Mihai Stoica / Foto: Sport Pictures

Meme Stoica: ”Nu-mi vine să cred cât de idioți ne cred unii”

articol scris de Digi Sport
27.02.2024, 15:59
  • Superliga: Farul - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Aston Villa - Liverpool, luni, 22:00, DGS 2

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a reacționat dur după ce Nana Antwi (23 de ani) a fost eliminat în minutul 18 al partidei FCSB - FC Botoșani 3-2.

Mihai Stoica, extrem de supărat după eliminarea lui Antwi

Oficialul liderului din SuperLiga a reacționat în spațiul public marți, după ce, între timp, s-a mai jucat și ultimul meci al etapei 27, Universitatea Craiova - FC Voluntari 2-1.

În minutul 24, Carnat a fost aproape să scape singur spre poarta oltenilor, dar Nicușor Bancu a avut o intervenție la limita zonei de pedeapsă, iar jucătorul ilfovenilor s-a prăbușit pe gazon.

Adrian Cojocaru, centralul partidei, i-a arătat doar cartonașul galben căpitanului formației din Bănie, chiar dacă Bancu l-a faultat pe Carnat din postura de ultim apărător.

”Nu-mi vine să cred cât de idioți sau de inculți din punct de vedere al fotbalului în general (al arbitrajului în special) ne cred unii. Așadar, la Bancu e galben pentru că Dumiter (n.r. - Carnat) nu controlează balonul. Subscriu, chiar e evident.

Dar la Nana e roșu pentru că Enzo Lopez îl controlează perfect, creându-și o ocazie iminentă?

Poate ni se explică și cum face Enzo asta. Preluare cu dreptul perpendicular pe poartă, control impecabil cu stângul?”, a scris Meme Stoica, pe pagina sa de Facebook.

VIDEO cu faza incriminată de către Mihai Stoica, din meciul Universitatea Craiova - FC Voluntari 2-1

Meme Stoica: Spuneți așa : “E roșu pentru că așa vreau eu!”

Mai mult, Stoica susține că Antwi a fost eliminat intenționat.

”Cum sunteți siguri de iminența golului? Cum? Cum? Cum? Că noi, oamenii de rând fără masterate în arbitraj, nu realizăm. Simplificați-o, oameni buni! Spuneți așa : “E roșu pentru că așa vreau eu!”

Măcar așa nu ne mai insultați. Doar ne ignorați”, și-a încheiat Meme Stoica tirada.

VIDEO cu faza eliminării lui Antwi, în meciul FCSB - FC Botoșani 3-2

Verdictul specialistului! De ce Bancu a primit doar galben, la o fază asemănătoare cu cea de la eliminarea lui Antwi

Marius Avram a explicat decizia centralului în cadrul emisiunii Digi Sport Special. Fostul arbitru FIFA a realizat o comparație între faultul comis de Nana Antwi la meciul FCSB – FC Botoșani și cel de comis de Nicușor Bancu.

Mă bucur că a apărut faza asta. Astfel putem arăta diferențele dintre cele două faze și de ce eu consider că la această fază arbitrul a luat decizia corectă arătând cartonașul galben. Dacă la această fază (n.r. la meciul FCSB – FC Botoșani), mingea era în fața jucătorului, înainte să se arunce din spate și să îl faulteze, mergea un pic în fața lui, la un metru în fața lui, având-o clar sub control sau cu posibilitatea evidentă de a avea control asupra ei, în cea de-a doua fază, mingea e undeva în aer, în spatele jucătorului, venind sus, undeva în zona capului, în momentul în care este împins de către Bancu.

Unii pot zice că putea să o ajungă, să o aibă sub control, alții pot zice că nu putea să o aibă sub control, dar în instrucțiunile arbitrilor, în care se explică clar ce înseamnă ca un jucător să aibă mingea sub control, acest gen de fază în care mingea e undeva în spate, sus, deasupra capului este prezentată ca o fază la care nu se dă cartonaș roșu.

Care sunt elementele de care țin cont arbitrii atunci când iau o decizie de genul acesta, distanța dintre locul unde este comisă abaterea și poartă, direcția generală a jocului, posibilitatea de a păstra sau a recupera mingea și poziția și numărul apărătorilor.

Posibilitatea de a avea controlul mingii, aici (n.r. la meciul Universitatea Craiova – FC Voluntari) este mult mai scăzută decât la această fază. Nu este complet inexistentă, dar fiind mult mai scăzută ne duce clar către cartonașul galben”, a spus Marius Avram la Digi Sport Special.

VIDEO Explicațiile lui Marius Avram

Etichete: mihai stoica , meme stoica , vasile avram , nana antwi , universitatea craiova - voluntari 2-1 , fcsb-botoșani 3-2


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
De ce a fost descalificat reprezentantul Olandei înaintea finalei Eurovision 2024

Olanda a dezvăluit noi informații despre incidentul care a dus la descalificarea lui Joost Klein de la Eurovision 2024, scrie The Independent.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Foto ”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală

Se știu meciurile de baraj! Când se vor disputa partidele de menținere/promovare

Video Dinamo a prins ”barajul”! Voluntari și FCU Craiova au retrogradat în Liga 2. Botoșani va merge și ea la meciurile de menținere/retrogradare

Exclusiv Viitorul antrenor al lui Dinamo, anunțat în direct

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a făcut anunțul despre primul transfer al FCSB-ului după cucerirea titlului: ”Eu am spus așa”

Oficial OUT de la FCU Craiova, după retrogradare: clubul lui Adrian Mititelu a anunțat despărțirea

Surpriză! A câștigat titlul cu FCSB și e gata să plece. Are pe masă două oferte din SuperLigă

S-a încheiat! Și-a anunțat plecarea de la echipă, după meciul contra românilor de la Gaziantep

Citeşte şi

La 39 de ani, fostul atacant al FCSB-ului a făcut anunțul! MM Stoica a reacționat imediat

Video Cum s-a purtat Dan Petrescu imediat după finalul meciului cu FCSB

PEROZIrina Shayk, apariție surprinzătoare după ce a făcut furori la MET Gala 2024. Cum a fost fotografiată pe străzile din New York

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Primele două transferuri de la Mititelu: Bauza, la CFR sau Rapid, și Baeten, la FCSB! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM "Avem și noi o Jennifer Lopez în România". În prag de 45 de ani, Lili Sandu a furat startul în sezonul costumelor de baie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

"Avem și noi o Jennifer Lopez în România". În prag de 45 de ani, Lili Sandu a furat startul în sezonul costumelor de baie

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”