Mihai Teja va discuta după finalul campionatului cu Gigi Becali

Mihai Teja a anunțat când va avea discuția decisivă cu Gigi Becali, despre viitorul său: "Nu cred că îi e teamă de lucrul acesta"

10.05.2019, 11:18
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Viitorul lui Mihai Teja la FCSB este incert. Ratarea titlului pentru al patrulea sezon la rând ar putea aduce o nouă schimbare de antrenor la FCSB. Mihai Teja poate părăsi FCSB la finalul acestui campionat.

Șansele la titlu sunt mici, roș-albaștrii având nevoie de o "minune" pentru a câștiga titlul. Echipa lui Teja trebuie să câștige ambele meciuri care au rămas de disputat, iar CFR Cluj să le piardă. Teja a recunoscut că la finalul campionatului va avea o discuție cu Gigi Becali. 

"După aceste două meciuri, mă voi pune la masă cu patronul. Mă gândesc la viitorul nostru, la viitorul clubului, nu neapărat să mă despart. Nu am clauză în contract, eu mi-am făcut datoria cum am putut. În rest, tot ce se vorbește despre demisii, dacă voi continua sau nu, nu mă întrebați pe mine, întrebați-l pe domnul Becali. Eu am un contract și după aceste două meciuri vom analiza. Vorbesc cu domnul Becali la 2-3 zile, avem o relație bună.

Eu am venit la Steaua cu inima deschisă, am venit treaba. După care, domnul Becali este cel care decide, care va trage concluziile. Va hotărî dânsul", a spus Mihai Teja, într-o conferință de presă susținută înaintea partidei cu Sepsi.

Marius Șumudică, înlocuitorul lui Mihai Teja?

Unul dintre numele vehiculate pentru a-i lua locul lui Mihai Teja este cel al lui Marius Șumudică. De altfel, "Șumi" a dezvăluit, în direct la Digi Sport, că Gigi Becali i-a spus, mai în glumă, mai în serios, că "tot cu tine iau campionatul".

"Credeți că domnul Becali mă ține doar de dragul de a mă ține? Atunci când va dori și îmi va spune în față că vrea să aducă un alt antrenor, cu siguranță va aduce alt antrenor. Nu cred că îi e teamă de lucrul acesta", a mai spus Mihai Teja.

Sepsi - FCSB va fi sâmbătă, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO & TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro

Etichete: gigi becali , mihai teja , meciuri liga 1 , teja becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă