Mihai Stoica / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Mihai Stoica a dezvăluit planurile sale de viitor. "Este meseria mea, nu prea pot în altă parte"

04.09.2019, 18:57
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Mihai Stoica s-a despărțit de FCSB, dar inima sa bate tot pentru gruparea roș-albastră. Fostul director sportiv a dezvăluit ce s-a întâmplat în ultimul timp în relația sa cu Gigi Becali și dacă ar reveni la echipă. În locul lui Mihai Stoica a fost numit Narcis Răducan.

Fostul oficial al grupării roș-albastre a mărturisit de ce s-a retras. "Cu Gigi am avut, și cred eu că o să am mereu, o relație specială. Înainte vorbeam foarte mult la telefon. În ultima vreme era stresat pentru că orice îi spuneam, îl iritam. Așa că am decis să fac un pas în spate", a declarat Mihai Stoica la Fotbal Club de la Digi Sport.

Mihai Stoica a păstrat legătura cu Gigi Becali. "Am mai vorbit cu el și după. Normal că m-aș întoarce la un moment dat. Este meseria mea. Nu prea pot în altă parte Nu mai am vârsta la care să fiu dornic de provocări, cum a fost la Urziceni", a precizat fostul conducător.

Mihai Stoica a fost la un moment dat la capătul puterilor. "Nu plâng că vreau înapoi, am luat o decizie asta e viața. dar am avut prea multe și simțeam că o să clachez și nu aveam chef", a mai spus MM Stoica.

Alex Chipciu a vorbit despre plecarea lui Mihai Stoica

Alex Chipciu a explicat de ce a plecat Mihai Stoica de la FCSB. "Eram surprins dacă pleca MM Stoica de la echipă în 2012, când era Steaua adevărată. Acum, dacă nu mai avea putere, era ca şi cum stătea degeaba", a declarat fotbalistul la venirea în țară.

Alex Chipciu regretă că Mihai Stoica nu mai este la gruparea roș-albastră. "MM Stoica, chiar şi aşa, fără acea putere, cred că se vede că a plecat pentru că sunt convins că, dacă ar fi fost el pe bancă, chiar dacă patronul face lucrurile la echipă, îl mai domolea şi FCSB nu ajungea niciodată pe locurile pe care a ajuns", a spus jucătorul de la Anderlecht.

Gigi Becali băniuește că Alex Chipciu îl bârfește cu MM Stoica

Gigi Becali a fost deranjat de declarațiile lui Alex Chipciu şi a lăsat să se înţeleagă că îl bănuiește pe MM Stoica că ar fi în spatele acestor declaraţii ale lui Chipciu. "La Chipciu nu cred că e vocea lui, e vocea altuia. Chipciu nu făcea aşa ceva, bârfeşte cu cineva probabil", a reacționat, marți, patronul de la FCSB.

Etichete: narcis raducan , mihai stoica , gigi becali , director sportiv fcsb , patron fcsb , planuri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat

Exclusiv ”Mitriță rămâne?” Mihai Rotaru a dat răspunsul pe loc despre vedeta Universității Craiova

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

Exclusiv Predicție pentru Dan Șucu și Victor Angelescu! Când ar putea deveni Rapid campioană: ”Iar se alege praful”

Citeşte şi

10.000 de bilete vândute într-o singură oră! Anunțul făcut de Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă