Gigi Mulțescu, fost antrenor al lui Dinamo / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Mulțescu a dat răspunsul! Ce va face dacă va fi sunat de spanioli pentru a prelua Dinamo

articol scris de Digi Sport
15.11.2020, 10:53
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

VIDEO Dinamo - Astra 1-1. Gigi Mulțescu a vorbit despre o posibilă preluare a lui Dinamo, în cazul în care Cosmin Contra va pleca de la echipa.

”SMURD-ul” spune că nu ar refuza o posibilă oferă din partea acționariatului spaniol. Acesta a început sezonul ca antrenor al lui Dinamo, dar după prima etapă (1-1 cu Hermannstadt), a fost înlocuit de fostul selecționer.

Gigi Mulțescu: ”Ne așezăm și vedem care sunt datele problemei”

„Ipotetic, dacă primesc un telefon, mă așez la o discuție civilizată și după vedem ce se întâmplă. După discuție ce va fi e altă treabă, dar până acum nu a existat interes.

Normal că mă confund cu istoria lui Dinamo. În primul rând nu a venit nimic (n.r. - nicio ofertă), iar în al doilea rând nu pot să mă arunc cu capul în zid. Am contribuit la salvarea echipei, acum iar să fiu pentru acest gen de probleme? Ne așezăm și vedem care o să fie datele problemei”, a spus Mulțescu, la Digi Sport Matinal.

Cu șase meciuri fără victorie la rând, Dinamo rămâne pe locul 15, cu șase puncte, la un singur punct distanță de Astra, ”lanterna roșie” a Ligii 1. Pentru ”câini” urmează meciul cu FC Voluntari, programat vineri, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Cosmin Contra: ”Mâine o să am o discuție cu directorul sportiv”

Antrenorul a evitat să vorbească despre o eventuală despărțire de echipă, dar a precizat că mâine va lămuri lucrurile, într-o discuție directă cu Rufo Collado, directorul sportiv.

„Eu trebuie să am încredere în ce e aici. Sunt antrenor. Mâine o să am o discuție cu directorul sportiv, vom spune lucrurilor pe nume. Trebuie să facem o analiză, e clar. Vom vedea ce se întâmpl (n.r. - dacă ia în calcul o despărțire). Acum sunt dezamăgit de meciul ăsta. Așteptam mult, i-am simțit bine pe băieți săptămâna asta. Dar ajungem la ora jocului și nu putem să punem în aplicare ce facem la antrenament.

Nu știu dacă mă tem de o depunctare din cauza datoriilor. Nu ține de mine, sunt alte lucruri. E greu să spun dacă aș mai fi venit la Dinamo, dacă știam situația”, a spus, abătut, Cosmin Contra.

VIDEO cu rezumatul partidei Dinamo - Astra 1-1

Etichete: dinamo , cosmin contra , gheorghe multescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Țara care își mută capitala pentru că actuala se scufundă în mare. Pentru asta, se construiește un oraș de la zero

Indonezia se pregătește să își mute capitala din Jakarta în Nusantara, aflat încă în construcție. Noul oraș va costa 35 de miliarde de dolari și nu va fi finalizat până în 2045. Decizia a fost luată din cauza crizei climatice, deoarece Jakarta se scufundă ușor-ușor în mare, scrie Business Insider.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Suprinzător! Anunțul lui Gigi Becali despre jucătorul de la FCSB căruia ”îi plătește salariul degeaba de 3 ani”

Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”

După ce FCSB a câștigat titlul, Giani Kiriță a făcut un anunț neașteptat

Fotbalistul de la CFR pe care Dan Petrescu îl dă afară. Ioan Varga a confirmat: ”Nu-l vrea”

Citeşte şi

Skjern - Dinamo, LIVE VIDEO, 19:45, DGS 3. ”Dulăii” au avantaj minin în lupta pentru Fianl Four-ul EHF European League

Exclusiv Florin Bratu a văzut situația de la Dinamo și a reacționat. Care este singura speranță a ”Câinilor”

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”