Gigi Becali / Devis Mangia / Foto: Sport Pictures

Motivul pentru care Gigi Becali a renunțat la Devis Mangia!

03.08.2019, 19:57
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Imediat cum a aflat, ÎN DIRECT la Digi Sport, la puține minute după rușinea cu Alashkert, din Europa League, scor 2-3, Gigi Becali i-a pronunțat numele lui Devis Mangia. Tehnicianul italian, adus în România de către oficialii Craiovei, l-a cucerit pe MM Stoica, datorită stilului său, astfel că i-a făcut lobby în fața finanțatorului. Până la urmă, varianta Mangia a picat, astfel că omul de afaceri s-a reorientat.

Becali a fost de acord să discute cu Mangia, așa că au început negocierile între cele două părți. Italianul a spus că acceptă să vină la FCSB, dar nu de unul singur, ci alături de staff-ul său, format din șase persoane. Latifundiarul nu a avut nicio problemă când a auzit asta, mai ales că și staff-ul lui Laurențiu Reghecampf, în special din primul mandat, a fost numeros, dar, se pare că a rămas fără grai, susține Gazeta, atunci când a auzit și cu ce sume trebuie să-i plătească pe aceștia.

Partida dintre Astra și FCSB se va juca luni, 5 august, de la ora 21:00, și va fi transmisă în direct de Digi Sport 1, dar va putea fi urmărită și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS.

Partida dintre FCSB și Mlada Boleslav se va disputa joi, 8 august, de la ora 21:30, la Giurgiu, și va putea fi urmărită în format live text pe digisport.ro.

Devis Mangia se pare că ar fi cerut remunerații care variau între 4.000 și 10.000 de euro pentru secunzii săi. Altfel spus, doar adjutanții lui Mangia ar fi ajuns să câștige lunar în jur de 35.000 de euro.

În plus, tehnicianul italian a cerut pentru el un salariu lunar în valoare de 15.000 de euro. După un calcul rapid, Becali a ajuns la concluzia că noua ”banca tehnică” l-ar costa cam 600.000 de euro, astfel că a renunțat.

După Devis Mangia, a picat și varianta Walter Zenga! Gigi Becali vrea un antrenor român

Bogdan Andone a demisionat de la FCSB, după eșecul cu Alashkert (2-3), iar Gigi Becalia anunțat că va numi un nou antrenor până la meciul de joi, cu Mlada Boleslav. La partida cu Astra, de luni, pe bancă va sta secundul Vergil Andronache.

Devis Mangia și Walter Zenga au fost primele variante vehiculate pentru postul de antrenor la FCSB, însă, conform informațiilor Digi Sport, ambele au căzut. Gigi Becali s-a decis și își dorește să meargă în continuare pe mâna unui tehnician român.

Edi Iordănescu, șanse mici de a merge antrenor la FCSB

Edi Iordănescu este din nou una dintre variantele lui Gigi Becali, însă, după negocierile eșuate din urmă cu două luni, șansele ca antrenorul lui Gaz Metan să mai accepte o ofertă de la vicecampioana României sunt minime.

Tehnicianul de 40 de ani s-a confruntat și cu probleme de sănătate în ultima vreme și consideră că este un moment total inoportun să meargă la o formație unde presiunea este uriașă.

Becali a anunțat ieri că negociază cu doi antrenori

Gigi Becali a anunțat ieri, pentru Digi Sport, că noul antrenor principal va sta pe bancă la meciul de joi, din turul trei preliminar al Europa League. În acest moment finanțatorul roș-albaștrilor ar negocia cu doi tehnicieni.

”În momentul de față negociez cu doi antrenori. M-au rugat oamenii să nu le spun numele.

La meciul cu Astra va sta pe bancă antrenorul secund. Cei cu care vorbesc acum au zis că nu vor sta pe bancă la meciul de luni”, a declarat, ieri, Gigi Becali, pentru Digi Sport.

 

Etichete: gigi becali , devis mangia , transferuri fcsb , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV

Exclusiv ”Te-ai trezit la 0-3 să strigi! O chestie ieftină” Reacție categorică după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

S-a terminat: pleacă de la Real Madrid după 12 ani! Spaniolii au anunțat unde va merge

Citeşte şi

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar fi perfect pentru FCSB: ”E top! Își poate arăta calitățile mai bine acolo”

Mircea Sandu, mesaj pentru Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul: ”Chiar dacă s-a oferit la Liverpool, e greu”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”