Mihai Rotaru / Foto: captură Digi Sport

Mihai Rotaru a pus piciorul în prag la Universitatea Craiova: ”Nu și-au luat salariile și nimeni n-a întrebat de ce!”

articol scris de Digi Sport
09.11.2023, 12:52
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Universitatea Craiova și FCU Craiova au remizat, scor 1-1, în etapa a 15-a a SuperLigii.

Oltenii au ajuns la patru meciuri fără victorie în campionat, iar Mihai Rotaru a luat o decizie drastică.

Mihai Rotaru a pus piciorul în prag la Universitatea Craiova

Concret, finanțatorul Universității Craiova a decis să nu le plătească salariile jucătorilor săi. Aceștia au trei săptămâni întârziere, iar Mihai Rotaru a dezvăluit că niciun fotbalist nu s-a plâns de acest lucru. 

Patronul grupării din Bănie era pregătit să le achite acestora salariile, însă s-a răzgândit după ce echipa sa a încheiat la egalitate derby-ul Craiovei. 

”Nu avem probleme de disciplină și nu am avut niciodată la Universitatea Craiova. Nu cred că vom avea. Nu și-au luat salariile de trei săptămâni și nimeni n-a ridicat mâna să întrebe de ce. Nici nu ar avea curajul să o facă.

Am încercat să folosesc și această formă să îmi exprim nemulțumirea, să încercăm toți să înțelegem că e un semnal. ‘Bă, dacă după 10 ani omul ăsta nu ne dă salariile poate e o problemă‘.

Eu speram că o să le dau după o victorie în meciul cu FC U. Din păcate n-am această ocazie. Nu există. Până nu văd că echipa se așează nu discutăm. Nu e vorba de bani, ci de uzul meu de a ieși puțin din tipar. Suporterii protestează într-un fel, media într-un fel”, a declarat Mihai Rotaru pentru Fanatik.

VIDEO cu rezumatul meciului Universitatea Craiova - FCU Craiova 1-1:

Mihai Rotaru a auzit ce se vorbea în studio și a cerut să intre în direct

Mihai Rotaru a intervenit în direct la Digi Sport Special, unde Vali Moraru, Decebal Rădulescu, Remus Răureanu și Ionuț Badea discutau despre implicarea totală a unor patroni din SuperLigă în viața echipelor.

A fost adusă în discuție și Universitatea Craiova și Decebal Rădulescu a ridicat suspiciuni că Mihai Rotaru intervine peste antrenor. La scurt timp, patronul clubului din Bănie a intrat în direct și a negat.

”Îl excludem pe domnul Papură, care a venit, a plecat, s-a întors. Ce antrenori am avut la Craiova? Balint, Gabi Balint! Sorin Cârțu, Gigi Mulțescu, nea Gigi, cu o personalitate exacerbată, foarte încrezător în forțele proprii. După nea Gigi Mulțescu, Devis Mangia, poate omul cu cea mai puternică personalitate cu care am lucrat. Apoi, Victor Pițurcă, aici nu mai are rost să comentăm. Apoi Cristiano Bergodi, știm ce s-a întâmplat în vestiarul Stelei (n.r. FCSB-ului, de unde l-a dat afară pe Gigi Becali) cu el.

Marinos Ouzounidis, mai departe Reghecampf. Mirel Rădoi, nu mai vorbim. Mirel Rădoi spune că singurul lucru pe care îl regretă în carieră este plecarea de la Universitatea Craiova. Asta înseamnă că a avut un mediu bun aici. Tot profilul de antrenor pe care eu l-am ales a fost profilul de manager. Dacă eu aș vrea să am imixtiuni în viața echipei și aș alege astfel de antrenori, înseamnă că aș avea o mare fractură de logică.

Bineînțeles (n.r. a avut discuții cu Papură despre echipă). Cu Rădoi, aveam discuții săptămânale despre care el a spus că au fost benefice. El a declarat-o! A spus că astfel de analize sunt corecte, analize de evaluare sau de autoevaluare. Niciodată în viața mea nu m-am băgat la echipă”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport Special.

Etichete: universitatea craiova , salarii , mihai rotaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Antrenorul care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu. ”Copilu' e tare. L-am avut elev”

Ultimul bilet spre Premier League! S-a stabilit cine joacă finala barajului pentru promovare

Alibec se antrenează deja cu Farul! Are ofertă și de la FCSB

Foto FCSB revine oficial în Ghencea. Anunțul lui Mihai Stoica

Citeşte şi

Universitatea Craiova - Sepsi Live Video, 21:00, Digi Sport 2. Oltenii depind și de CFR Cluj pentru a termina pe 2

Mihai Rotaru a dezvăluit cine este noua rivală a Universității Craiova: ”Nu mai e Dinamo de mult timp!”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”