Elias Charalambous și MM Stoica / Foto: captură Digi Sport

Mihai Stoica a lămurit enigma și a spus cum ”a ajuns” la Elias Charalambous: ”Așa a fost și cu Protasov!”

articol scris de Digi Sport
02.04.2023, 17:50
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

MM Stoica (57 de ani) a fost prezent la conferința de presă de azi în care Elias Charalambous (42 de ani) a vorbit prima dată cu jurnaliștii în calitate de antrenor principal la FCSB.

Cipriotul va debuta pe banca roș-albaștrilor la meciul de luni, cu Sepsi, de la Sfântu Gheorghe, din etapa 2 a play-off-ului din SuperLigă, programat la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1. 

MM Stoica a lămurit enigma și a spus cum ”a ajuns” la Charalambous: ”Așa a fost și cu Protasov!”

Managerul general al roș-albaștrilor a spus cum ”a ajuns” la antrenorul cipriot, mai ales că venirea sa în România a surprins pe toată lumea.

”Am urmat aceeași filieră pe care am urmat-o în 2005, când am ajuns să îl ofertăm pe Oleg Protasov. Cei mai în vârstă știu foarte bine despre ce e vorba. Vorbise Elias mai devreme că are încredere în agentul lui.

Și eu am foarte puțini oameni în fotbalul european în care am încredere, dar unul dintre ei este Georgios Fougias, agent grec care vorbește perfect românește și care este un apropiat al lui Răzvan Lucescu.

Prin el l-am adus și pe Oleg Protasov, prin el am ajuns și la Elias Charalambous”, a spus Mihai Stoica.

Oficialul roș-albaștrilor a mai precizat că lista a fost una mai lungă, dar că din start a preferat un antrenor străin. 

”Am avut o listă mai lungă, am preferat să fie un antrenor străin. Eram sigur că Gigi va accepta, dar până la urmă sunt foarte mulțumit că s-a ajuns la Elias, am foarte mare încredere că va obține rezultate bune cu echipa noastră. De când a intrat în vestiar, pare că este de aici”, a mai spus Stoica.

Elias Charalambous, la prezentarea oficială: ”L-am întâlnit pe domnul Becali o dată, timp de 10 minute. Mi-a urat să câștig campionatul”

"L-am întâlnit pe domnul Becali o dată, timp de 10 minute. Asta a fost tot. Nu m-a sunat. Nu a venit la antrenament. El lasă antrenorul să-și facă treaba. Am cunoscut o persoană foarte bună și sunt recunoscător pentru asta.

Este un nume mare în România, ajută mulți oameni. Nu are rost să vorbim despre acest lucru, ci despre fotbal. Ce mi-a zis domnul Becali? Că este fericit să mă aibă în club, să îmi fac treaba și mi-a urat să câștig campionatul. Asta trebuie să facem. Ar fi foarte fericit dacă am câștiga campionatul.

A fost primul lucru pe care l-am lămurit cu clubul. Trebuie să am toată responsabilitatea și să iau toate deciziile. Dacă nu s-ar fi putut, nu aș fi fost aici și nu v-aș fi vorbit din această poziție. Vreau să fie clar din prima zi că îmi doresc să vorbesc despre fotbal, nu despre altceva", a spus Charalambous.

Gigi Becali: ”Va sluji pe bani! Eu comand”

Înainte ca Elias Charalambous să semneze cu FCSB, Gigi Becali a transmis că noul ”principal” nu doar că va trebui să asculte de el, ci îl va avea ca ”șef” pe Mihai Pintilii, cel care a pregătit echipa în ultimele luni.

"Eu îi voi spune 'Eu te pun pe tine antrenor. Tu ești antrenor, dar trebuie să ții cont de ce zice Pintilii. Că el mi-a făcut treabă până acum'.

Eu dau milioanele de euro și tu, antrenorule, te pun pe tine să faci tot pentru că eu sunt prea prost? Nu merge așa la Becali! La Becali, stăpânul e stăpân, slujitorul e slujitor. Se știe! Până voi pune mâinile pe piept, eu voi comanda tot! Cine vrea, să vină la mine, cine nu, să nu vină!

Va sluji pe bani, nu gratuit! Își face meseria de antrenor, dar eu comand. Eu cred că o să vină unul străin, un cipriot. Știi de ce? Ca să scap de ei! În loc să pun un român... Să văd de unde îl suspendă! Străinul le zice că nu știe limba română, nici engleză, să vorbească cipriotă.

Să învețe ca să-l întrebe la Comisii! N-ai cum să o scoți altfel la capăt cu ei. Bine, dacă voi dați suspendări, uite, punem unul din Cipru, să-l anchetați pe el”, a spus Gigi Becali, în fața jurnaliștilor.

Etichete: mm stoica , gigi becali , elias charalambous , transferuri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Și-a cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți

După ani de zile în care a trăit și a amenajat rulote, o tânără a făcut o pasiune pentru transformarea lor și chiar a intrat într-o comunitate a cărei membri lucrează la proiecte similare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Oțelul - U Cluj 0-0, Digi Sport 1. Ratare uriașă pe final de repriză. Rusevic a ratat un penalty

Marius Șumudică îl ironizează pe Tavi Popescu, înainte de Rapid - FCSB. Unde mai are de lucrat ”perla” lui Becali

100 de milioane de euro pentru Barcelona

Eroul Corvinului Hunedoara vrea să se transfere la un ”colos” din SuperLiga

Citeşte şi

Exclusiv Florin Prunea a reacționat după ce a aflat ce salariu ar primi Ovidiu Popescu la U Cluj. ”Refuz să cred”

Rapid - FCSB Live Video, 21:00, Digi Sport 1. De 10 ani nu au mai câștigat roș-albaștri în Giulești

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWBilly Zane, de nerecunoscut în primele imagini din filmul „Waltzing With Brando”. Starul din „Titanic” îl interpretează pe Marlon Brando

Rapid, oferte pentru Juan Bauza şi Karlo Muhar! Dan Şucu e all-in cu transferurile de la Mititelu şi Varga citeşte ştirea pe Prosport.ro

Emma Răducanu, mișcare îndrăzneață. S-a retras de la Roland-Garros și așteaptă o minune citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fostul soț al lui Gwen Stefani și-a făcut o iubită care pare geamănă artistei. Xhoana X, pozată în costum de baie în Mexic

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fostul soț al lui Gwen Stefani și-a făcut o iubită care pare geamănă artistei. Xhoana X, pozată în costum de baie în Mexic

Digi World

Cum arată o zi din viața antreprenorului care vrea să devină adevăratul Benjamin Button. Ia 100 de suplimente pe zi și-și mănâncă cina la 11 dimineața

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian