Anghel Iordănescu, 69 de ani, trăieşte la maximum meciurile fiului său, Edi Iordănescu / Foto: Captură TV

Video Nervii lui Tata Puiu! La cine a ţipat, de fapt, Anghel Iordănescu la meciul în care Edi a fost eliminat

25.02.2020, 13:25
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

În urmă cu două etape, la Academica - Gaz Metan Mediaş, scor 2-3, Edward Iordănescu (41 de ani) a fost eliminat de arbitru, iar în cadru a apărut Anghel Iordănescu, celebrul său tată, care ţipa în direcţia băncii de rezerve. 

Cumva că l-ar fi certat pe fiul său cel mare că nu s-a putut abţine şi s-a ajuns la situaţia în care echipa să nu mai aibă antrenorul pe bancă. La câteva zile distanţă, Edi a lămurit lucrurile.

Antrenorul Gazului a văzut finalul meciului din tunelul de acces de la stadionul din Clinceni, chiar din spatele porţii echipei sale, iar până la final nu s-a mai marcat, iar oaspeţii au obţinut victoria atât de necesară pentru play-off.

Anghel Iordănescu nu ţipa la Edi pe stadionul din Clinceni

"Familia mea a fost tot timpul alături de mine. Şi fraţii mei erau la meci, aşa cum au fost şi acum, la Mediaş, cu Dinamo. La Clinceni, un spectator le-a adresat nişte cuvinte mai puţin plăcute fraţilor mei şi d-aia a reacţionat tatăl meu. Suferă mereu pentru mine, îi mulţumesc şi ştiu cum trăieşte meciurile.

Îmi spunea mama că la televizor se manifestă de vreo cinci ori mai tare decât pe vremea când antrena. Deci vă daţi seama cam cum face", a explicat Iordănescu jr la Digi Sport Matinal.

Gaz Metan, în premieră în play-off-ul Ligii 1

Gazl este a treia echipă cu care Edi ajunge în play-off, după Pandurii şi Astra. Şi are gânduri mari, mai ales că distanţa între locul 1 şi locul 6 este de numai 5 puncte.

"Gazul va da totul pe teren şi mereu îşi va apăra şansele, nu se pune problema de parti pris-uri sau ceva de genul ăsta.

Fără să fiu euforic, nu sunt genul, nici la înfrângere nu dramatizez, dar nu exagerez când spun că e o performanţă unică pentru oraş. Pentru noi, calificarea în play-off echivalează cu câştigarea campionatului.

Mai ales cu problemele noastre cu insolvenţa, cu cei 17 jucători noi aduşi la echipă. Dar Dumnezeu mi-a dat inspiraţie şi am adus jucători de calitate. Am făcut o paralelă cu CFR Cluj, echipa momentului acum, care atunci când era în insolvenţă era în partea a doua a clasamentului. În 25 de etape din 26 am fost pe loc de play-off şi era incorect dacă nu terminam în primele 6", a mai spus Edi Iordănescu.

Momentul în care Anghel Iordănescu e nervos

Etichete: edi iordanescu , anghel iordanescu , video academica-gaz metan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Bayern - Real Madrid 0-0, ACUM, DGS 1. Spectacol asigurat: 20 de goluri în ultimele 5 meciuri directe din UCL

Foto Spectacol la Munchen! Ce scenografie au pregătit suporterii lui Bayern pentru meciul cu Real Madrid

Borna atinsă de Jude Bellingham la meciul Bayern Munchen - Real Madrid. Doar Cesc Fabregas a mai atins numărul

Pedeapsă drastică pentru Abadallah. Câte etape a fost suspendat după ce i-a făcut gaură în cap lui Benzar

Citeşte şi

Veste bună pentru Edi Iordănescu: ”Are șanse să fie apt pentru EURO”

Foto Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Visul cel mai mare al lui Gigi Becali, pe cale să fie spulberat? Omul cu banii de la CFR Cluj a pornit ofensiva împotriva FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”