Steliano Filip / Foto: captură Digi Sport

Video Exclusiv Mesaj ferm pentru Steliano Filip: "El e fotbalist, nu vedetă!"

articol scris de Digi Sport
20.01.2022, 22:00
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Steliano Filip (27 de ani) vrea cu orice preț să plece de la Dinamo, dar clubul vrea să-l vândă, nu să-l piardă gratis.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Mesaj ferm pentru Steliano Filip: "El e fotbalist, nu vedetă!"

Fostul agent Victor Becali a comentat situația lui Steliano Filip și nu înțelege de ce jucătorul are această atitudine: "Nu prea mă intersează situația lui Steliano Filip. Nu am mai vorbit cu el de ani de zile. Trebuie să înțeleagă că el e fotbalist, nu vedetă. Dacă are aere de vedete... Dacă erau așa mari vedete nu se bătea la retrogradare. Eu m-aș fi așteptat la el, dar și la alți jucători de la Dinamo, la mai mult.

Problema este că ei trebuie să înțeleagă cu fotbalul nu se joacă cu numele. Fotbalul se joacă cu atitudine, cu dăruire, cu valoare. Dacă ai valoare și nu ai atitudine bună, nu faci absolut nimic", a spus Victor Becali, la Digi Sport Special.

Steliano Filip are 8.000 de euro salariu lunar, fiind unul dintre fotbaliștii cel mai bine plătiți de la Dinamo.

Dinamo începe cursa pentru supraviețuire la Pitești, vineri, contra lui FC Argeș. Toate meciurile din Liga 1 vor fi transmise în direct pe Digi Sport 1 și în format live video pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, pentru abonații RCS-RDS.

Steliano Filip nu pleacă gratis de la Dinamo!

Răzvan Zăvăleanu a declarat că are așteptări mari de la fotbalist și nu înțelege de ce acesta este atât de înverșunat să plece. Atât conducerea administrativă, cât și cea tehnică, i-au trimis asigurări lui Steliano Filip că este nevoie de el la club și că poate fi un om de bază în partea secundă a sezonului.

Am avut mai multe schimburi de mesaje cu el, am vorbit des la telefon. Mie-mi pare rău, pentru că eu îl apreciez foarte tare. Mi se pare un băiat sincer, dar nu știu ce-l îndeamnă atât de tare să plece, pentru că atât antrenorul cât și noi i-am spus că ne bazăm în continuare pe el, și totuși are o atitudine puțin de neînțeles. Vreau să spun că nici el și nici Iliev nu vor pleca, trebuie să-și respecte contractul. Este la antrenament, amândoi sunt. Două zile a fost învoit, dar n-a plecat de capul lui.

Urmează să vedem care este implicarea lor la antrenamente, ce doresc să facă la meciuri. Ei fac parte contractual din echipă. Logica, bunul simț, îți impun să îți respecți contractul. Am avut mai multe situații în care ni s-au cerut banii până la sfârșitul contractului, iar când voiau să plece, voiau s-o facă fără niciun ban în schimb. Dacă Steliano sau Iliev vor avea oferte care să fie în beneficiul clubului, evident că ne vom așeza la masă. Până atunci, nu trebuie să caute să plece”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la Liga Digi Sport.

Etichete: victor becali , digi sport special , jucatori dinamo , steliano filip , steliano filip dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Citeşte şi

Reacția lui Steliano Filip, după ce s-a zvonit că revine în fotbalul românesc: ”A existat o serie de discuții”

Răzvan Zăvăleanu, mesaj tranșant pentru jucători: ”Trebuie să arate că au o anumită valoare”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”