Bogdan Andone / Foto: Twitter Apollon

Exclusiv ”Misiunea asta nu e sinucigașă?”. Mesajul clar transmis de Bogdan Andone, după ce s-a înțeles cu FC Botoșani

articol scris de Digi Sport
28.12.2023, 21:58
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Bogdan Andone (48 de ani) este noul antrenor al celor de la FC Botoșani.

Antrenorul vine în Moldova, după ce s-a despărțit în vară de Apollon Limassol. În cariera sa, acesta le-a mai pregătit pe FCSB, Astra Giurgiu, FC Voluntari și Poli Timișoara.

Bogdan Andone, gata să o salveze pe FC Botoșani de la retrogradare

”Misiunea asta nu e sinucigașă?”, a fost întrebarea primită de Bogdan Andone, care a a vorbit despre misiunea pe care o va avea la gruparea moldavă. Antrenorul va organiza o primă întâlnire cu jucătorii, în cadrul căreia le va transmite principiile sale de joc.

Cu 12 puncte obținute în 21 de meciuri, Botoșani trebuie să se întărească serios în pauza de iarnă pentru a se salva de la retrogradare.

”Am discutat ce era de discutat. Am fugit până în Ardeal ca să rezolv ultimele probleme la academia mea de fotbal, unde sunt 110 copilași. Încercăm să le oferim cele mai bune condiții. Ei plătesc o taxă modică. 

Am bătut palma, dar încă nu am semnat. Totul e pus la punct. Aștept să începem pregătirea. Cred că avem șanse ca Botoșani să rămână în SuperLiga. Parcă e din alt scenariu acest sezon. Din fericire, nu s-a terminat sezonul. 

Eu am avut o discuție cu domnul Iftime în urmă cu o lună de zile. Ne-am pus de acord cu anumite lucruri. Eu, cu bune, cu rele, am principii clare. Cine nu muncește și nu dă totul pentru echipă, nu va face parte din echipă și din lot. Voi avea această discuție cu toată lumea. 

Vor fi și schimbări. Am mare încredere în jucători. Am încredere pentru că acest club e un eșalon al seriozității. În urmă cu 3 ani, mi-aș fi dorit să antrenez FC Botoșani. Patronul echipei e serios. Cred că fotbaliștii români au calitate. După cum am văzut la Răzvan Lucescu, abordarea e cea mai importantă.”, a declarat Bogdan Andone, la Digi Sport Special.

Reacția lui Marius Șumudică, după ce Bogdan Andone s-a înțeles cu FC Botoșani

Andone e fostul secund al lui Marius Șumudică, iar actualul tehnician de la Gaziantep e convins că gruparea moldoveană a dat lovitura cu instalarea antrenorului în vârstă de 48 de ani.

Îl cunosc foarte bine pe Bogdan. Cred că merita mult mai mult în momentul de față, dar asta înseamnă că-și dorește să reintre în circuit. El a mai avut două oferte din Cipru. Este cunoscut și respectat. A fost la FCSB pentru o perioadă scurtă de timp, după care a anunțat că nu mai vrea să continue.

E un antrenor foarte bun, mi-a fost secund. Știu cum lucrează, sunt ferm convins că FC Botoșani a ales o variantă bună. Am vorbit cu el, i-am spus că nu are ce să piardă și în astfel de momente își demonstrează valoarea. Nu e nimic de speriat, mai ales că punctele se înjumătățesc.

O să fie greu să câștige cineva la Botoșani, eu îl cunosc pe Bogdan, o să vedeți. Va face puncte acasă! Au șanse! Nu pot să spun că va scăpa echipa de la retrogradare, dar șanse sunt. Probabil va fi ultimul antrenor de la Botoșani, el nu pleacă de acolo până nu se încheie acest campionat. Eu cred că va ajunge la baraj!”, a spus Șumudică, la emisiunea Liga Digi Sport.

Etichete: superliga , fc botosani , bogdan andone


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Poate ajunge FCSB în grupele Ligii Campionilor?” Helmut Duckadam a dat răspunsul printr-un singur cuvânt

Lovitură de teatru la Barcelona: Xavi, ca și dat afară!

Pus la zid în întreaga țară după ce a "măcelărit" imnul Italiei, Al Bano a reacționat

”Întăriri” pentru Real Madrid în finala Champions League

Citeşte şi

FC Botoșani - CS Mioveni, LIVE VIDEO, 20:00, Digi Sport 1. Primul baraj pentru menținerea/promovarea în SuperLiga

Exclusiv Răzvan Zăvăleanu a intervenit în ”cazul Edgar Ie”: ”N-am cum să fiu convins”

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Tatăl lui Luca Mihai, mărturie de impact: „Nu am mai spus asta, trei zile băiatul meu a fost între noi și alt Pământ!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”