MM Stoica, în studioul Digi Sport / Foto: captură Digi Sport

Video Exclusiv MM Stoica, atac la CSA Steaua! ”Câștigă lunar 28.000 de lei. S-a dat foc la bugetul statului!”. Cum ar agrea finanțarea

articol scris de Digi Sport
18.02.2021, 13:39
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

MM Stoica (35 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a explicat de ce pentru liderul Ligii 1 meciul de baraj dintre FCSB2 și CSA Steaua a devenit mai important decât Cupa României.

Oficialul roș-albaștrilor a dezvăluit care este cel mai mare salariu pe care-l oferă gruparea din Liga 3. Ar fi vorba despre Philipe Nsiah (26 de ani), transferat în această iarnă alături de Dragoș Huiban (30 de ani).

MM Stoica, deranjat de salariile de la CSA Steaua. ”Sunt plătitor de taxe și nu-mi convine!”

Născut la Paris, Nsiah este un atacant de 1,86 metri care a mai evoluat pentru RC La Felche, Pandurii, Daco-Getica și Academica Clinceni. La ultima formație a debutat și în Liga 1 și a marcat într-o victorie cu Chindia, scor 3-1.

”Este o întrebare foarte delicată, foarte grea. E mai important decât Cupa (n.r. - meciul de baraj dintre FCSB2 și CSA Steaua față de participarea FCSB-ului în Cupa României). De ce? Pentru că trebuie stopată această gaură neagră.

Sunt plătitor de taxe și nu-mi convine să plătesc salariul lui Nsiah, de la Divizia C, care, aud, posibil să mă înșel, că are salariul 28.000 de ron. 28.000! La Divizia C, la Liga 3! Da, Nsiah!”, a dezvăluit MM Stoica, la Fotbal Club.

Condițiile în care MM Stoica este de acord cu bugetarea de la stat: ”Sunt de acord să plătesc pentru un sportiv olimpic. CSA Steaua o are pe Ana Maria Brânză!”

Când i s-a reamintit că și la CSM București există o finanțare din bugetul de stat, managerul general a nuanțat.

”Hai să nu facem confuzie. CSM București o are pe Cristina Neagu, CSM București joacă Champions League, la handbal. CSA Steaua o are pe Ana Maria Brânză (n.r. - acum Popescu). Sunt de acord să plătesc pentru un sportiv olimpic.

Nu sunt de acord să plătesc pentru un fotbalist de 38 de ani care joacă în Divizia C și are burtă. E adevărat că dacă promovează trebuie să-și schimbe statutul, trebuie să vină un privat”, a mai spus Meme.

MM Stoica: ”9.000 de lei câștigă un antrenor de la centrul de copii și juniori al CSA Steaua!”

MM Stoica a mai spus că-l deranjează foarte mult că banii din bugetul de stat nu sunt cheltuiți așa cum trebuie. Mai mult, oficialul celor de la FCSB a mai dezvăluit și ce salarii ar fi oferite la centrul de juniori al celor de la CSA Steaua.

”Nu mi se pare normal ca atâta timp cât un camion rămâne fără frâne și mor trei militari români, pentru că nu sunt bani ca să repare frânele sau să cumpere alte camioane noi, să existe salarii mari pentru unii jucători din Liga 3.

Aud că există salarii la centrul de copii și juniori, la CSA Steaua, în condițiile în care sunt mulți copii pentru care se plătesc cotizații lunare, de 200 de lei pe lună - iar, așa am auzit, nu sunt sigur -, sunt oameni care câștigă 9000 de lei net!

Mi se pare exagerat! Și mi se pare exagerat ca peste 3 milioane de euro să fie... S-a dat foc la bani din bugetul statutului. Nu mi se pare normal”, a mai spus MM Stoica, la Digi Sport.

VIDEO cu MM Stoica despre situația de la CSA Steaua

Etichete: mm stoica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Ce a avut FCSB anul acesta în plus?”. Fostul jucător al roș-albaștrilor a rostit doar trei cuvinte

Claudiu Keșeru e convins, după ce FCSB a câștigat titlul: ”E momentul să plece”

Constantin Schumacher a văzut ce se întâmplă la Rapid și a reacționat: ”Toată lumea îl susține pe Șumudică”

Exclusiv Marius Lăcătuș nu are niciun dubiu, după ce FCSB și-a adjudecat titlul: ”Nu putem omite”

Citeşte şi

FCSB pregătește fiesta. Cât costă biletele pentru sărbătorirea titlului

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”