Mihai Costea la FCSB / Foto: Profimedia

Mihai Costea a rememorat conflictul cu Laurențiu Reghecampf din perioada FCSB: ”Eram ambițios”

articol scris de Digi Sport
05.08.2022, 14:04
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Mihai Costea (34 de ani) a fost legitimat la FCSB în perioada 2011-2015, după ce Gigi Becali (64 de ani) le-a achitat celor de la U Craiova 1.4 milioane de euro, însă atacantul nu a reușit să se impună la gruparea bucureșteană.

Mihai Costea nu a avut o perioadă foarte bună la formația susținută de Gigi Becali. Acesta s-a aflat la un moment dat în conflict cu antrenorul Laurențiu Reghecampf (46 de ani), cel care o pregătea la vreme respectivă pe FCSB.

Mihai Costea, despre conflictul cu Laurențiu Reghecampf la FCSB

Mihai Costea a fost scos din lot de către Laurențiu Reghecampf după un meci din preliminariile Champions League cu Vardar Skopje în 2013. Atacantul s-a supărat că nu a fost folosit în acel meci de către tehnician și nu a mai coborât la masă alături de colegii săi. Laurențiu Reghecampf nu a stat la discuții atunci și a luat măsuri. Mihai Costea a povestit cum au stat lucrurile la acea vreme.

Noi după meciuri rămâneam în cantonament. A doua zi rămâneam în refacere, apoi aveam liber. În meciul ăla n-am evoluat și seara la masă, după meci, n-am vrut să cobor. Eram ambițios, eram supărat că nu jucasem. Asta s-a întâmplat, am preferat să stau în cameră.

A fost un act de indisciplină, acesta era programul. Măsura (n.r luată de Laurențiu Reghecampf, pentru că Gigi Becali era la pușcărie) a fost să nu mai fac parte din lot pentru moment. Apoi m-au reprimit. Nu am fost singurul care a făcut acte de indisciplină. Atunci când a venit Gâlcă mă antrenam separat. M-am antrenat vreo 6 luni. Asta era politica clubului. Eram la dispoziția clubului, apoi am reziliat”, a declarat Mihai Costea, potrivit ProSport.

Mihai Costea putea pleca de la FCSB pentru o sumă de bani, dar Adrian Mititelu s-a opus

Becali a dezvăluit că, în urmă cu aproximativ un deceniu, a avut o ofertă bună din punct de vedere financiar pentru Mihai Costea, însă Adrian Mititelu, de al cărui acord era nevoie pentru transferul atacantului, a refuzat categoric.

În cele din urmă, Costea a plecat gratis de la FCSB, în 2015. Adrian Mititelu a fost condamnat în noiembrie 2022 pentru evaziune fiscală în cazul transferului atacantului oltean la gruparea bucureșteană și a fost eliberat recent, și cu ajutorul lui Becali, susține patronul roș-albaștrilor.

La ora asta, Craiova lui Mititelu ar putea să fie mai bună decât aia lui Rotaru. Nu m-am confruntat eu niciodată cu Mititelu. În declarații putea să mă întreacă pentru că e oltean și vorbește mai mult, dar niciodată nu am concurat cu el la fotbal.

Au fost contre pentru că eu puteam să-mi scot banii pe Mihai Costea, adică puteam să scot vreo 500.000 de euro, aveam ofertă. Am zis: `Bă, Mititelule, lasă-mă să-l dau!` Trebuia să semneze și el. Și nu numai că nu m-a lăsat să-l dau, m-a mai costat și salariul lui vreo 3-400 de mii.

Atunci am fost supărat pe el, dar asta nu înseamnă că atunci când a avut probleme... Dacă nu se ducea avocata mea, nu-l elibera, că trebuia să fim noi de acord, creditorii, cei care am fost păgubiți”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea Digi Sport Special.

Etichete: laurentiu reghecampf , mihai costea , conflict fcsb , conflict mihai costea , mihai costea-laurentiu reghecampf


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv ”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat

Laurențiu Reghecampf, la Rapid? Ce a răspuns antrenorul

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă