Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova / Foto: Sport Pictures

Mihai Rotaru, acuzat de zgârcenie! “Nu suntem pregătiți să luptăm pentru titlu”

articol scris de Digi Sport
27.01.2023, 13:03
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Universitatea Craiova, ocupanta locului cinci în Liga 1, a făcut cinci transferuri în această iarnă, iar investiția se ridică la 850.000 de euro.

Pavel Badea: ”Ne păcălim singuri dacă vorbim despre titlu”

Universitatea Craiova i-a adus pe: mijlocașul Alexandru Ișfan (22 de ani), fundașul nord-macedonean Gjoko Zajkov (27 de ani), fundașul african Basilio Ndong (24 de ani), fundașii croați Juraj Badelj (19 ani) și Karlo Tomasec (18 ani). 

"Alb-albaștrii" au achitat sume de transfer doar pentru Ișfan (650.000 de euro) și Ndong (200.000 de euro).

Pavel Badea, președintele Clubului Sportiv Universitatea Craiova, a declarat că Mihai Rotaru este un patron "zgârcit", iar echipa nu are forța de a lupta pentru câștigarea titlului.

  • Universitatea Craiova este la nouă puncte de liderul clasamentului, CFR Cluj, cu opt etape rămase din sezonul regulat al Ligii 1.

"Eu cred că am făcut trei transferuri bune. Eu văd un plus, o ridicare a gradului de concurenţă pe posturi cu trei jucători care spun ceva privindu-le CV-ul. Acum este important să se integreze repede în echipă.

Oricum, faţă de alte perioade, Mihai Rotaru chiar a investit. Deşi îl ştim zgârcit, nu trebuie să-l certăm, pentru că a băgat mâna în buzunar. Şi poate că mai bagă.

Eu cred că ne păcălim singuri dacă vorbim despre titlu. Deocamdata nu suntem pregătiţi să luptăm pentru titlu! Deocamdată suntem într-o luptă pentru locurile trei-patru.

Dacă ne ducem în primele patru locuri sezonul acesta, din punctul meu de vedere este un obiectiv bun pe care l-am îndeplini. Dar, deocamdată, trebuie să terminăm campionatul regular în primele şase, să accedem în play-off.

Sunt mai multe echipe care se bat pentru titlu, iar cele mai importante se ştiu. CFR Cluj şi FCSB au nişte puncte în faţa noastră şi au pornit mult mai bine decât noi acest miniretur", a spus Pavel Badea, pentru gds.ro.

Mihai Rotaru a anunțat obiectivul Universității Craiova, după transferurile realizate în această iarnă

În direct la Digi Sport, Mihai Rotaru a transmis că obiectivul în acest sezon este clasarea pe podium și a subliniat diferența de buget față de campioana ultimelor cinci sezoane, CFR Cluj.

Nu am spus niciodată că obiectivul este să fim în play-off. Play-off-ul este de la sine înțeles pentru Universitatea Craiova. Nu ne gândim la titlu, dar rămânem în continuare cu ochii pe podium. Pentru noi, play-off-ul nu este un obiectiv în sine pentru că este de la sine înțeles. Nu se acceptă.

CFR Cluj are 20 de milioane buget, noi avem 11,5 milioane, e diferență foarte mare. S-a și văzut în ultimii ani, CFR a luat campionate. Este un raport proporțional cu sumele investite an de an.

Noi nu ne permitem să avem un buget de 20 de milioane de euro, cel puțin astăzi este exclus așa ceva, dar suntem al doilea sau al treilea buget din România, alături de FCSB. Pretenția noastră este să ne batem la primele trei locuri”, a declarat Mihai Rotaru la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: liga 1 , universitatea craiova , craiova , pavel badea , mihai rotaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția presei din Ungaria, după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

S-a terminat: pleacă de la Real Madrid după 12 ani! Spaniolii au anunțat unde va merge

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

I-a spus ”NU” FCSB-ului și acum e gata să meargă la CFR! Dan Petrescu îl cere insistent

Citeşte şi

Costel Gâlcă a făcut toate calculele înaintea derby-ului cu FCSB. De ce este cel mai greu meci al oltenilor

500.000€ nu l-au ținut pe loc pe Victor Pițurcă! Antrenorul a spus totul acum: ”Puteam să-mi cer salariul pe trei ani”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”