Ionut Negoiţă, fostul patron al lui Dinamo / Foto: Captură Digi Sport

Negoiță e aproape să cedeze Dinamo, dar PCH atacă: "Nu plecați pe fentă! Oamenii ăștia au mai îngropat clubul de două ori"

20.04.2020, 11:47
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Marți ar urma să aibă loc întâlnirea decisivă dintre patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, și reprezentanții ADPD, pentru ca societatea să preia pachetul majoritar al clubului.

Membrii programului DDB, cei aflați deja în acționariatul lui Dinamo, au transmis un nou mesaj prin intermediul paginii de Facebook Peluza Cătălin Hîldan: "Într-o singură săptămână am strâns alți 500.000 de lei. Am reușit să plătim salariile restante ale jucătorilor pentru a evita colapsul.

Acum strângem bani pentru a putea obține licența pentru Liga 1. În momentul ăsta, dacă lăsăm clubul pe mâna lui Negoiță, riscăm ca Dinamo să fie retrogradată în Liga a 2-a pentru că nu primește licența, sau în Liga a 4-a pentru că pericolul falimentului este uriaș.

Ultrașii din PCH trag un semnal de alarmă: "Oamenii ăștia au mai îngropat clubul de două ori"

Suntem siguri că împreună vom reuși să ajungem într-un timp record la suma necesară. Ar mai fi nevoie de circa 300.000 de lei. Ce face Negoiță în tot acest timp?

După ce am plătit salariile restante, el încasează 400.000 de euro din drepturile TV și nu dă nimic pentru echipă. Așteaptă de la noi banii de licență pentru că altfel Dinamo va fi retrogradată, dar anunță că se întâlnește cu gruparea DBNS (Dinu - Badea - No Stadium) ca să le vândă clubul pe 1 leu.

DBNS au mai îngropat clubul ăsta de două ori. O dată, când Dinamo ajunsese în datorii către stat de nu-și mai putea reveni. Și a doua oară, când a fost blocată construirea noului stadion. Dar românii uită repede. Negoiță știe că Dinamo e pe moarte. Își dorește să nu moară la el în brațe, pentru că nu ar putea duce povara vinovăției de a fi groparul lui Dinamo", se arată în comunicatul emis de PCH.

DDB: "Nu plecați pe fentă! Strângem bani pentru a-l ajuta pe Negoiță să plece"

În finalul comunicatului, "câinii" au transmis că patronii vin și pleacă, dar ei vor fi mereu aici pentru Dinamo: "Nu plecați pe fentă! Toți banii pe care îi strângem, nu sunt pentru a-l ajuta pe Negoiță să rămană, ci pentru a-l face să plece.

Un patron vine și dispare, dar noi nu o vom face niciodată. Am fost mereu aici. Știți unde ne găsiți. Am stat alături pe ploaie sau pe arșiță, în vremuri de glorie sau de tristețe, și vom ramane aceiași".

Etichete: ionut negoita , patron dinamo , pch


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Ionuț Negoiță a dezvăluit după patru ani de ce a plecat de la Dinamo. Anunță un nou proiect în fotbal

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”