Mihai Stoica / Foto: Sport Pictures

Mihai Stoica nu se mai ocupă de transferuri la FCSB, dar îl ajută foarte mult pe Nicolae Dică

articol scris de Digi Sport
22.10.2022, 07:53
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, nu se află în cele mai bune relații cu patronul echipei, Gigi Becali, însă rămâne un personaj extrem de important pentru jucătorii vicecampioanei.

Recent, Gigi Becali a afirmat public că ”Meme” nu se pricepe deloc la fotbaliști, cu toate că aceasta ar fi principala sa îndatorire din fișa postului.

Mihai Stoica rămâne foarte important la FCSB

Gălățeanul nu a primit mesajul într-un mod prea pozitiv și a lăsat de înțeles că a fost deranjat de acele vorbe. Prima dată în fața lui Gigi Becali, a doua oară printr-un mesaj pe contul personal de Facebook.

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, Mihai Stoica rămâne, totuși, o rotiță importantă din angrenajul mecanismului de la FCSB. Acesta reprezintă un liant între patronaj și echipă, iar jucătorii îl respectă extrem de mult.

Conform sursei citate, Mihai Stoica este prezent frecvent la antrenamentele lui Nicolae Dică, iar jucătorii sunt extrem de disciplinați în prezența sa. În plus, se pare că jucătorii se tem mai mult de observațiile lui Mihai Stoica, decât de cele venite dinspre Nicolae Dică.

În plus, Mihai Stoica îi citește foarte bine pe jucători și simte imediat când ceva nu este în regulă. Pe lângă faptul că impune disciplină prin simpla prezență, Meme este și un fin psiholog sportiv.

Gigi Becali, despre Mihai Stoica: ”Nu se pricepe la transferuri”

Gigi Becali a afirmat, recent, că nu se mai consultă cu MM Stoica în privința transferurilor, pentru că managerul general"nu se pricepe la asta".

"MM Stoica nu e bun pentru munca asta (n.r. de scouter). Nu a demonstrat. El cunoaște fotbal, e enciclopedie, numai că la munca asta nu se pricepe. De mult nu mă mai iau după el, că nu se pricepe. El știe să conducă acolo staff-ul, să adunce jucătorii. El se pricepe la fotbal, dar nu la transferuri.

E posibil să fie și greșeală de selecție, transferurile pe care le-am făcut. Eu sunt stăpânul, eu aduc jucători, eu aduc antrenori, eu sunt primul vinovat, dar eu greșesc pe banii mei. Cum adică aduce el, Prepeliță, un jucător Garita. De ce să dau eu 1.5 milioane pe un jucător și el aduce gratis?

M-am gândit și la antrenor străin, și să aduc unul-doi oameni, scouteri, care să studieze jucători, să aducă jucători, dar care să răspundă. Din patru să fie unul bun. Meme nu e bun pentru munca asta, n-a demonstrat. El cunoaște fotbal, e enciclopedie, știe fotbal, doar că la munca asta nu se pricepe.", a declarat Gigi Becali, la Liga Digisport.

 

Etichete: nicolae dica , mihai stoica , gigi becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

Ioan Ovidiu Sabău a rupt tăcerea, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea pe Alex Chipciu la FCSB

Anunțul făcut de Florin Tănase, după ce a fost întrebat dacă semnează cu FCSB

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”