Marius Lacatus / Foto: Sport Pictures

Mesajul fanilor de la FCSB pentru Marius Lăcătuș, de ziua sa: "Vrea să fie legendă doar pentru 300 de oameni și e păcat"

articol scris de Digi Sport
05.04.2023, 19:26
  • La Liga: Las Palmas - Real Betis, joi, 20:30, DGS 4

  • La Liga: Almeria - Barcelona, joi, 22:30, DGS 1

Marius Lăcătuș a împlinit 59 de ani, iar "Fiara" a primit mesaje atât din partea celor de la CSA Steaua, cât și din partea celor de la FCSB.

Gheorghe Mustață: "Marius este o legendă pentru noi"

Deși a preferat să rămână alături de CSA Steaua în războiul purtat cu FCSB, Marius Lăcătuș continuă să fie apreciat de suporterii clubului patronat de Gigi Becali. Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a vorbit despre decizia "Fiarei" și a spus că regretă alegerea celui mai titrat fotbalist din istoria roș-albaștrilor, care a rămas cu sufletul lângă formația din eșalonul secund.

"Dacă omul (n.r. Marius Lăcătuș) are impresia asta (n.r. că FCSB nu e Steaua), eu nu pot să i-o schimb. Am vorbit cu foste glorii și mi-au spus că nu vor să intre în chestia asta pentru că nu vor să se supere nici ăia, nici ăia. Și au preferat să nu discute. Nea Emi (n.r. Emerich Ienei), la fel, tot așa mi-a spus: 'Nu vreau să mă bag, eu știu cine este Steaua pentru mine și merg înainte'.

Faptul că 3-4 foste glorii spun că, vezi Doamne, nu e Steaua, că s-a furat… Măi oameni buni, eu am actele alea, eu am fost acolo, dacă aveau zece mâini, zece mâini ridicau. Eu în 2003 eram acolo când s-a votat. Toți ridicau mâinile pe sus: 'Da, domne, să se privatizeze'.

La noi nu vorbim de 3-400 de suporteri, vorbim de milioane de suporteri. Oamenii postează pe TikTok, îl jignesc pe Lăcătuș și îi rog în privat să șteargă filmările. Nu vreau asta, pentru că Marius este o legendă pentru noi. Se pare că vrea să fie legendă doar pentru 300 de oameni și e păcat”, a declarat Gheorghe Mustață, citat de Fanatik.

Marius Lăcătuș nu o vrea pe FCSB în Ghencea

Fostul antrenor de la CSA Steaua s-a întrebat de ce trupa lui Gigi Becali vrea cu orice preț să joace pe arena din Ghencea.

"Eu nu înțeleg. De ce trebuie să joace FCSB în Ghencea? Și Arcul de Triumf e un stadion pe care joacă mai multe echipe și făcut din bani publici, precum și arena Rapidului, și Arena Națională la fel, de ce neapărat trebuie să joace FCSB în Ghencea?

Sunt foarte mulți care consideră și că Steaua din Liga 2 trebuie să joace acolo. Bănuiesc că terenul și tot ce e acolo aparțin Ministerului. Dacă se cosmetiza puțin vechiul stadion, echipa din Liga 2 putea să joace acolo.

Nu văd de ce trebuie să joace FCSB acolo, din moment ce ai plecat de acolo în ce mod ai plecat și cum te-ai comportat și ce declarații ai dat. Ai spus că tu nu mai vii niciodată, că tai nocturna, plus că avea de plătit niște datorii acolo.

Spui că nu mai vii niciodată în Ghencea și deodată ți s-a părut ție că e stadionul mai nou și mai frumos", a spus Marius Lăcătuș, la Fotbal Club.

  • Marius Lăcătuș a evoluat pentru Steaua în două rânduri, între 1983 și 1990, și între 1993 și 2000, perioadă în care a câștigat 21 de trofee.
  • Ca antrenor, Marius Lăcătuș a pregătit și FCSB, trupa lui Gigi Becali, și CSA Steaua, formația din liga secundă.

Etichete: csa steaua , liga 1 , liga 2 , marius lacatus , gheorghe mustata , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete

Bărbatul de 46 de ani care a fost omorât de doi tineri, de 16 și 20 de ani, lângă Parcul Crângași din București, a încercat să apere două fete, fiicele iubitei lui, care îl însoțeau.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Video Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City

Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Posibilii adversari ai Corvinului în preliminariile Europa League, după câștigarea Cupei României

Exclusiv Mircea Lucescu a reacționat, după ce Corvinul a câștigat Cupa României: ”În primul rând, e mulțumită lui”

Fiorentina i-a stabilit un preț uriaș lui Louis Munteanu: atacantul, dorit de Gigi Becali la FCSB

Ce le-a spus Răzvan Lucescu grecilor, după ce a umilit-o pe Panathinaikos și a ajuns la 90 de minute de titlu

Citeşte şi

S-a aflat! Motivul pentru care soția lui Cristi Tănase a obținut ordin de restricție împotriva fostului fotbalist

Video Exclusiv Gigi Becali le-a dat un sfat celor de la Dinamo și Lăcătuș l-a ironizat pe finanțator. ”A luat un campionat și gata”

PEROZKim Kardashian, cu părul blond și îmbrăcată într-o rochie mulată, un look în stilul Pamela Anderson, anii '90: „Babewatch”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice de relație citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Digi World

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat