-ul, lupta e din ce în ce mai încinsă. Nu cred că cineva poate să conteste vreo decizie majoră a lui Marius Avram", a mai spus Meme.

FCSB - Craiova | Ironii la adresa lui Pigliacelli

Un tip extrem de ironic, Stoica nu putea scăpa prilejul de a trimite câteva săgeţi spre Craiova. Pigliacelli a executat penalty-ul pentru olteni, fapt perceput ca o aroganţă de roş-albaştri. "Cei de la Craiova ne au luat la mişto când au pus portarul să bata penalty", a spus Bălaşa, completat de "eroul" Ioan Hora: "Pigliacelli ne-a luat peste picior cu ieşirile lui cu mingea până la mijlocul terenului". MM nu a vrut să comenteze decizia în sine, însă a ţinut să îl taxeze pe goalkeeper pentru reacţia de după.

"Momentul penalty-ului lor, transformat de Pigliacelli, nu l-am perceput în niciun fel. Am văzut însă bucuria exagerată a portarului oltean în fața galeriei. Atunci mi-am zis că vom câștiga acest meci. Dar, înțeleg, vine din Sudul Italiei, ei sunt mai colerici acolo. Ar fi un mijlocaș bun", a glumit oficialul vicecampioanei.

FCSB e neînvinsă de patru etape, în care a obţinut două victorii şi două egaluri. Universitatea venea după patru etape fără înfrângere (trei victorii, un egal).

Etichete: craiova , fcsb , fcsb craiova 3-2


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv A auzit cine e principala țintă a CFR-ului în mercato și a reacționat: ”Nu cred așa ceva! Nu e o glumă?”

Foto Daniel Niculae, replică ironică pentru Dan Șucu! ”Ruptură” evidentă la Rapid

Șumudică știe fotbalistul care nu trebuie să lipsească din primul 11 la EURO: ”N-am văzut în viața mea”

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

Citeşte şi

Mihai Popescu, întrebat de transferul la FCSB după umilința suferită de Farul: ”Ce interes după acest meci?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”