Andrei Cristea și Daniel Pancu / Captură Digi Sport

Video Moment zero la Poli Iași. Andrei Cristea l-a luat în brațe pe Daniel Pancu la conferința de presă

articol scris de Digi Sport
14.12.2020, 17:29
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Daniel Pancu și Andrei Cristea s-au luat în brațe la conferința de presă premergătoare partidei Poli Iași - Academica Clinceni, încercând să transmită un mesaj de unitate înaintea ultimelor două jocuri din 2020.

Poli Iași a ajuns penultima în Liga 1, astfel că președintele Ciprian Paraschiv, antrenorul Daniel Pancu și căpitanul Andrei Cristea s-au prezentat la conferința de presă pentru a transmite un mesaj de unitate.

Galerie Foto

Președintele Ciprian Paraschiv a spus că toată lumea trebuie să fie alături de echipă în aceste momente dificile: "Ne așteaptă o săptămână extrem de grea, cu meciuri foarte importante pentru noi. Vreau să transmit un mesaj de unitate și forță. Eu am o încredere fantastică în jucători și în stafful tehnic. Am jucat la multe echipe, am văzut multe echipe care au pierdut, însă am văzut jucători cu lacrimi în ochi după ce am pierdut acest joc. Tuturor ne pasă de această echipă, această echipă trebuie iubită și susținută", a spus președintele Ciprian Paraschiv.

Andrei Cristea: "Cu toții facem greșeli, numai cine nu muncește, nu greșește."

Andrei Cristea a ținut să demonstreze că nu este nicio problemă între el și antrenorul Daniel Pancu: "Este un moment greu pentru noi, pentru club. Nu suntem foarte obișnuiți cu multe campionate sau eventuri, dar împreună vom trece peste acest moment. Avem nevoie mare de puncte, partida de miercuri va fi decisivă. Avem jucători cu experiență și cred că vom reuși să trecem peste aceste momente. Cred că un obiectiv rezonabil ar fi ca echipa noastră să termine în primele 12 acest an. Cu toții facem greșeli, numai cine nu muncește, nu greșește.

Este important că suntem cu toții uniți. Pe această aș dori să dau și eu mâna cu Daniel, să înțeleagă lumea că din partea noastră nu e niciun fel de problemă. Ne dorim să rămânem un grup și toată lumea să fie alături de acest proiect", a spus Andrei Cristea.

VIDEO Andrei Cristea l-a luat în brațe pe Daniel Pancu, pentru "a îngropa securea războiului"

Daniel Pancu: "Acum este despre Politehnica Iași, despre emblema asta, este rușinos să avem un singur punct în opt jocuri"

Daniel Pancu a spus că le-a cerut jucătorilor să joace cu sufletul în ultimele două meciuri din 2020: "Întâlnim o echipă în mare formă, care are doar un rezultat de egalitate în ultimele șase jocuri, în rest numai victorii. Este o echipă cu o atitudine fantastică, au și jucători de mare experiență, Gardoș, Rusescu și Tănase.

Problema este la noi, ne-am lins rănile după meciul cu Dinamo. Cheia este la noi. Acum este despre Politehnica Iași, despre emblema asta, este rușinos să avem un singur punct în opt jocuri. Cheia este la noi, eu n-am avut nicio problemă cu Adrian Cristea. Pe noi ne interesează doar binele Politehnicii Iași", a spus Daniel Pancu, la conferința de presă.

Poli Iași și Academica Clinceni se înfruntă miercuri, de la ora 15:00, în direct la Digi Sport 1 și în format live video pe site-ul digisport.ro. Înaintea acestui duel, Academica ocupă poziția 5, cu 23 de puncte. Poli Iași se află pe locul 15, cu 10 puncte.

Etichete: andrei cristea , daniel pancu , meciuri poli iasi , ciprian paraschiv , jucatori poli iasi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Video Exclusiv ”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”

”Vor pleca mulți”. Șucu l-a pus antrenor pe Lobonț, dar Pancu e convins că Rapid va avea alt ”principal”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă