Alexandru Mateiu, în meciul cu Gaz Metan Mediaș / Foto: Sport Pictures

Exclusiv MM Stoica vrea să închidă gura oltenilor: ”Craiova a jucat amical în zona galbenă! Asta nu e interesant?”

articol scris de Digi Sport
14.01.2021, 20:41
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Mihai Stoica a explicat motivele pentru care FCSB nu a riscat nimic în momentul în care liderul din Liga 1 a decis să efectueze un cantonament de iarnă în Turcia.

Roș-albaștrii au fost singurii care s-au pregătit în străinătate până la reluarea campionatului. Iar patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, declarase că și echipa lui ar fi vrut să plece în Antalya, dar nu a primit asigurări că nu vor exista probleme la întoarcere.

”N-am auzit să vorbiți de UTA deloc. Nu chiar toate echipele s-au antrenat în țară. În primul rând, DSP, dacă ne carantina, încălca legea. Interesați-vă, studiați legile, lăsați petițiile trimise altor instituții ale statului. Vă pierdeți vremea. Nu pot să vă dau chiar mură în gură.

Mihai Stoica: ”Craiova a jucat amical în zona galbenă!”

Craiova a jucat în zonă galbenă în România. Așa am înțeles. E adevărat sau nu? O să spun eu. A jucat la Mogoșoaia, unde e zonă galbenă. Cu Chindia Târgoviște.

Asta nu e interesant, că o echipă din România s-a deplasat să joace în zonă galbenă? Am înțeles că au mers cu trenul, poate am fost informat greșit.

Nu cred că au avut tren special. Poate nu e adevărat, iar pentru asta îmi prezint scuzele,” a declarat Meme Stoica într-o intervenție la emisiunea Digi Sport Special.

Informat că amicalul Craiovei cu Chindia s-au disputat la Buftea, oficialul FCSB a replicat: 

”Sunt 6 kilometri între Buftea și Mogoșoaia, cred că era tot în zona galbenă!”

Craiova reacționează, după cantonamentul lui FCSB din Turcia: "Am înțeles că sunt doar 2-3 oameni inteligenți"

Cantonamentul lui FCSB efectuat în Turcia, țară aflată în scenariul galben, a provocat numeroase discuții în fotbalul românesc, mai multe cluburi solicitând ca formația patronată de Gigi Becali să intre în carantină timp de 14 zile, la întoarcerea în București.

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, spune că și echipa sa a vrut să facă un cantonament în Turcia, însă nu a vrut să riște o posibilă carantinare a delegației. Omul de afaceri l-a taxat și pe Gigi Becali, după ce Gigi Becali a spus că adversarele din Liga 1 nu au făcut cantonamente în Turcia pentru că nu sunt inteligente.

"Aveam programat să ne reunim pe 28 decembrie și să plecăm în Antalya. Urma să ne întoarcem cu o zi înaintea meciului cu Sepsi. Nu am mai plecat, pentru că Turcia a intrat pe lista galbenă și nu am vrut să riscăm.

Nimeni nu și-a asumat răspunderea să ne dea o hârtie oficială că nu vom rămâne în carantină. Am înțeles că sunt doar 2-3 oameni inteligenți în fotbalul românesc... mi-e greu să-mi dau cu părerea despre FCSB. Ce s-ar fi întâmplat în Norvegia acum, dacă o echipă ar fi mers într-o zonă galbenă și nu ar fi rămas în carantină?", a spus Mihai Rotaru, la Liga Digi Sport, în momentul în care FCSB se afla pe Aeroportul Henri Coandă.

Gigi Becali: "Celelalte cluburi n-au inteligență"

Deși a spus că nu vrea să facă "păcate", omul de afaceri a caracterizat scurt, în urmă cu o săptămână, celelalte formații din Liga 1, care au ezitat să plece din România să se antreneze: lipsă de inteligență.

"Mai mare siguranță e că nu jucăm amicale, nu avem cum să luăm virusul. E mai sigur când faci doar pregătire decât când joci cu alții. Unii, de la autorități, n-au habar nici să dea tratamente, dar au opinii despre asta. Habar n-au. Așa e România, e incompetență mare.

Hai, că nu vreau iar să fac păcat. Eu vreau să zic prostului că e deștept, așa vreau. Nu plecam dacă nu aveam asigurare. Dacă nu e legal, aia e, ne dăm în judecată. Să zică judecătorul și gata. N-au cum să ne bage-n carantină, că nu îi lasă legea", spunea Gigi Becali, la Digi Sport Special.

"Celelalte cluburi n-au inteligență, de asta n-au mers în străinătate. Dacă aveau, întrebau la DSP. De aia au intrat în faliment, că n-au inteligență. Hai, că nu vreau. Am alergie la prostie. Nu pot să-l las pe prost în pace, că nu pot", adăuga Becali.

FCSB - Astra se joacă! Reacția LPF, după revenirea bucureștenilor din Turcia

FCSB a revenit, astăzi, din cantonamentul efectuat în Turcia, iar delegația bucureștenilor va merge la baza de pregătire din Berceni, unde va rămâne până înaintea meciului cu Astra, de mâine seară.

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a anunțat că a primit asigurări de la Valeriu Argăseală, președintele de la FCSB, că bucureștenii nu vor fi nevoiți să intre în carantină, iar meciul se va putea juca.

"Am vorbit cu președintele clubului FCSB și am primit asigurări că meciul FCSB - Astra se va juca mâine", a transmis Justin Ștefan, pentru emisiunea Liga Digi Sport.

  • FCSB, liderul din Liga 1, primește vizita Astrei Giurgiu, pe Arena Națională, vineri, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Etichete: mihai stoica , mihai rotaru , mihai stoica fcsb , amical universitatea craiova , carantina fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Chelsea e gata să facă transferul verii! Îl vrea pe starul de 117.500.000€

Exclusiv Baiaram e OUT! Țara surpriză în care e trimis la tratament fotbalistul Craiovei

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Citeşte şi

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Exclusiv Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă și a spus cu cine a discutat înainte de a-l numi la Craiova

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură