Ionuț Negoiță, fostul acționar majoritar de la Dinamo / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Negoiță a dat cărțile pe față! Datoria reală pe care o are Dinamo

22.04.2020, 18:13
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

În plină pandemie de COVID-19, vânzarea clubului Dinamo este principalul subiect de discuție în fotbalul din România. Ionuț Negoiță a anunțat că vinde echipa pe 1 leu, cu condiția ca viitorul cumpărător să achite datoria pe care o are clubul.

Dacă până acum s-au vehiculat mai multe sume, Negoiță a dat cărțile pe față. Actualul finanțator al celor de la Dinamo susține că echipa are datorii totale de 3.000.000 de euro.

Cu tot cu ce are PCH-ul, undeva la 200.000 de euro, sunt undeva la 3 milioane de euro. Inclusiv și ei au dat sub formă de împrumut. Dar toate, toate datoriile sunt de 3 milioane de euro. Datoriile sunt de 2.630.000 de euro, iar până la 3 milioane sunt banii de la PCH și nu mai știu ce.

Asta include și salariile, tot. Eu le-am spus că oricum e criză, iar în situația care e se poate face un buget de criză, puteți activa jucători tineri. Se poate lucra cu un buget de avarie, ca să reducă bugetul și ca să fie mai sustenabil pentru a termina campionatul”, a declarat Ionuț Negoiță la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Ioan Andone confirmă interesul spaniolilor pentru Dinamo

Ioan Andone a confirmat interesul grupului de investiții spaniol condus Herminio Menendez pentru preluarea lui Dinamo. Ionuț Negoiță a anunțat că aceștia au prioritate în achiziționarea clubului.

Cunosc oamenii, m-au căutat și m-au întrebat, dar mai mult nu. I-am pus în legătură cu cei de la Dinamo. Dacă se vor înțelege, pot să spun mai multe. Sunt niște negocieri. Dacă unii cred că e prea puțin sau prea mult, e părerea lor. Nu mă interesează. O să vedem câți bani vor, cum vor.

Spaniolilor le-am explicat ce e Dinamo. Iar asta e o chestie mai veche, din februarie. Oamenii nu au călcat prin București, nu au văzut Săftica. Cumpără ceva sau investesc o grămadă de bani, și sunt câteva milioane numai pentru datorii, cât or fi alea, și bugetul petru anul viitor, fără să vadă.

Le-am povestit cum arată Săftica, ce e Dinamo, că nu are stadion încă. E greu acum de vorbit. Ei nu au văzut, nu au fost la un meci. Doar au văzut imagini, din ce le-am trimis eu. Sunt niște negocieri pe care nu le port eu. E oferta făcută după actele date de Dinamo.

La negocieri te joci. Eu nu sunt implicat. Eu îi cunosc pe spanioli și și-ar dori foarte mult ca eu să fiu președinte, să lucrez cu Herminio Menendez, pe care-l cunosc foarte bine. Fiecare oferă ce crede că poate. Important e că vor Dinamo”, a spus Andone acum câteva zile pentru Gazeta.

Etichete: ioan andone , ionut negoita , vanzare dinamo , datorie dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali, aroganță la adresa CSA Steaua. ”Echipa aia trebuie desființată”. Cum vrea să obțină marca

Foto Ce a postat Teodora Stoica după ce FCSB a câștigat titlul de campioană

Video Ar fi fost golul sezonului! Execuție de-a dreptul spectaculoasă la Oțelul - Hermannstadt

Video&Foto Așa se primesc campionii! Momente superbe înaintea partidei Inter - Torino

Citeşte şi

Video Ioan Andone nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, după Dinamo - Voluntari 1-1: ”E un mercenar”

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”