Mihai Pintilii este adevăratul lider din vestiarul FCSB, fiind respectat de toți jucătorii, în frunte cu Gnohere

Exclusiv Mihai Stoica a dezvăluit episodul care spune totul despre cât de important e Pintilii în lotul roş-albaştrilor

13.04.2019, 21:23
  • MEDIA: Liga Digi Sport, vineri, 17:00, DGS 1

  • MEDIA: Fotbal Club, vineri, 19:00, DGS 1

Marea problemă a celor de la FCSB, înaintea duelului de la Cluj, cu CFR, este cea legată de folosirea lui Mihai Pintilii (34 de ani). Căpitanul roș-albaștrilor, accidentat din nou în meciul cu Sepsi, scor 2-0, când a suferit o leziune fibrilară, a fost plecat la Belgrad, la celebra Marijana Kovacevic, pentru a încerca o revenire miraculoasă. Mihai Teja (40 de ani), antrenorul vicecampioanei, a anunțat, în conferința oficială de presă de dinaintea derby-ului, că o decizie finală legată de Pintilii se va lua duminică dimineață.

MM Stoica (54 de ani), directorul sportiv al FCSB, a explicat cât de important este Pintilii în angrenajul echipei și a exemplificat cu un episod petrecut runda trecută în partida cu echipa din Sfântu Gheorghe. 

”De obicei, jucătorii care ajung la FCSB, la Steaua, sunt.... e mai greu să-i critici. Eu, spre exemplu, nu mai scot niciun sunet, de când am pățit-o cu Alibec (n.r. - râde). E, să strigi de pe bancă, fie că ești antrenor, fie antrenor secund, preparator sau conducător... Nu-i pică bine jucătorului.

La un moment dat, în meciul cu Sepsi, a strigat cineva de pe bancă. ’Bizo, pune mâna și aleargă!’ și a mai adăugat ceva neortodox, ce nu poate fi reprodus, cuvinte inferioare, da. Bizonul a întors capul și s-a uitat prima oară încruntat, dar când a văzut că reproșul vine de la Pinti, a zis, ’da, da, da’ și a început să alerge. Dacă era de la altcineva, e posibil să fi fost nervos Bizonul!

Dar, ăsta e Pintilii! E foarte respectat în vestiar. Nu se poate supăra nimeni pe el, chiar și atunci când folosește cuvinte inferioare”, a dezvăluit MM Stoica, la Digi Sport.

Concluzia i-a aparținut tot directorului sportiv: ”Având în vedere importanța capitală a acestui meci, trebuie să facem toarte eforturile și noi, și Pinti”, a mai spus MM Stoica.

CFR Cluj - FCSB, din etapa a 5-a a Ligii 1, ultima a turului din play-off, capitală în lupta pentru titlu, programată duminică, 14 aprilie, de la ora 21:00, în Gruia, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.
Meciul va fi transmis și în aplicația LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Oficialii FCSB acuzați că-l forțează pe Mihai Pintilii

”Pintilii este bine, din punct de vedere medical, dar nu este încă sută la sută. Vom vedea astăzi la antrenament, el va face deplasarea cu noi. Azi, sau mâine dimineață cel târziu, vom lua o decizie. Așa cum îl știu, ca motivație și ca determinare, cât va intra, dacă va intra, va da două sute la sută”, a declarat Mihai Teja, la conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj.

Faptul că mijlocaşul de 34 de ani are tot mai multe probleme fizice au pus sub semnul întrebării viitorul carierei sale la o echipă precum FCSB. De altfel, Pintilii a evoluat în doar 9 meciuri, în acest sezon al Ligii 1.

Cu toate acestea, Dorinel Munteanu este convins că Pintilii mai poate juca la nivel înalt, dar are nevoie de o recuperare completă, fără a fi forţat de staff-ul tehnic al vicecampioanei.

"Nu m-aş gândi să spun că Pintilii este gata din punct de vedere sportiv. El are resurse, o demonstrează meci de meci. Problema, din punctul meu de vedere, este recuperarea lui. Eu cred că este puţin forţat să evolueze, să intre, iar de la o vârstă ai nevoie de o perioadă de recuperare mult mai mare, decât ca la un jucător de 22 sau 23 de ani.

Nu cred că e un fotbalist care să fie terminat, poate mult mai mult, dar părerea mea este că perioada lui de recuperare este una foarte scurtă", a declarat Dorinel Munteanu pentru Pro Sport.

Etichete: mihai pintilii , mihai teja , cfr cluj fcsb , program fcsb playoff , program etapa 5 playoff , pintilii capitan fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Chris Martin, Coldplay: „Am fost şocat şi trist. Ieri aţi huiduit, aşa că azi aş dori să huiduiţi mai tare.” Babasha a cântat din nou

Solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a trecut peste momentul stânjenitor de cu o seară înainte şi a oferit iubire necondiţionată publicului "cel mai grozav pe care l-am avut". Chris Martin a cerut publicului să repete huiduielile de miercuri seară, dar mai tare, afirmând că-și iubeşte fanii, chiar dacă huiduie, scrie News.ro.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gigi Becali a dat lovitura după ce Nicușor Dan a câștigat alegerile în fața Gabrielei Firea: ”Câteva zeci de milioane”

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. CFR Cluj și-a adus un atacant ”de 600.000 de euro”

Răzvan Lucescu a refuzat lovitura carierei! Putea fi unic printre toți antrenorii din România

Exclusiv Merge la ”palat” și e gata să semneze cu FCSB!?

Foto De la cel mai banal la cel mai frumos. Așa arată cele 24 de echipamente de la EURO! Locul ocupat de România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ilie Dumitrescu a scos 3 jucători din primul 11 al României! Cum arată varianta finală pentru EURO

Exclusiv Helmut Duckadam a dat verdictul! Cel mai spectaculos transfer de până acum în SuperLigă

Panică la EURO: un virus s-a răspândit în lotul unei favorite, cu doar o zi înainte de startul turneului!

Exclusiv Ionel Dănciulescu, reacție acidă despre transferul lui Florinel Coman: ”Bă, te milogești?”

Citeşte şi

Mihai Pintilii a dat cărțile pe față: ”Tata nu mi-a zis niciodată că e mândru de mine!”

Foto Vlad Chiricheș nu a stat pe gânduri, după ce a ratat lotul final pentru EURO 2024

PEROZVal de reacții după ce o mireasă i-a cerut soțului cel mai bizar lucru înainte de nuntă: „Nu vreau să mă fac de rușine”

FILM NOWSofia Vergara, într-un costum de baie provocator, cu un decolteu amețitor. Imaginile au strâns peste 500.000 de aprecieri

Gigi Becali a luat decizia: de ce nu l-a transferat pe Bauza de la Mititelu! Explicația muzicală dată de miliardar citeşte ştirea pe Prosport.ro

Românca s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Biarritz. A eliminat-o pe principala favorită citeşte ştirea pe ziare.com

Cine este Babasha, cântărețul de manele huiduit la concertul Coldplay de pe Arena Națională citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, într-un costum de baie minuscul. S-a pozat în oglinda de acasă, înainte de a ieși pe terasa pe care are și piscină

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, într-un costum de baie minuscul. S-a pozat în oglinda de acasă, înainte de a ieși pe terasa pe care are și piscină

Digi World

Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”