Adrian Mutu / Foto: Captură Digi Sport

Mutu, între România și Ungaria! ”Briliantul”, detalii de ultim moment, azi, ÎN DIRECT la Fotbal Club

articol scris de Digi Sport
25.11.2021, 15:23
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Adrian Mutu (42 de ani) este liber de contract după ce s-a despărțit de U Craiova 1948, dar nu duce lipsă de oferte.

Despre ”Briliant” s-a apus că s-ar afla pe lista celor de la Federația Română de Fotbal, dar și că ar fi dorit în prima ligă din Ungaria, de către cei de la Kisvarda.

Mutu va oferi detalii de ultimă oră despre ofertele pe care le are, dar va oferi și multe alte informații în cadrul emisiunii Fotbal Club, care va fi azi, de la ora 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Adrian Mutu: ”Analizez tot ce se întâmplă

”Am văzut și eu că se discută despre mine. E ok, dar cum v-am mai spus, nu am luat nicio decizie. Analizez tot ce se întâmplă.

Nu știu, nu ştiu dacă e întrebarea pe care trebuie să mi-o adresați mie. Cred că ar trebui să i-o adresați altcuiva și nu știu, atât timp cât contractual naționala României mai are încă antrenor. Nu e frumos să vorbesc despre acest lucru”, a precizat Adi Mutu pentru as.ro.

Fostul tehnician de la U Craiova 1948 ar putea ajunge însă în Ungaria, unde este pe banca echipei Kisvarda, acolo unde evoluează românii Claudiu Bumba şi Andrei Peteleu.

Mutu ar urma să aibă o întâlnire zilele următoare cu oficialii clubului maghiar, clasat pe locul 3 după 12 etape.

”Da, este adevărat, dar încă nu am decis ziua când o să mă văd cu ei. Urmează să mă văd, acum nu știu dacă ajungem la o înţelegere sau nu. Indiferent ce pas aș fi făcut nu făceam înainte de întreruperea de campionat pentru că nu avea niciun sens. Totuși, e o echipă din primele 3”, a explicat Adrian Mutu.

Adrian Mutu, dorit de un club din străinătate: "Probabil ne vom întâlni în weekend!". Poate antrena doi români

Attila Revesz (49 de ani), directorul sportiv al celor de la Kisvarda, a anunțat că Adrian Mutu se află pe lista clubului și chiar are de gând să aibă o întâlnire cu "Briliantul" în acest weekend. Printre variantele clubului se mai află maghiarii Krisztian Timar (selecționer Ungaria U19), Szabolcs Huszti (liber de contract, ultima oară la Debrecen) și germanul Michael Boris (liber de contract, ultima oară la Sonderjyske, în Danemarca)

Kisvarda ocupă locul 3 în campionatul Ungariei, cu 24 de puncte strânse în primele 13 etape, la patru lungimi în spatele liderului Ferencvaros, care are un meci mai puțin. La echipă sunt legitimați și doi jucători români - fundașul dreapta Andrei Peteleu (29 de ani) și mijlocașul ofensiv Claudiu Bumba (27 de ani).

"Ne gândim la antrenori tineri din Ungaria. Am vorbit cu Szabolcs Huszti. Nu are licență Pro, dar se poate rezolva. Pasiunea lui, experiența sa din străinătate, precum și oportunitatea de a deveni un antrenor bun în viitor pot rezolva această situație. Îl urmărim atent și pe Krisztian Timar, i-am analizat toate meciurile de la naționala U19 a Ungariei.

Etichete: adrian mutu , mutu oferte , mutu echipa nationala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Cum au fost surprinși Mihai Pintilii și Elias Charalambous, după ce FCSB a câștigat titlul. Ipostază rară

Exclusiv ”O să-i dau bani mulți!”. Anunțul lui Gigi Becali în miez de noapte

Exclusiv Darius Olaru, pus în dificultate de ”reporterul” David Miculescu. ”Secretul” pasei de gol

Oficial A semnat cu PSG până în 2029: ”E un vis pe care îl trăiesc”

Citeşte şi

Adrian Mutu, pregătit să semneze un nou contract. Ce condiții a pus ”Briliantul”

Balaj a ”intervenit” în disputa dintre Mutu și Tachtsidis: ”A demonstrat că are caracter”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”