Mirel Rădoi / Foto: Sport Pictures

Mihai Rotaru a anunțat cum a reacționat Mirel Rădoi după ce a fost amendat pentru ”spălarea rufelor în public”

articol scris de Digi Sport
15.11.2022, 09:47
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Mirel Rădoi (41 de ani) a fost amendat de Mihai Rotaru (50 de ani) pentru că a prezentat în spațiul public motivele pentru care i-a exclus pe Sergiu Hanca, Ionuț Vînă, Andrei Ivan și Jovan Markovic.

Mihai Rotaru a dezvăluit că Mirel Rădoi a avut o ”reacție normală” după ce a fost amendat și că, după ce i-a fost comunicată penalizarea financiară, a prezentat motivele pentru care a luat radicala decizie.

Mihai Rotaru, despre Mirel Rădoi, amendat de Universitatea Craiova

Am avut ieri o ședință, în care s-a expus ce s-a întâmplat. Susținem decizia pe care a luat-o, el decide ce se întâmplă în cadrul vestiarului, în cadrul echipei. Rămânem pe aceeași direcție. Noi susținem decizia lui Mirel Rădoi.

A avut o reacție normală, o reacție prin care și-a prezentat motivele deciziei pe care a luat-o. Lucrurile sunt pe făgașul normal, așa trebuie să se întâmple lucrurile.

Domnia sa are dreptul la opinie, trebuie să-și impună acțiunile, dar trebuie să fim foarte atenți, pentru că lucrurile pot degenera. Noi suntem o familie, cu bune și cu rele, dar sunt anumite lucruri pe care nu le expunem. În rest, suntem aceeași, suntem împreună, mergem înainte.

Avem lucruri pe care nu vrem să le expunem în spațiul public. Când ești o familie, nu poți să expui în spațiul public anumite lucruri. Suntem o familie, anumite lucruri trebuie să rămână departe de opinia publică și de mass-media.

Eu consider că sunt anumite lucruri care trebuie să rămână private. Sunt anumite lucruri ,care nu se spun. Asta e opinia mea, dacă greșesc, mi-o asum. Nu poți să expui toată intimitatea ta, de asta există anumite regulamente care spun că nu ai voie să violezi intimitatea unui individ sau a unui club, în cazul ăsta”, a declarat Mihai Rotaru, la Pro Arena.

La fel ca Mirel Rădoi, și Sorin Cârțu a fost amendat de Universitatea Craiova, pentru ieșirea publică în care a contestat deciziile antrenorului.

”Nimeni nu i-a reproșat nimic”

În același timp, Mihai Rotaru a transmis că nimeni din club nu i-a reproșat lui Mirel Rădoi faptul că i-a exclus pe cei patru jucători și că amenda a fost dată strict pentru că a detaliat situația la interviul de după meciul cu Rapid, 2-2.

Domnul Rădoi și-a câștigat singur autoritatea, o are, la fel cum are susținerea noastră. Nimeni nu i-a reproșat nimic și nici nu aveam de gând, pentru că nu avem de ce.

Pentru acest lucru, domnul Cârțu a primit amendă. A plătit. Am avut o discuție de analiză ieri, lucrurile sunt clare”, a spus Mihai Rotaru.

Etichete: mirel radoi , mihai rotaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica. ”Trăiești o mare dezamăgire”

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

Vinicius a reușit o ”dublă” pentru Real Madrid și după a descris în patru cuvinte returul cu Bayern Munchen

Citeşte şi

Mihai Rotaru după titlul câștigat de FCSB: ”Nu l-am felicitat pe Gigi Becali, ci l-am felicitat pe Argăseală!”

Veste bună pentru Edi Iordănescu: ”Are șanse să fie apt pentru EURO”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”