Mihai Stoica şi Dan Petrescu au colaborat la Unirea Urziceni

Video MM şi-a încălcat promisiunea făcută lui Dan Petrescu de Paşti: "A spus nişte enormităţi"

23.04.2018, 10:31
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

VIDEO CSM POLI IAŞI - CFR CLUJ 1-1. Cuvintele grele rostite de Dan Petrescu la finalul meciului Poli Iaşi-CFR Cluj, 1-1, l-a făcut pe MM Stoica să reacţioneze foarte rapid. El a intrat prin telefon în direct la Digi Sport Special şi a precizat că îi făcuse o promisiune antrenorului alături de care a câştigat titlul cu Unirea Urziceni în 2010, dar că nu are cum să tacă după ce a auzit ce a declarat. "Suntem furaţi pe faţă", spusese Dan Petrescu, după meci, la microfonul Digi Sport.

"Eu i-am trimis un mesaj de Paşte şi am promis că niciodată nu o să mai vorbesc despre el şi nu vorbesc despre el. Dar atât timp cât declaraţia pe care a făcut-o după acest joc ne atacă direct, indirect şi cum mai vreţi dumneavoastră să spuneţi, trebuie să fac nişte precizări", a afirmat MM Stoica, "Special".

"Domnul Dan Petrescu a spus că Haţegan nu i-a dat la meciul cu Steaua penalty ... Sau, nu, a dat penalty gratuit Stelei. A spus la dumneavoastră în emisiune, mai devreme. Arbitrul Haţegan, în sezonul regulat, în meciul CFR-Steaua, la 1-1, nu a dat penalty pentru Steaua, la Benzar. În play-off, arbitrul Haţegan a dat un penalty pentru CFR, nu ce spunea Petrescu, pentru Steaua. A dat un penalty pentru CFR şi domnul Crăciunescu spunea că nu se impunea, că nu a fost henţ la Benzar. L-a eliminat gratuit pe Pintilii, tot domnul Crăciunescu a spus. Legea compensaţiei acţionează, când ai câştigat atât de multe meciuri cu penalty-uri inventate, se întâmplă la o fază grea ca arbitrii să dicteze penalty şi împotriva ta", a mai afirmat Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB.

"În play-off suntem furaţi pe faţă. Haţegan nu ne-a dat penalty clar cu Steaua la 1-0 şi câştigam două puncte în plus. Azi am pierdut două, deci patru puncte merg în altă parte. Clar, Steaua e cea mai avantajată în play-off. Dacă ştiu să se descurce, bravo lor, să câştige ei campionatul, dar total nemeritat. Altfel ar fi fost să jucăm cu ei de la egalitate sau să avem puncte în faţa lor, aşa cum am fi meritat. În campionatul regulat s-au făcut atâtea presiuni pe arbitri din partea lui Gigi Becali şi MM Stoica încât arbitrii dau acum penalty numai lui Steaua şi la alţii", a fost declaraţia făcută de Petrescu la finalul partidei în care Ovidiu Haţegan a dictat penalty pentru Iaşi la o fază la care nu se impunea acest lucru. CFR conducea în acel moment cu 1-0, iar scorul final a fost 1-1.

Vezi mai jos faza în care Petrescu a acuzat că Haţegan n-a dat un penalty pentru clujeni la CFR-FCSB, 1-1, în play-off

Vezi mai jos eliminarea dictată de Haţegan împotriva lui Pintilii

Vezi mai jos penalty-ul fluierat de Haţegan la CFR-FCSB, scor 1-1, în meciul tur dintre cele două echipe, în play-off

Etichete: steaua , mihai stoica , dan petrescu , mm stoica , fcsb , video poli iasi-cfr 1-1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Borussia Dortmund - PSG 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Parizienii nu au câștigat niciodată în fața ”zidului galben”

Exclusiv Ce a spus conducerea Rapidului despre posibila venire a lui Cristi Chivu în Giulești

Exclusiv Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă și a spus cu cine a discutat înainte de a-l numi la Craiova

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Citeşte şi

10.000 de bilete vândute într-o singură oră! Anunțul făcut de Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj

FCSB pregătește fiesta. Cât costă biletele pentru sărbătorirea titlului

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă