Florin Talpan și Răzvan Bichir / Foto: captură Digi Sport

Mesajul lui Florin Talpan, după ce FCSB a primit acceptul de a juca în Ghencea

articol scris de Digi Sport
02.08.2023, 12:19
  • La Liga: Real Madrid - Alaves, marți, 22:30, DGS 2

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, marți, 22:00, DGS 1

FCSB va disputa pe arena din Ghencea meciul cu CFR Cluj, din etapa a patra a SuperLigii, lucru care nu le-a picat bine suporterilor ”Militarilor”.

Florin Talpan: ”Întrebați-l pe domnul comandant Bichir

Florin Talpan, juristul CSA și omul care s-a opus din răsputeri ca FCSB să evolueze pe stadionul Steaua, nu a dat nicio declarație în primele două zile de când informația a devenit oficială.

Miercuri, întrebat direct ce părere are despre faptul că vicecampioana României va găzdui duelul cu CFR pe arena din Ghencea, Talpan a ocolit să răspundă și a transmis că Răzvan Bichir, comandantul CSA Steaua, cel care a semnat contractul de închiriere, este cel mai în măsură să vorbească despre acest lucru.

"Nu vreau să comentez, sunt la instanță. Întrebați-l pe domnul comandant Bichir", a transmis Florin Talpan, potrivit iamsport.ro.

CSA a impus o clauză specială în contractul cu FCSB, care interzice criticarea grupării armatei

Patronul celor de la FCSB este obligat contractual să nu mai critice Steaua și să nu mai susțină că FCSB este Steaua, dacă vrea ca elevii lui Elias Charalambous să joace în continuare pe stadionul din Ghencea.

Gigi Becali a recunoscut că nu are de gând să vină la meci, pentru a evita posibilele acte de violență din partea suporterilor.

Domnule, fiecare om are hiba lui, ei au hiba asta ca microbiști, nu trebuie să le-o zgândări. Nu vreau să comentez despre ei, nu mă interesează. Am pus și în contract că nu trebuie să comentez la adresa lor. Că noi suntem, că dregem, să criticăm, să denigrăm CSA, să nu vorbim urât, să nu zicem că noi suntem Steaua, să nu incităm.

Eu cred că stadionul va fi plin, sunt și eu curios, nu mă duc acum ca să nu incit, e foarte frumos stadionul, sunt și eu curios. Eu cred că va fi plin stadionul, 30.000. Acolo FCSB-iștii, acolo sunt FCSB-iștii”, a declarat Gigi Becali.

"Vă dați demisia dacă FC Fcsb vă dă o nouă țeapă, domnule Bichir?"

Niciunul dintre suporterii steliști nu crede că Becali se va ține de cuvânt și că va onora contractul semnat. Cel mai probabil, Steaua va trebui să meargă din nou în fața unui judecător, ca să poată obține chiria de la clubul din Berceni. Așa s-a întâmplat de mult prea multe ori până acum.

Din păcate, de fiecare dată, cei numiți la conducerea clubului nostru au făcut ce li s-a spus, în loc să facă ce trebuie. Așa pare să facă și Bichir în acest moment. Dar așteptăm cu nerăbdare să aflăm dacă FC Fcsb a plătit sau nu. Dacă nu va plăti, atunci interimarul Bichir este obligat să își dea demisia.

Este și vina suporterilor. Din păcate, au și suporterii o vină în tot acest lucru. Dacă Steaua ar fi avut un comandant competent, cu coloană, nu s-ar fi ajuns niciodată aici. Dacă Talpan ar fi fost comandant, nu s-ar fi ajuns niciodată aici. Dar suporterii nu l-au susținut niciodată cu adevărat pe Florin Talpan și nu au cerut niciodată cu adevărat ca el să fie numit comandant.

Doar acum câteva luni, o parte din suporterii l-au jignit, pe motiv că nu a fost de acord ca AS47 să primească gratuit marca Steaua. Aceiași suporteri și-au schimbat rapid poziția, când s-a dovedit că Talpan e chiar singurul din club care luptă pentru Steaua.

Dar nu a fost destul și a fost și prea târziu. Duși de nas de Bichir, care le-a promis o asociere care nu e deloc bună pentru Steaua și care, se pare, nu va avea oricum loc în acest sezon, aceștia au dormit. Au crezut că au un aliat în Bichir. De fapt, a fost invers.

Talpan (rebelul, ”nebunul”) rămâne singurul care luptă pentru Steaua. În timp ce Bichir pare să facă ce i se spune. Dar nu face ce îi spun suporterii cărora le promite marea cu sarea, ci ce îi spun alții.

Demisia, domnule Bichir! Locul dumneavoastră nu este la Steaua", au transmis suporterii CSA Steaua de la Steaua Liberă.

Etichete: florin talpan , fcsb steaua , fcsb cfr cluj , fcsb ghencea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți

În ultimele zile, forțele ruse au ocupat în jur de 100 de kilometri de teritoriu ucrainean din regiunea Harkov; în estul Ucrainei, Rusiei i-a luat luni de zile ca să obțină aceleași rezultate, relatează BBC. „Nu a fost nicio primă linie de apărare. Rușii au intrat pur și simplu”, a spus un comandant din trupele speciale care au eliberat teritorii vaste în timpul ofensivei surpriză a armatei ucrainene din toamna anului 2022.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

Exclusiv ”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu

E gata: primul transfer al FCSB-ului! Ce salariu va primi jucătorul

Video Ce nu s-a văzut la TV! Gigi Becali și-a aruncat telefonul în direct și la scurt timp a rămas fără șapca de 450 € | VIRAL

"Coșmar! Nu putea fi mai rău pentru Simona Halep!" Presa din SUA, reacție tranșantă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Pleacă de la FCSB! Gigi Becali: ”Îi mulțumim. Voiam să rămână”. Patronul campioanei a anunțat o altă mutare: ”Vine”

Rapid și FCSB vor același fotbalist! Tocmai a retrogradat în Liga 2

Gigi Becali a făcut anunțul despre transferul lui Florin Tănase: ”Pot să vă zic sigur”

Antrenorul care a pregătit în acest sezon ambele echipe retrogradate, ”săgeți” către FCU Craiova: ”Am transmis”

Citeşte şi

Video În autocar, pe teren, la interviu și în club! Florinel Coman, nedespărțit de ”bijuteria” sa. ”De unde o ai?”

Ilie Năstase, mesaj pentru Florin Talpan după ce FCSB a sărbătorit titlul

PEROZCe a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit. "Am realizat că toți prietenii lui și familia știau și mi-au ascuns"

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Reacția lui U Cluj despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB! Marele vis al căpitanului: ”Cred că are o șansă reală” citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: cum s-a terminat disputa dintre Danielle Collins și Irina Begu, după ce românca a salvat cinci mingi de meci citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Digi World

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”