Sorin Cârțu / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Mihai Rotaru a lămurit problemele cu Sorin Cârțu și Gică Craioveanu

articol scris de Digi Sport
19.07.2023, 22:17
  • Media: Liga Digi Sport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Sorin Cârțu (67 de ani) și Gică Craioveanu (55 de ani) au plecat de la Universitatea Craiova, unde erau președinte, respectiv director de imagine.

După despărțire, Sorin Cârțu i-a reproșat lui Mihai Rotaru faptul că l-a înlocuit de facto în funcția de președinte în timpul mandatului, iar Gică Craioveanu a spus că nu a rămas pentru că era sătul de rolul ”de decor”.

Mihai Rotaru, reacție după afirmațiile lui Sorin Cârțu și Gică Craioveanu

Mihai Rotaru a reacționat și a explicat că a decis să-l înlocuiască pe Sorin Cârțu în funcția de președinte pentru a-și asuma și oficial schimbările pe care vrea să le facă, în urma cărora el ar face un pas în spate și ar veni alți acționari.

Sorin Cârțu avea un mandat pe doi ani, dar a intervenit această dorință a mea de a repoziționa clubul și a trebuit să fiu președinte, pentru că nu puteam să-l pun pe Sorin Cârțu să semneze ca primarul.

I-am oferit alt post domnului Cârțu, dar a spus că vrea să iasă din fotbal. Asta a fost discuția. Nu a fost etic, dar, pe de altă parte, a trebuit să o fac pentru a nu pune pe cineva să semneze pentru ceva ce eu îmi asum. Sorin Cârțu este Universitatea Craiova și, indiferent cât mă înțeapă, eu îl iubesc pe Sorin Cârțu.”, a explicat Mihai Rotaru.

În privința reproșurilor lui Gică Craioveanu, Mihai Rotaru susține că între el și fostul atacant nu există nicio problemă.

Gică Craioveanu nu înseamnă doar familia Universității Craiova, înseamnă și familia mea. Duminică am stat cu el, luni am stat cu el jumătate de zi.

Am vorbit cu Gică, mi-a spus că nu a dat jumătate din declarațiile apărute. Mi-a zis că el nu vrea niciodată un avantaj la Universitatea Craiova și că poate sta și o viață gratis la Universitatea Craiova, nu un an.

El mi-a spus că vrea să facă mai multe. I-am spus să facă mai multe. A venit cu unele idei interesante în ceea ce privește marketingul sportiv. Sigur, distanța este destul de mare și poate că de aici au fost niște sincope”, a spus Mihai Rotaru.

Gică Craioveanu ar putea reveni

Mai mult, Mihai Rotaru a anunțat că Gică Craioveanu ar putea reveni în curând într-o funcție oficială la Universitatea Craiova.

Eu reconfigurez filosofia clubului, sper să ieșim mai puternici din această perioadă. Eu mă gândesc tot la Gică, a zis că vrea să facă mai mult, ok, dă-i bătaie, fă mai mult. Există probabilitatea foarte mare să continue”, a declarat Mihai Rotaru.

Etichete: sorin cartu , gica craioveanu , mihai rotaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an

O profesoară de liceu din Arkansas, care a apărut la o emisiune celebră în SUA după ce elevii i-au făcut o dedicație specială, va merge la închisoare pentru că a abuzat sexual de zeci de ori un copil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

OUT! După ce a primit 6.000.000 € degeaba, a fost dat afară. Avea lumea la picioare, dar a ajuns să se drogheze

Veste pentru Horațiu Moldovan: ”noul Oblak” pleacă în Premier League pentru 40.000.000€

Foto Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024

”Investiția secolului”. David Beckham a dat lovitura: de la 25 de milioane la un miliard!

Surpriză de proporții: clubul cu care ar urma să semneze Jurgen Klopp

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum l-au numit scoțienii pe Gică Hagi, după ce românul l-a lăudat pe Neil Lennon

Anunțul englezilor despre Cătălin Cîrjan, după ce românul a plecat de la Rapid

Adrian Mititelu, în ”război” cu Gigi Becali: ”E frustrat!”

Oficial Cornel Râpă, OUT, după 6 ani!

Citeşte şi

Exclusiv Gică Craioveanu a fost luat prin surprindere de plecarea lui Mauricio Pochettino de la Chelsea

Exclusiv Sorin Cârțu, verdict categoric despre viitorul Universității Craiova: ”Nu ar trebui să mai facă parte din echipă”

PEROZLogodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes

FILM NOWDemi Moore, despre filmul în care a acceptat să apară nud: „Caut mereu materiale care mă împing în afara zonei mele de confort”. Actrița care a ajutat-o să se simtă în siguranță

Jucătorul dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj şi-a prelungit contractul cu rivala din Superliga! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Lewandowski și-a decis viitorul. Anunț de ultimă oră al vedetei FC Barcelona care a marcat 41 de goluri în doi ani citeşte ştirea pe ziare.com

Amenzi de până la 15.000 de lei pentru șoferii care uită acest document. Se schimb legea în România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”