Andrei Ivan a adus victoria Universității Craiova / Foto : Sport Pictures

Exclusiv Mihai Rotaru are încredere deplină în Andrei Ivan: ”Este cel mai în formă jucător din România!”

articol scris de Digi Sport
14.01.2022, 18:40
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Patronul celor de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, este optimist când vine vorba de fotbalistul său, Andrei Ivan (25 de ani). Omul de afaceri crede că atacantul nu și-a atins adevăratul potențial și că va deveni un jucător mult mai valoros decât este acum.

Andrei Ivan este al doilea cel mai bun marcator din Liga 1 în actualul sezon, cu 10 goluri reușite 16 partide bifate. Fotbalistul a reușit să devină decisiv pentru Universitatea Craiova, iar eforturile sale l-au propulsat la națională de seniori a României după doi ani de pauză.

Andrei Ivan, cuvinte de laudă din partea patronului Mihai Rotaru!

Mihai Rotaru este de părere că Andrei Ivan va deveni un jucător mult mai bun în anii următori, iar anul 2021, comparând, va fi catalogat drept un sezon modest din cariera sa. Olteanul este considerat de patronul său ca fiind cel mai în formă jucător din România și, totodată, speranța Universității în partea a doua a sezonului.

Cred că pe viitor asta va fi cel mai slab sezon al lui. Ivan e pe un drum lung și ne bucurăm, a fost o perioada în care foarte mulți nu credeau în el. Clubul l-a sprijinit și ne bucurăm că în acest moment arată cum trebuie. Demonstrează calitățile pe care le are, pentru că are unele extraordinare. Putem spune că în momentul asta e cel mai în formă jucător din România”, a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Colegul lui Andrei Ivan, Lyes Houri, a suferit o accidentare gravă în timpul partidei cu Paksi și va fi supus unei intervenții chirurgicale. Francezul va fi trimis în țara sa natală pentru a fi operat și va lipsi de teren aproximati cinci luni.

Mijlocașul a suferit o ruptură de ligamente încrucișate la genunchiul drept, iar recuperarea este imposibilă într-un timp mai scurt.

 

Etichete: mihai rotaru , andrei ivan , lyes houri


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria cu PSG: ”Rămânem umili”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Citeşte şi

Exclusiv Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă și a spus cu cine a discutat înainte de a-l numi la Craiova

Exclusiv ”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă