Gigi Becali / Foto: Profimedia

Exclusiv Motivele pentru care Gigi Becali a fost criticat dur de Ladislau Boloni

articol scris de Digi Sport
06.06.2023, 21:39
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Ladislau Boloni (70 de ani) a avut, luni seara, o intervenție la emisiunea Fotbal Club, iar actualul antrenor de la Metz a vorbit despre un subiect sensibil din fotbalul românesc. 

Boloni a fost întrebat ce părere are despre conflictul FCSB - CSA Steaua, iar fostul internațional a avut o poziție fermă.

Motivele pentru care Gigi Becali a fost criticat dur de Ladislau Boloni

Printre altele, Ladislau Boloni a ținut să-l pună la zid pe Gigi Becali, pe care l-a acuzat că nu respectă nici suporterii și nici fotbalul. În același timp, tehnicianul român a recunoscut că nu are cum să simpatizeze un club precum FCSB, din cauza felului în care afaceristul din Pipera a decis să conducă echipa.

"Eu cred că FCSB a luat naștere după anumite aranjamente între minister și patronul actual. Această grupare (n.r.- FCSB) e condusă într-un fel care nu corespunde cu echipa care a obținut cel mai mare succes (n.r.- cucerirea Cupa Campionilor Europeni).

Nu sunt respectați nici suporterii, nici fotbalul, astfel nu putem să ne întoarcem cu simpatie, cel puțin eu, către această grupare", a spus Boloni.

Gigi Becali a dezvăluit cum face transferurile la FCSB

FCSB a făcut mai multe mutări spectaculoase în ultimii ani, însă mulți dintre jucătorii aduși de Gigi Becali nu au reușit să confirme în tricoul roș-albastru. Chiar dacă a dat greș în numeroase rânduri, afaceristul din Pipera a anunțat că mai vrea alți 2-3 fotbaliști în această vară, pe care i-a remarcat personal.

"Eu mă uit doar la FCSB din campionatul românesc. De-aia nu cunosc jucătorii și îl întreb pe MM, ăla cum e, ăla cum e. Eu nu mă uit. Sunt 2-3 jucători pe care i-am văzut și pe care îi mai vreau. Eu dacă îi văd o dată, îl iau. Nu-i bun, asta e. S-a mai întâmplat asta", a declarat Gigi Becali, săptămâna trecută, la Palat.

Etichete: gigi becali , ladislau boloni , superliga , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv ”Ce ai învățat din episodul cu Albu?”. Andrei Broza a vorbit despre escapada de la Iași! Mesajul de la Gică Hagi

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă