Colaj Ionuț Negoiță și Pablo Cortacero / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv Negoiță, în continuare la Dinamo? Cine sunt, de fapt, noii acționari: "Au găsit o breșă"

articol scris de Digi Sport
13.11.2020, 12:04
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Din ce în ce mai puțină lume mai crede în noii acționari de la Dinamo. Datoriile acumulate și pericolul care paște clubul fac ca previziunile pentru viitor să fie sumbre.

Narcis Răducan a spus-o de mult că nu i se par de încredere spaniolii reprezentați de Pablo Cortacero, însă acum, după ce au trecut câteva luni de la preluarea clubului de la Ionuț Negoiță, fostul mijlocaș crede că urmează un scenariu negru pentru "câini".

"Au plecat banii, da. Păi, atenție la punctele de vamă, că online ajungeau repede", a glumit Răducan, care susține că Dinamo poate intra în colaps: "Eu nu am avut încredere după primele săptămâni. Nu știu, doar să aibă și un plan B, dacă a existat un plan B.

Pentru că, altfel, se îndreaptă către insolvență. N-are cum, se sufocă din punct de vedere financiar. Singura șansă e să aibă un alt plan, dar e foarte greu, va fi un an foarte dificil.

Adică eu văd că se vor schimba din nou cadrele în iarnă. Adică jucătorii ăștia foarte scumpi vor pleca, dacă nu vine cineva cu foarte mulți bani. Vor încerca să supraviețuiască anul ăsta și sportiv, financiar, pentru a se reorganiza. Eu nu văd un scenariu foarte bun", a spus Narcis Răducan la Digi Sport Special.

Ionuț Negoiță, în continuare la Dinamo? Ce se întâmplă cu noii acționari spanioli

"Păi nu sunt acționari, e o firmă de management, am zis-o de la început. E ușor de sesizat că nu au un profil de milionari. Mai ales că n-au istoric. Probabil că domnul Negoiță a externalizat dreptul de a conduce clubul din punct de vedere sportiv.

Eu cred că ar fi interesant să fie întrebat și domnul Negoiță pentru că atât timp cât nu divulgă sume, cred că nu ar strica o clarificare a situației. Dacă a plecat doar managementul sportiv, dacă le-a dat acțiuni, dacă există anumite înțelegeri.

Firmele astea de management au încercat în multe părți ale Europei să intre. În campionatele importante nu au putut pentru că există niște filtre. La noi probabil au găsit o breșă", a punctat Narcis Răducan.

Dinamo are termen până pe 30 noiembrie pentru a plăti datoriile. Altfel, riscă depunctarea

FRF a trimis o scrisoare pe adresa clubului Dinamo prin care anunță că vor urma sancțiuni în cazul în care datoriile din urmă nu vor fi achitate.

Dinamo a încălcat două articole din regulamentul național de licențiere a cluburilor și de fair play financiar. Conform FRF, Dinamo a declarat datorii destul de mari acumulate până la data de 30 iunie 2020, lucru care încalcă prevederile din regulament.

Conform regulamentuluiDinamo riscă să fie depunctată cu câte trei puncte pentru fiecare articol încălcat. "Câinii" au încălcat art. 60 alin. 2 și art. 61 alin. 2. Primul articol se referă la datorii restante către alte cluburi de fotbal, iar al doilea articol acoperă datoriile către de angajați.

Cu alte cuvinte, dacă Dinamo nu va reuși să achite până la sfârșitul lunii noiembrie toate datoriile acumulate până la data de 30 iunie 2020, clubul va fi depunctat cu șase puncte! În acest moment, echipa are 5 puncte și este pe penultimul loc în clasament.

Așadar, noii acționari spăanioli, reprezentați de Pablo Cortacero, au un timp extrem de scurt pentru a face rost de bani.

Etichete: narcis raducan , ionut negoita , actionari dinamo , pablo cortacero


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Ange Postecoglou, reacție sinceră după ce Tottenham a ajuns la trei înfrângeri consecutive: ”Este corect să spun”

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

Oficial A pariat de 50 de ori și acum a primit o nouă suspendare. Ce a transmis Federația

Citeşte şi

A ieșit din fotbal și i-a ”explodat” averea! Fostului conducător de la Dinamo îi priește în afaceri

Exclusiv Homawoo, făcut praf după ce l-a băgat în spital pe Luca Mihai: ”Nu te duci ca tolomacul!”

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”