Joyskim Dawa la FCSB / Foto: Instagram @dawajoyskim

Motivele pentru care Joyskim Dawa nu este considerat un fundaș bun pentru FCSB

articol scris de Digi Sport
20.02.2023, 20:01
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 1

Joyskim Dawa (26 de ani) a ajuns la FCSB în vara anului 2022, de la FC Botoșani, în schimbul sumei de 350.000 de euro, iar fundașul camerunez a reușit să se impună rapid la clubul lui Gigi Becali (64 de ani).

Motivele pentru care Joyskim Dawa nu este considerat un fundaș bun pentru FCSB

Dawa a reprezentat un alt transfer pe axa Gigi Becali - Valeriu Iftime, însă apărătorul central a avut evoluții oscilante la FCSB. Camerunezul a profitat de absența lui Iulian Cristea și a fost titular alături de Joonas Tamm, însă lucrurile s-au schimbat la ultimele meciuri, iar africanul a fost trecut pe bancă.

Întrebat despre Joyskim Dawa, Florin Gardoș a fost sincer. Fostul fundaș al celor de la FCSB crede că Dawa nu este un jucător potrivit pentru a te bate la campionat și a scos în evidență greșelile mult prea mari ale acestuia în tricoul roș-albaștrilor.

"(n.r. dacă ar putea juca în Premier League) Are calități fizice bune (n.r. râde). E un fundaș care a greșit mult prea mult. Nu cred că trebuie să fii specialist ca să îți dai seama.

(n.r. dacă este jucător cu care se poate lua titlul) Nu. Adică la cum a arătat sezonul acesta, clar nu. A făcut foarte multe penalty-uri, multe greșeli de poziționare. Are fizic bun, e înalt, dar a greșit foarte mult", a spus Florin Gardoș, în cadrul podcastului Victory Extra Time.

  • 32 de meciuri și 5 goluri reprezintă cifrele lui Dawa la FCSB

Ce spunea Gigi Becali despre Joyskim Dawa, după transferul la FCSB

În luna iunie a anului trecut, Gigi Becali îl prezenta oficial pe Dawa ca fiind noul jucător al celor de la FCSB, într-o conferință susținută la Palat.

Fotbalistul african a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani, la care se pot adăuga alți trei, care sunt sub formă de opțiune de prelungire pentru club.

"Dawa a semnat cu FCSB pentru două plus trei sezoane. Suma de transfer o știți de la Iftime. Clauza o să fie de 20 de milioane de euro. Atât vreau eu să iau pe el. El are încredere și a zis da.

Când juca Botoșani cu Universitatea Craiova sau CFR Cluj tot timpul îl vedeam pe el, numărul 5. Că tot timpul ataca, deposeda. Îl luam eu mai demult. Dacă îmi place unul, nu mai țin de acum. Eu nu mai vreau să am emoții la cornere.

El dă cu capul, nu dă nimeni în fața lui. E foarte puternic. Și vă spun ceva. Sunt jucători care când vin la noi scad. El va fi noi mult mai bun ca la Botoșani", declara Gigi Becali.

Etichete: liga 1 , florin gardos , fcsb , joyskim dawa


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Jucăm sigur în Ghencea”. FCSB se pregătește să revină în ”templul fotbalului românesc”

Prima întrebare care l-a lăsat fără replică pe Guardiola în 17 ani de antrenorat

Live Video&Text FC Botoșani - CS Mioveni 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Gol anulat pentru oaspeți în finalul primei reprize

Răzvan Lucescu, pe lista unui club important din Europa. Antrenorul este aproape de cucerirea titlului cu PAOK în Grecia

Citeşte şi

Ajunge la FCSB în vară, dar riscă să nu joace: ”Îi lipsesc multe”

Atenție, Gigi Becali! Cum poate rămâne FCSB fără antrenor: ”E visul lui!”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”