Mirel Rădoi / Foto: Sport Pictures

Mirel Rădoi a dezvăluit cum i-a ”trezit” pe jucătorii Universității Craiova + Gluma făcută după victoria cu Petrolul

articol scris de Digi Sport
15.10.2022, 23:38
  • Media: Fotbal Club, duminică, 19:00, DGS 1

  • Baraj Superliga: Univ. Craiova - U Cluj, duminică, 20:00, DGS 1

Universitatea Craiova a învins-o cu 2-1 pe Petrolul și a obținut primul succes în Liga 1 după o pauză de aproape o lună.

La finalul jocului, Mirel Rădoi a recunoscut că a schimbat abordarea antrenamentelor, care au devenit mai intense, în ultima săptămână, după înfrângerea cu FC Argeș, meci la finalul căruia a avut un discurs extrem de dur la adresa propriilor jucători.

VIDEO cu rezumatul meciului Universitatea Craiova - Petrolul:

Mirel Rădoi a dezvăluit cum i-a ”trezit” pe jucătorii Universității Craiova

De asemenea, antrenorul a transmis că discursul său de la Pitești a avut efectul dorit și jucătorii au avut reacția așteptată.

Ușurare pentru trei puncte, dar, ca să treacă supărarea complet, trebuia să câștigăm fără gol primit. Mă bucur că nu am cedat în repriza a doua, jucătorii au avut încredere și au mers până la capăt.

Toți jucătorii care au intrat au adus plusul, cred că azi au fost cel mai vizibile schimbările. Jucătorii care au intrat au avut atitudine, chiar și Marko, a încercat să se bată.

Nu au fost antrenamente mai lungi, dar au fost mai intense. Nu am avut nicio problemă, reacția jucătorilor a fost senzațională, au înțeles că trebuie să dea mai mult, să găsească alte soluții, pentru că adversarul ne cunoaște punctele slabe.

N-aș vrea să-i fac analiza doar lui Arlauskis. Nu a avut alte mari probleme în afara fazei golului. Are în continuare nevoie de meciuri, să poată reveni în formă. Cred că stăm cel mai bine la portari, avem patru portari și oricare poate intra titular”, a spus Mirel Rădoi.

Antrenorul Universității Craiova a vorbit și despre situația lui Andrei Ivan, ieșit accidentat din meciul cu Petrolul.

Nu știu dacă e ruptură la Ivan, a simțit ceva, vom vedea de mâine încolo, când va putea să facă investigații. Probabil că nici el și nici alți câțiva jucători nu vor apărea la meciul de Cupă”, a declarat Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi, pus pe glume

Mirel Rădoi a făcut și o glumă după ce George Cîmpanu, marcator cu Petrolul, și-a cerut soția în căsătorie la finalul meciului.

Mă bucur, dar, probabil că dacă nu câștigam, cererea în căsătorie nu mai era pe teren. De acum trebuie să punem soția să-l facă s-o ceară în căsătorie la fiecare meci”, a glumit Mirel Rădoi.

Etichete: mirel radoi , george cîmpanu , universitatea craiova - petrolul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A fost descoperită o planetă care teoretic ar fi locuibilă. „E de mărimea lui Venus și nici măcar nu este departe de Terra”

Oamenii de știință din Marea Britanie au descoperit o nouă planetă, denumită Gliese 12b, care ar putea susține viața și care „nu se află atât de departe de Terra”, transmite Sky News.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv ”Am rămas trăsnit. Cum să vii așa?”. Apariția de la dineul ”Generației de Aur” care a stârnit indignare în direct la TV

Au bătut palma! Dennis Man a spus "DA" și semnează

Foto ”Generația de Aur” - Legendele Lumii 3-2. Spectacol total pe Arena Națională! ”Remontada” reușită de gloriile României

Foto Aparițiile serii la dineul ”Generației de Aur”

Video A dat declarația serii după ce s-a salvat de la retrogradare cu FC Botoșani: ”Haideți să vă spun. O să mă certe”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Vreau ceea ce oamenii cred că nu se poate”. Gigi Becali, ambiții uriașe la FCSB

Ilie Dumitrescu a decretat după meciul de retragere al ”Generației de Aur”: ”Cel mai bun din istoria fotbalului”

Carlo Ancelotti, ”cucerit” de Toni Kroos

Gestul făcut Jose Mourinho înaintea meciului de retragere al Generației de Aur

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZJennifer Garner și fiica ei de 18 ani, deja mai înaltă decât ea, într-o zi liberă. Naturale și simple, cele două par mai degrabă surori

FILM NOWA rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane

Alt atac devastator împotriva Generației de Aur, în ziua meciului de retragere: ”De ce nu vorbesc Mutu și Chivu?” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dănuț Lupu, mâhnit pentru că nu a fost chemat la meciul Generației de Aur: "Știi care e problema lor?" citeşte ştirea pe ziare.com

Descoperirea făcută de un turist nu avea ce să caute pe Pământ. Ar fi resturile unei nave spațiale, "nu e de pe aici" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fanii nu au recunoscut-o! Shania Twain, schimbată total cu părul roz, dar e suspectată că și-a făcut ceva la față: "Nu arăți ca tine"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fanii nu au recunoscut-o! Shania Twain, schimbată total cu părul roz, dar e suspectată că și-a făcut ceva la față: "Nu arăți ca tine"

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”