Andrei Vlad, portarul de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Video Momentele care l-au convins pe Gigi Becali să ordone înlocuirea lui Andrei Vlad din poarta FCSB-ului

articol scris de Digi Sport
11.05.2021, 17:02
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Andrei Vlad a fost unul dintre cei mai constanți jucători de la FCSB până în urmă cu patru etape, când a apărut prima gafă, urmând și alte inexactități în joc, care au costat formația ”roș-albastră” puncte importante în lupta la titlu.

Din cauza erorilor comise, Gigi Becali a ordonat ca Andrei Vlad să nu mai apară în echipa de start în ultimele trei meciuri ale acestui sezon, la Sepsi, cu Universitatea Craiova pe teren propriu și în Gruia, împotriva actualului lider CFR Cluj, postul de titular urmând să îi revină lui Cătălin Straton.

Gafele care l-au scos pe Andrei Vlad din poarta FCSB-ului

Prima eroare mare comisă de Andrei Vlad în acest sezon a venit la Craiova, în minutul 63, la 1-0 pentru formația lui Marinos Ouzounidis. 

Aflată în superioritate numerică după eliminarea lui Bogdan Vătăjelu din startul părții secunde, FCSB alerga după egalare, dar s-a văzut condusă cu 2-0 după un șut al lui Dan Nistor, care nu a avut nici intensitate, nici un plasament ieșit din comun, care, însă, l-a învins pe Andrei Vlad. Portarul de la FCSB a încercat să respingă execuția peste poartă, dar nu și-a calculat bine mișcările și nu a făcut altceva decât să împingă un balot șutat cu latul în spatele liniei porții.

VIDEO cu eroare lui Andrei Vlad din meciul cu Universitatea Craiova:

După înfrângerea cu Universitatea Craiova, FCSB a primit, la Giurgiu, vizita celor de la CFR Cluj, iar lucrurile decurgea cum nu se putea mai bine pentru ”roș-albaștri”, care, după o prestație solidă, conduceau cu 1-0, rezultat ce îi permitea revenirea pe primul loc, în prelungirile jocului.

Totuși, în minutul 93, a venit o lovitură liberă din banda stângă, executată de Ciprian Deac și reluată cu capul de Andrei Burcă. Stoperul de la CFR Cluj a trimis balonul în pământ, balonului i-a fost schimbată ușor traiectoria, ceea ce l-a păcălit pe Andrei Vlad, căruia i se poate imputa lipsa de reacție, dar și că nu a ieșit pe centrare.

VIDEO cu golul încasat de Andrei Vlad în prelungirile meciului cu CFR Cluj:

A urmat meciul de la Botoșani, câștigat de FCSB cu 3-1, în care Andrei Vlad nu s-a remarcat negativ cu nimic, și partida cu Academica Clinceni, 2-2, la finalul căreia Gigi Becali l-a ”condamnat” pe goalkeeper la banca de rezerve, cel puțin pentru acest play-off.

Partida de la Giurgiu a început într-o manieră optimă din perspectiva FCSB-ului, cu deschidere de scor în minutul 20, datorită reușitei lui Darius Olaru, însă în decurs de 16 minute rezultatul a fost întors de Academica Clinceni.

Egalarea a venit după reușita lui Andrei Cordea, după o centrare a lui Adi Popa, fază la care lui Andrei Vlad i se poate reproșa faptul că nu a ieșit din poartă pe centrare. Golul de 2-1 pentru Academica Clinceni a fost marcat de Raul Rusescu cu o execuție puternică și plasată bine, la care portarului de la FCSB nu i se poate imputa nimic. La pauza duelului, Andrei Vlad a fost chiar înlocuit de Cătălin Straton, cel care va apăra și în finalul acestui sezon.

VIDEO cu golul lui Andrei Cordea din meciul cu FCSB:

Gigi Becali a decis, așadar, să-l scoată din poartă pe Andrei Vlad ca urmare a trei gafe comise în ultimele patru etape, erori în lipsa cărora FCSB ar fi fost în acest moment lider în Liga 1, având în vedere că golul încasat ușor de la Andrei Burcă a venit la ultima fază a meciului de la Giurgiu, dar și că, foarte probabil, dacă Academica Clinceni nu ar fi egalat atât de repede luni seară, desfășurarea jocului era cu totul alta.

După remiza cu Academica Clinceni, FCSB a rămas pe locul doi în Liga 1, la un singur punct în spatele liderului de la CFR Cluj, care în această rundă a fost învins de Sepsi, cu 0-1.

Gigi Becali a anunțat că Andrei Vlad va fi înlocuit de Cătălin Straton în play-off

Vlad nu va mai juca în acest sezon. Nu va mai juca pentru că meciurile astea nu sunt de el. Mai trebuie să crească un an sau doi. Am luat cu Craiova un gol, care era un punct pentru noi.

Încă un gol cu CFR, încă două puncte. Pentru că la acea fază, era de apărat. În plus, era minus punct la ei. Aveam patru puncte în plus acum.

Îmi pare rău de Vlad, eu l-am susținut, dar nu pot să-l susțin în prostie. Să-l susțin și să te cureți! N-ai cum. El o să stea, va juca de acum doar în meciurile din sezonul regular. În play-off va apăra Straton”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Etichete: gigi becali , andrei vlad , erori andrei vlad


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”99%, Șumudică e noul antrenor de la Rapid”. Anunț înaintea meciului cu Universitatea Craiova

Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu

Foto Clasamentul din play-out-ul SuperLigii, după etapa a 7-a: FC Botoșani, aproape să realizeze ceea ce părea imposibil

Daniel Niculae a devenit inculpat, dar nu mai e acuzat de ”constituire de grup infracțional organizat”

Citeşte şi

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

”Asta mai lipsea. Să-l felicit eu pe Becali”. De ce a refuzat să laude FCSB-ul pentru titlul câștigat

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”