Alexandru David ar putea pleca de la Dinamo

Exclusiv ”Mi se pare senzațional, un miracol!”. Alexandru David a dezvăluit adevăratul obiectiv al lui Dinamo

10.02.2019, 10:46
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

VIDEO Sepsi - Dinamo 0-1. Gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” a obținut al doilea succes la rând în campionat, în 2019, dar șansele ca roș-albii să mai prindă un loc de play-off sunt în continuare destul de mici. Alexandru David, președintele lui Dinamo, a făcut lumină și a spus că altul este obiectivul real al ”câinilor” în acest moment.

”Șansele ca noi să prindem play-off-ul sunt foarte mici. Orice presiune suplimentară pusă pe seama atingerii acestui obiectiv nu este neapărat necesară. Calculele noastre principale sunt legate de celălalt proiect al nostru, de a face o echipă cu care să atacam sezonul viitor altfel. Tot ce vom obține sezonul acesta este un bonus”, a spus David, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”

Apoi, tot el a continuat: ”Mi se pare senzațional, un miracol, Doamne ajută!, dar nu trebuie să punem, presiune suplimentară in acest conditii, pentru că nu depinde numai de noi. Eu și la inceputul sezonului am vrut să setez un nivel de asteptări mai mici pentru ca dezamăgirea să nu fie mare”, a adăugat David, la Digi Sport.

”Am promis o primă!”. Mircea Rednic aduce iar bani de acasă. Cât va primi fiecare titular

Mircea Rednic (56 de ani) a declanșat misiunea ce părea imposibilă la începutul anului, aceea de a prinde in-extremis un loc în play-off. Tocmai de aceea, tehnicianul ”câinilor” a pus la punct lotul pe care și l-a dorit, plus că a luat măsuri și ca jucătorii să fie recompensați atunci când este cazul. Tocmai de aceea, Rednic a decis că după victoria de la Sfântu Gheorghe a venit un astfel de moment și a anunțat public că-i va premia din fondurile personale pe elevii săi.

”Am promis o primă și o voi da. Am ajutat clubul acesta și-l voi mai ajuta și în continuare!”, a spus Rednic, la conferința de presă, de după meci. Dincolo de această primă, 1.000 de euro de titular, team-managerul clubului, Ionel Dănciulescu, a dezvăluit că roș-albii au promisă o primă din partea antrenorului, dacă vor învinge tot în ultimele cinci etape din sezonul regulat şi vor ajunge în play-off-ul Ligii 1!

Etichete: mircea rednic , sepsi dinamo , dinamo play-off , dinamo play out , alexandru david


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

”Spuneați că UTA e prima echipă retrogradată”. Mircea Rednic, savuros la flash-interviu: i-a pus gând rău lui Dinamo!

Video ”Mircea’s on fire”. Rednic nu s-a mai abținut și a ”îngenuncheat” în fața jucătorilor de la UTA

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă