Mirko Pigliacelli / Foto: Captură Digi Sport

Mirko Pigliacelli nu exultă după transferul la Palermo: ”Nu am de ce să fiu fericit!”

articol scris de Digi Sport
14.07.2022, 17:30
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Mirko Pigliacelli (29 de ani) va disputa ultima sa partidă în tricoul Universității Craiova, în meciul cu Sepsi. Portarul italian va apăra din sezonul următor în Serie B, la Palermo.

Universitatea Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe se joacă vineri, de la 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciurile din Liga 1 pot fi urmărite și în aplicația Digi Sport, disponibilă în AppStore și Google Play.

Mirko Pigliacelli nu exultă după transferul la Palermo: ”Nu am de ce să fiu fericit!”

Imediat după meciul cu Sepsi, portarul se va întoarce în Italia și va semna contractul cu Palermo. Se pare că oltenii vor primi în schimbul lui Pigliacelli o sumă de aproximativ 500.000 de euro. Sorin Cârțu a anunțat că David Lazar îi va lua locul lui Pigliacelli în poarta Universității Craiova.

Portarul italian a mărturisit că nu este fericit că va părăsi Universitatea Craiova și orașul care l-a găzduit în ultimii patru ani. Pigliacelli, portarul care obișnuiește să le lase suporterilor câte un suvenir după fiecare meci a avut un mesaj important de transmis înaintea meciului cu Sepsi: ”Tricoul de mâine e al meu!

Eu am venit aici acum 4 ani. Înainte să vin în România, m-am gândit dacă să o fac. Apoi, după lucrurile pe care le-am găsit aici, unde am stat, m-am gândit de ce nu am venit mai devreme. De atunci, Craiova înseamnă foarte mult pentru mine.

E o echipă, un oraș care mi-a dat viață și o experiență mare. Sunt foarte fericit de ce s-a întâmplat aici. Va fi un meci greu cu Sepsi. Sunt o echipă în formă. Echipa noastră s-a pregătit foarte bine și nu avem de ce să nu luăm cele trei puncte.

Sunt foarte trist. Nu e decizia mea dacă joc sau nu. Sunt trist pentru că orice poveste începe și se termină. Este ultimul meu meci la Craiova, echipa unde m-am simțit foarte bine. Nu am de ce să fiu fericit că plec de la Craiova. În viață nu se știe niciodată, în fiecare zi se pot schimba lucrurile (n.red dacă va reveni la Universitatea Craiova).

Sunt mulțumit de ce am realizat în România. Tuturor celor care m-au întrebat de România sau de Craiova, le-am spus să vină direct. Pe toți băieții din Italia care vor să aibă o experiență internațională îi sfătuiesc să vină.

Tricoul de mâine e al meu. Au fost momente frumoase, multe meciuri bune. Fiecare meci cu Universitatea Craiova este un moment frumos pentru mine. Eu am cerut cetățenie pentru că am ajuns la anii la care puteam să o fac. Am depus actele”, a declarat Mirko Pigliacelli la conferința de presă.

Detalii despre plecarea lui Mirko Pigliacelli de la Universitatea Craiova: "Este vorba și despre o sumă de bani"

Sorin Cârțu, președintele clubului oltean, a oferit ultimele informații despre transferul portarului.

"(n.r. despre Palermo) Obiectivul este acela de a promova. Clubul e preluat de un grup puternic, care deține Manchester City și atâtea echipe. Este o șansă pentru el (n.r. Mirko Pigliacelli), să fie în Italia. Era în utimul an de contract, este un portar bun, care ne-a ajutat foarte mult.

(n.r. dacă Universitatea Craiova va primi o sumă de bani pentru transfer) Da, normal, este vorba și despre o sumă de bani. Noi îl avem și pe David Lazar, o concurență deosebită. Sunt doi portari foarte buni. Noi l-am luat pe Lazar pentru că știam că la un moment dat o să ajungem în situația ca Pigliacelli să plece", a spus Sorin Cârțu, la Liga Digisport.

Etichete: liga 1 , transfer , universitatea craiova , palermo , conferinta de presa , mirko pigliacelli


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Lovitură pentru Liverpool! Virgil van Dijk este dorit de o altă forță a Europei

Foto Cum a apărut Gigi Becali la palatul din Aleea Alexandru, după ce FCSB a devenit campioana României

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”