Marius Șumudică / Foto: Twitter @sporx

Mesajul transmis de Marius Șumudică rapidiștilor, după ce va rata, până la urmă, inaugurarea stadionului Giulești

articol scris de Digi Sport
23.03.2022, 23:47
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Marius Șumudică (51 de ani) a semnat miercuri cu Al-Shabab și până la urmă nu va mai putea participa la inaugurarea stadionului Giulești. 

Antrenorul a declarat, inițial, că va refuza invitația la eveniment. Ulterior, el s-a răzgândit, însă planurile i-au fost date din nou peste cap, motivul fiind înțelegerea la care a ajuns cu formația saudită.

Marius Șumudică nu va merge la inaugurarea stadionului Giulești, în cele din urmă

În cadrul unei intervenții la Digi Sport Special, Șumudică a confirmat că nu va fi prezent pe Giulești și le-a urat alb-vișiniilor succes în sezonul următor. 

"Îmi pare rău că nu pot fi în tribune alături de foștii colegi, de cei care au copilărit cu mine, mă refer aici la o mare parte din suporteri.

Îmi pare rău, le doresc tot binele din lume și să aibă parte numai de rezultate bune și Rapidul să urce acolo unde îi e locul, să se bată pentru play-off", a transmis antrenorul. 

  • Rapid își inaugurează noul stadion sâmbătă, de la ora 18:00, în direct la Digi Sport 1. Evenimentul va putea fi urmărit și pe www.digisport.ro, dar și în Aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store), de către abonații RCS & RDS. 

'Sold out' pentru inaugurarea stadionului Rapid - Giulești

Meciul amical dintre Rapid și Poli Timişoara, programat pe 26 martie, este evenimentul prin care va fi inaugurat stadionul Giuleşti. Acest eveniment special va fi în direct și în exclusivitate la Digi Sport 1, de la ora 20:30.

Galerie Foto

Toate cele aproximativ 13.000 de bilete au fost vândute în timp record, după ce fanii au format cozi în apropierea arenei.

Clubul Rapid a anunțat că mai multe nume importante vor fi prezente la inaugurarea stadionului Giulești: Mugurel Buga, Ion Goanță, Vladimir Bozovic, Adi Iencsi, Jean Barbu, Viorel Hizo, Cristi Dulca, Ion Ionescu, Mircea Lucescu, Daniel Pancu, Dan Alexa, Rică Răducanu, Răzvan Raț, Dani Coman, Nicolae Stanciu, Ion Vlădoiu, Marius Măldărășanu, Bogdan Stelea, Viorel Kraus, Ion Motroc, Costin Lazăr, Dănuț Lupu, Ion Manu, Ovidiu Herea, Ionuț Mazilu, Vasile Maftei, Robert Niță, Ștefan Nanu, Vali Negru, Ionuț Voicu.

 

Tache Macri (91 de ani) și Gheorghe Dungu (93 de ani), cei mai în vârstă foști jucători ai Rapidului, vor fi, de asemenea, prezenți sâmbătă, la inaugurarea noului stadion Giulești.

Gheorghe Dungu este cel mai longeviv portar din istoria Rapidului, cu 14 ani petrecuți în alb-vișiniu, între 1950 și 1963.

Tache Macri a jucat la Rapid între 1949 și 1966, purtând banderola de căpitan timp de 14 ani. Acesta va veni special de la Paris pentru acest eveniment.

Etichete: rapid , marius sumudica , al shabab , inaugurare stadion rapid , inaugurare giulesti


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A auzit ce transferuri vrea să facă Gigi Becali și a dat verdictul: ”Nu știu dacă poate să-i ia locul”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere Meme”

Negocieri complicate la Barcelona. Căpitanul pune condiții

Zenga, demis după 4 luni! Ce ”zestre” a adunat în 6 meciuri

Citeşte şi

Exclusiv ”Șucu insistă”. Rapid pregătește marea lovitură a verii: Mircea Lucescu

Marius Șumudică ”a mitraliat” un jucător de la Rapid: ”Nici la Dor Mărunt în Divizia C nu am văzut așa ceva”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”