Ionuț Negoiță, fost acționar majoritar la Dinamo / Foto: Digi Sport

Exclusiv "Negoiță nu se duce la meciuri de frică". Adevărul din spatele vânzării lui Dinamo: "Nu face un milion (...) Dacă s-ar băga Borcea..."

11.08.2019, 11:58
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Ionuț Negoiță anunță de mai mult timp că vrea să vândă Dinamo, iar în ultima vreme părea că totul tinde către un deznodământ fericit, după ce ar exista o înțelegere cu Claudiu Florică. Dumitru Dragomir este însă sceptic.

"E bine ca Negoiţă să vândă repede Dinamo. Părerea mea e ca n-a vrut. Poate că are şi dreptate, că nu vine nimeni să cumpere. (...) Selecţia e bună. Dacă se duce cineva acum la Dinamo, o scoate în play-off. Dacă se duce un specialist", a precizat Dumitru Dragomir la Digi Sport Matinal.

Ionuț Negoiță s-ar fi înțeles cu Claudiu Florică în vederea cedării clubului, susțin cei de la Radio Dinamo 1948. Confom sursei menționate, la momentul actual se efectuează analize finaciar-contabile și juridice, pentru a se vedea situația existentă la clubul din Ștefan cel Mare.

Suporterii sunt cheia pentru rezolvarea situației de la Dinamo, crede Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir este convins că Dinamo poate renaște dacă se ajunge la un consens cu suporterii. În plus, fostul șef de la LPF a făcut o dezvăluire incredibilă despre Ionuț Negoiță.

"În primul rând, trebuie făcut o artmosferă de aşa natură încât să te împaci cu suporterii. Pentru că la Dinamo e imposibil. N-a putut Giovanni să se înţeleagă cu ei. E greu la Dinamo dacă n-ai rezultate.

Dacă ai rezultate, vai de mine, defilezi acolo. Şi chiar dacă te înţelegi cu ei, la prima înfrângere, te cheamă acolo şi-ţi aruncă cu pietre în cap. E greu şi pentru Prunea, și pentru Bălănescu. Ăsta a scăpat, că era să moară, dar atmosfera e foarte încărcată la Dinamo. De asta Negoiţă nici nu se duce la meciuri, de frică", a spus Dragomir.

Dumitru Dragomir știe cine ar putea salva Dinamo în acest moment: "Dacă s-ar băga Badea, el a fost un conducător extraordinar. Badea şi Borcea. După mine, Borcea a fost, în ultimii 20 de ani, cel mai bun conducător din România".

"Dinamo nu valorează un milion de euro". "Expertiză" incredibilă a lui Dumitru Dragomir

În trecut, Dumitru Dragomir spunea că ar cumpăra Dinamo. Acum, fostul președinte de la LPF și-a nuanțat declarația.

"Am glumit atunci (n.r.: când a spus că ar cumpăra Dinamo). Păi ce, făcea un milion? Dinamo n-are nimic, n-are teren, are numai nune, atât. Nu fac un milion jucătorii, ţineţi minte. Hai, mă, lăsaţi-mă. Îl scot pe Nistor de acolo. Nu valorează mai mult de un milion echipa.

Dacă i-aş lua cu conducători cu tot, face. Aş mai plusa cu 200.000 pe ei. Ăştia sunt conducători buni, să ştiţi. Cu Prunea m-am certat, dar e omu dracu. Iar Bălănescu e tobă de carte. Dacă ar avea stadion făcut, m-aş băga şi eu cu ceva bani", a încheiat Dragomir.

Ionuț Negoiță și Claudiu Florică au ajuns la etapa de a face schimb de documente, lucru care ar mai putea dura. Finalizarea acestor demersuri ar putea avea loc în luna septembrie sau octombrie a anului în curs.

Etichete: dinamo , dumitru dragomir , ionut negoita , vanzare dinamo , claudiu florica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

Detectivii din New York au identificat rămășițele unei femei găsite îngropate în ciment, în urmă cu 20 de ani. În mod ciudat, în rezolvarea cazului, polițiștii au fost ajutați de o victimă a atentatelor din 11 septembrie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Ronaldo Nazario a luat o decizie radicală

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Irobiso a restabilit egalitatea după șapte minute

Foto Mesajul lui Meme Stoica la două zile după ce FCSB a câștigat titlul: ”Prezentăm scuze”

Citeşte şi

”Spuneați că UTA e prima echipă retrogradată”. Mircea Rednic, savuros la flash-interviu: i-a pus gând rău lui Dinamo!

Dinamo e amenințată cu retrogradarea, iar Zeljko Kopic e resemnat: ”Ar fi un miracol să ne salvăm!”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”