Andrei Burcă și Florin Tănase în CFR - FCSB / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Motivul pentru care Andrei Burcă nu va juca în FCSB - CFR Cluj. Dezvăluirea fundașului

articol scris de Digi Sport
19.05.2022, 20:45
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

FCSB și CFR Cluj se vor întâlni duminică, 22 mai, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1, în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1.

Duelul dintre cele două formații are loc la Buzău, însă rezultatul final va fi doar de palmares. Ardelenii au devenit deja campionii României etapa trecută, după victoria de pe teren propriu, scor 2-1, împotriva Universității Craiova.

Andrei Burcă nu va juca în FCSB - CFR Cluj

Într-un interviu acordat la emisiunea DigiSport Special, Andrei Burcă a recunoscut că a avut o discuție cu Dan Petrescu și nu va juca la partida de duminică de la Buzău contra celor de la FCSB.

"A venit domnul Petrescu și ne-a întrebat dacă vrem să jucăm cu FCSB, chiar în noaptea când am sărbătorit titlul. Asta vorbește despre cât de profesionist este. Da, mi-am dorit foarte mult să joc, dar vineri o să am ultimul antrenament și o să plec în vacanță, pentru că probabil o să fiu chemat la echipa națională și nu o să am prea mult timp de relaxare", a spus Andrei Burcă.

Fundașul a fost la ultima acțiune a naționalei României și cel mai probabil urmează să fie din nou convocat de către Edi Iordănescu.

CFR anunță că va merge cu juniorii la meciul cu FCSB: "Am adus jucători de la academie"

Deși cei de la FCSB așteaptă cu nerăbdare confruntarea cu "feroviarii", Cristi Balaj a anunțat că trupa lui Dan Petrescu va arăta complet diferit la partida de la finalul acestei săptămâni. Președintele CFR-ului a transmis că mai mulți jucători de bază au intrat deja în vacanță, pentru a se bucura de puținele zilele libere pe care le vor avea la dispoziție.

“Este vacanță pentru unii din jucători, cei importanți, cei care merg la loturile naționale. Au fost Învoiți deja. Obiectivul a fost îndeplinit, vacanța este foarte scurtă și atunci aceste câteva zile sunt importante în plus la vacanța bine meritată pentru marea majoritatea. Am adus jucători de la academie, juniori, în vederea disputării următorului joc din ultima etapă", a declarat Cristi Balaj, la Sport Total FM.

Gigi Becali vrea să câștige duelul cu CFR Cluj din ultima etapă: ”Dacă-i batem, suntem campioni”

În ciuda faptului că meciul nu va avea nicio miză, Gigi Becali a anunțat că, pentru el, întâlnirea va avea o importanță simbolică. În cazul în care FCSB s-ar impune, patronul roș-albaștrilor consideră că echipa sa ar deveni campioana morală a acestui sezon, în contextul în care cele două partide din runda precedentă au fost decise de două erori de arbitraj.

Aștept să devenim campioni cu CFR-ul. Dacă pierdem, ridic mâna sus și recunosc că ei sunt campioni. Pe mine nu mă interesează ce interes au ei, dacă îi batem, suntem campioni! Dacă ne bat sau facem egal, ridic pălăria, o dau de pământ și sunt campioni ei”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Digi Sport Special.

Etichete: cfr cluj , absenta , fcsb , andrei burca


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV

S-a terminat: pleacă de la Real Madrid după 12 ani! Spaniolii au anunțat unde va merge

Reacția presei din Ungaria, după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Citeşte şi

Mihai Popescu, întrebat de transferul la FCSB după umilința suferită de Farul: ”Ce interes după acest meci?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”