Mircea Rednic / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Mircea Rednic nu a mai semnat contractul cu Dinamo! Problema apărută + ce transferuri a cerut

articol scris de Digi Sport
30.09.2021, 23:49
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Mircea Rednic a anunțat, miercuri, că a ajuns la un acord cu oficialii lui Dinamo, iar joi după amiază ar fi trebuit să semneze contractul cu gruparea din ”Ștefan cel Mare”.

Întâlnirea dintre antrenor și conducerea clubului a fost programată pentru ora 14:00, însă, cu puțin timp înainte, Mircea Rednic l-a sunat pe Iuliu Mureșan și l-a anunțat că are noi cerințe și își va pune semnătura pe contract doar dacă acestea vor fi îndeplinite.

Mircea Rednic încă nu a semnat contractul cu Dinamo

Directorul executiv al lui Dinamo a dezvăluit, în același timp, că Mircea Rednic a condus antrenamentul de joi, ceea ce atestă că este hotărât să rămână la echipă, iar contractul ar urma să fie semnat vineri, pentru că Iuliu Mureșan a acceptat ultimele solicitări ale antrenorului, care au împiedicat oficializarea înțelegerii joi.

Mircea Rednic nu a semnat contractul așa cum trebuia. Trebuia să semneze astăzi (n.r. joi) la 14:00. A mai avut niște solicitări, pe care i le-am acceptat. A condus antrenamentul și a rămas ca mâine dimineață (n.r. vineri) să semneze.

N-a mai venit să semneze la ora 14:00, mi-a dat telefon că sunt niște probleme cu contractul. Dar faptul că a venit la Săftica arată că vrea să semneze”, a declarat Iuliu Mureșan, la Digi Sport Special.

Ce transferuri a solicitat Mircea Rednic

Deși încă nu a devenit oficial antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic a realizat, împreună cu Iuliu Mureșan, și o listă scurtă cu jucătorii pe care vrea să-i aducă în perioada imediat următoare.

Posturile pe care Mircea Rednic vrea să le întărească sunt fundaș dreapta și atacant.

Mai e nevoie de jucători, ne-am pus de acord asupra posturilor pe care trebuie să mai aducem. Vrem un fundaș dreapta și un atacant. Sunt trei-patru nume pe fiecare post. Am stabilit că Mircea Rednic va alege jucătorii. E normal să fie așa, e un antrenor cu experiență, se pricepe, a dovedit asta”, a transmis Iuliu Mureșan.

Dacă va semna contractul cu Dinamo vineri, Mircea Rednic va disputa primul meci de la revenirea pe banca tehnică a grupării din ”Ștefan cel Mare” sâmbătă, de la ora 16:30, cu UTA Arad, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: mircea rednic , iuliu muresan , transferuri dinamo , antrenor dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

”Singurul motiv”. De la ce ar fi plecat scandalul dintre Jurgen Klopp și Mohamed Salah + Au apărut imagini dintr-un alt unghi

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 2-1, ACUM, Digi Sport 1. Baeten a reușit ”dubla” și îi duce pe olteni în avantaj

Reacția surprinzătoare a lui Mohamed Salah, după gestul făcut la adresa lui Jurgen Klopp

Citeşte şi

Video ”Mircea’s on fire”. Rednic nu s-a mai abținut și a ”îngenuncheat” în fața jucătorilor de la UTA

Video Rednic jubilează după UTA - Oțelul 3-1: ”Obiectivul este realizat!”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”