MM Stoica / Foto Sport Pictures

MM Stoica a intervenit după ce s-a spus că Edi Iordănescu vrea să plece de la FCSB

articol scris de Digi Sport
18.10.2021, 23:35
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

MM Stoica (56 de ani) a intervenit cu o declarație în spațiul public după ce s-a vehiculat zvonul potrivit căruia Edi Iordănescu (43 de ani) ar vrea să plece de la FCSB.

De altfel, între antrenorul roș-albaștrilor și finanțator a intervenit o ceartă, așa cum digisport.ro te-a informat în exclusivitate. Lui Becali nu i-ar conveni cum ”desenează” echipa în meciurile oficiale.

Managerul general al vicecampioanei Ligii 1 a intervenit prompt și a ”făcut lumină” în acest caz.

”Unii scriu ce ar vrea ei să se întâmple. Alții pleacă după fentă și pregătesc mari dezvăluiri care există doar în imaginația lor.

Prin urmare, calmați-vă cu plecarea lui Edi. Abia a venit și avem treabă!”, a scris MM Stoica, pe pagina sa de Facebook.

Scandal între Gigi Becali şi Edi Iordănescu. Patronul pare mai interesat de spectacol decât să iasă campion

Situaţia de la FCSB este una dramatică după ce 12 jucători din lot nu pot juca din cauza accidentărilor sau al infectării cu COVID-19.

Echipa s-a prezentat cu 13 jucători la meciul de la Buzău şi a câştigat cu CS Mioveni, scor 3-0, însă la echipă nu este linişte. 

Ultima luare de poziţie a lui Gigi Becali a stârnit comentarii, iar între patron şi antrenor ar fi avut loc o nouă discuţie în contradictoriu.

Becali nu vrea să aibă jucători vaccinaţi la echipă, ceea ce din start creează o diferenţă majoră între FCSB, de-o parte, şi CFR Cluj şi Universitatea Craiova, contracandidatele din ultimii ani la titlu, de cealaltă parte, echipe care au jucătorii vaccinaţi în proporţie de peste 90 la sută. Adică fotbalişti care conform noului protocol sanitar nu trebuie să se testeze periodic.

Lui Iordănescu jr nu i-a picat deloc bine reacţia lui Becali

Parcursul FCSB-ului de la preluarea echipei de către Iordănescu este unul remarcabil, cu 6 victorii, o înfrângere şi un rezultat de egalitate, însă patronul a ieşit în presă cu declaraţia că pentru el rezultatele nu sunt totul, că el vrea spectacol. Cu alte cuvinte, 'când făceam eu pe "antrenorul" n-am luat titlul şase ani la rând, dar jucam spectaculos. Asta vreau eu'. Probabil că fanii l-ar contrazice, dar cât preţ pune Gigi pe suporteri?

O reacţie care nu avea cum să-i pice bine antrenorului, care are de recuperat multe puncte faţă de CFR. Din informaţiile Digi Sport, cei doi au avut o nouă discuţie pe ton ridicat, iar pe Becali l-ar fi deranjat teribil când Iordănescu i-a spus că el trebuie să ia titlul şi dacă joacă frumos, şi dacă joacă mai puţin spectaculos. 

E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu e suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba. Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia.

Deocamdată, mâna lui Edi nu s-a văzut, dar o să vedem peste câteva luni. El, săracul, nu a avut un jucător pe nume Florin Tănase. Când intră Tănase în teren e altceva, el este cheia FCSB-ului. Nu i-a avut nici pe Coman, nici pe Octavian Popescu”, a declarat Gigi Becali, la Realitatea Sportivă.

Etichete: mm stoica , edi iordanescu , gigi becali , transferuri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Marius Lăcătuș cere explicații de la CSA Steaua: ”Nu mi se pare normal”

”Vă asociați cu Țiriac și cu Lucescu pentru a investi la Dinamo?” Nicolae Badea a oferit răspunsul pe loc

Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Ange Postecoglou, reacție sinceră după ce Tottenham a ajuns la trei înfrângeri consecutive: ”Este corect să spun”

Citeşte şi

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

Fotbalistul transferat cu 600.000€ de Gigi Becali la FCSB a făcut anunțul despre viitorul său: ”Asta îmi doresc”

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”