Ciprian Deac i-a pus multe probleme lui Lucian Filip în meciul din decembrie 2018, câștigat de CFR acasă la FCSB cu 2-0

Video Mutarea iernii la FCSB i-a pus pe gânduri pe cei de la CFR Cluj. ”S-au întărit foarte mult!”

16.01.2019, 10:40
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

CFR Cluj a terminat anul 2018 la șase puncte în fața celor de la FCSB și multă lume a anunțat că ardelenii au șanse de a câștiga, în premieră, al doilea titlu consecutiv, dar Ciprian Deac (32 de ani) îi contrazice. Mijlocașul ardelenilor a consemnat în primul rând faptul că roș-albaștrii s-au întărit, odată cu transferurile lui Florentin Matei și al lui Adrian Stoian.

”Cred că noi suntem favoriți la campionat, dacă ținem cont că suntem pe primul loc și că avem un avans de 6 puncte, dar eu zic că nu trebuie să ne grăbim. Spun asta pentru că mai sunt 5 meciuri de jucat din sezonul regulat, după care va începe play-off-ul. Acolo se va decide campioana. 

Am văzut că Steaua s-a întărit foarte mult. Pe Adrian Stoian l-am cunoscut la echipa națională, e un jucător bun, serios, și eu cred că este un plus pentru Steaua”, a spus Deac. 

Fotbalistul campioanei a terminat anul trecut en fanfare, cu un gol de poveste marcat în poarta celor de la FCSB, scor 0-2, în ultimul meci al anului 2018 din Liga 1, disputat pe Arena Națională, la 22 decembrie, cu o execuție demnă de play-station.

VIDEO cu golul marcat de Deac în FCSB - CFR Cluj 0-2

Deac a lăudat FCSB, dar i-a certat pe șefii CFR-ului

Ciprian Deac nu s-a sfiit să-i laude pe cei de la FCSB pentru transferuri, dar nici n-a ratat ocazia de a transmite din cantonamentul din Antalya, un mesaj important pentru conducerea CFR-ului. Titlul nu poate ajunge din nou în Gruia, fără stabilitate financiară.

Reporter: "E nevoie să fie vândut un jucător ca să se rezolve problemele, să va luați banii? S-a vorbit despre plecarea lui Țucudean..."

Ciprian Deac: "Eu sper că nu. Dacă un club ca CFR așteaptă asemenea lucruri, pentru ce ne mai batem la campionat? Ce să mai vorbim de Champions League, de Europa League, dacă trăim de pe urma unui jucător".

Pentru a începe anul cu cel mai bun moral, ardelenii aşteaptă plata salariilor restante. "Suntem liniștiți, pentru că nu avem bancomate aici să vedem dacă...(râde) Da, au fost probleme, sper să se rezolve cât mai repede pentru că eu cred că merităm să ne primim tot ce s-a promis".

Etichete: adrian stoian , ciprian deac , transferuri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Câți bani a plătit Gigi Becali pentru transferuri la FCSB în ultimii nouă ani: putea cumpăra jumătate de Haaland

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă