Adrian Mititelu / Foto: Digi Sport

Video Exclusiv "N-are nicio șansă, FRF va trimite Sepsi în play-off". Verdict dur după ce U Craiova 1948 a fost sancționată

articol scris de Digi Sport
22.02.2023, 07:58
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

U Craiova 1948 a pierdut "la masa verde" meciul cu Sepsi, din cauza scandărilor xenofobe ale propriilor suporteri. Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a anunțat foarte clar că echipa sa va merge la TAS pentru a-și susține cauza, numai că Florin Prunea îi dă o veste proastă.

Florin Prunea: "Îi dau o veste proastă lui Mititelu. N-are nicio șansă. FRF va trimite Sepsi în play-off"

Fostul mare portar, care a avut câteva "meciuri" cu FRF, știe deja deznodământul de la apelul celor de la U Craiova 1948.

"Cum iese unul din front și vorbește, cum a fost domnul Mititelu, ia uite ce pățește. Îi dau o veste proastă și îmi pare rău. Chiar am vorbit cu el acum câteva zile. FRF va trimite pe Sepsi în play-off, asta e vestea proastă.

Nu are nicio șansă Mititelu. Pentru că ce s-a întâmplat la meciul ăla a fost premeditat de către prim-vicepreședintele FRF. Și nu e prima dată când FRF intervine în lupta sportivă.

Să ne aducem aminte cum au inventat o altă competiție în timpul competiției, când UTA avea 9 puncte avans și au mai făcut ceva să se înjumătățească punctele. Și au mai făcut multe tâmpenii. Dar astea cu amenzile...îți spun eu!", a spus Florin Prunea, la Digi Sport Special.

Florin Prunea: "Ce s-a întâmplat la Sepsi - U Craiova 1948 a fost o mizerie"

Fostul mare portar a spus că echipa lui Adrian Mititelu poate, totuți să câștige la TAS, iar Prunea i-a spus lui Mititelu cum să procedeze. A dat și un exemplu. În plus, fostul portar mai are un "pariu" legat de U Craiova 1948.

"Singura șansă este ca echipa dânsului să joace în play-off și eu cred că va juca. Pentru că, după acel episod, echipa lui a devenit caracter. La Sibiu, din păcate, după ce li s-au luat cele 9 puncte, efectul a fost invers, s-au dus în cap.

La Craiova este un vestiar unit, iar rezultatul cred că i-a înrăit. Nu am nimic cu Sepsi, este un club extraordinar, dar ce s-a întâmplat la acel meci a fost o mizerie.

Nu a fost nici măcar o mizerie 'regulamentară', pentru că observatorul nu și-a făcut atribuțiile. Trebuia să facă și conform legii. Și îi spun lui Mititelu să se pregătească foarte bine la TAS, pentru că au mai fost cazuri.

Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi cu cele două Craiove în play-off. Să ia avocați de acolo, nu de aici. Să ia exemplul Farului, al lui Gică Hagi. Un club puternic asta face.

Hagi și clubul lui s-au judecat cu UEFA la TAS, nu cu FRF. Pentru că FRF se apără cum vrea ea. Au fost cazul când s-a apărat și cu documente împotriva ei", a precizat Prunea.

Confruntarea de la Sfântu Gheorghe a fost suspendată la jumătatea primei părți, din cauza scandărilor xenofobe repetate ale fanilor lui U Craiova 1948. Comisia a jucat cazul și le-a acordat victoria la ”masa verde” covăsnenilor, dar speța nu s-a încheiat, pentru că U Craiova 1948 a făcut apel.

  • 25.000 de lei amendă primită de Sepsi, pentru organizare defectuoasă.
  • 22.500 de lei amendă primită de U Craiova 1948.

Etichete: adrian mititelu , florin prunea , sepsi - u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Charalambous nu a mai rezistat și a răbufnit înainte de Rapid - FCSB: ”E prea mult”

Răzvan Lucescu, Jose Mourinho și Thomas Tuchel, pe lista aceluiași club

TREI cuvinte! Atât au transmis cei de la Bayer Leverkusen după ce au intrat în istorie

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Citeşte şi

Exclusiv Antrenor pentru FCU Craiova? A făcut anunțul în direct la TV

Exclusiv Când va numi Adrian Mititelu noul antrenor de la FCU Craiova. 7 jucători și doi antrenori, OUT!

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Anturajul lui Mateiu vuiește, după ce Simona Halep și-a luat apartament în Dubai chiar lângă el: „A contribuit și el!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Calificări la Imola: Max Verstappen l-a egalat pe legendarul Ayrton Senna citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină