Marius Șumudică / Foto: captură Digi Sport

”Nici măcar Rapidul nu te poate face să te răzgândești?” Răspunsul lui Marius Șumudică, după ce și-a anunțat retragerea

articol scris de Digi Sport
27.03.2023, 19:08
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Marius Șumudică (52 de ani) este decis să renunțe la antrenorat, după 18 ani de când a preluat prima sa echipă, Rocar București.

Antrenorul lui Al-Raed a făcut anunțul chiar înaintea zilei sale de naștere. Atunci, Șumudică spunea că în următoarele săptămâni va renunța la a mai fi antrenor pentru că își dorește să petreacă mai mult timp alături de familie.

Marius Șumudică: ”Rapidul are antrenor, e Mutu și eu îl respect!”

Șumudică și-a încheiat scurta vacanță în România, iar, la plecarea către Arabia Saudită, tehnicianul a fost întrebat, printre altele, și despre anunțul privind retragerea din antrenorat. ”Nici măcar Rapidul nu te poate face să te răzgândești?”, a fost întrebarea unui reporter.

Deși a spus în mai multe rânduri că și-ar fi dorit să o antreneze pe Rapid, Șumudică a subliniat acum că echipa giuleșteană are un antrenor foarte bun, pe Adrian Mutu, pe care îl respectă.

Traversez o perioadă dificilă, nu îmi mai arde, mi-e greu, sunt departe de familie. Nu este ușor, iar eu nu alerg după bani ca disperatul. Deja am anunțat că vreau să renunț la antrenorat, mai am să îmi termin contractul. Dacă voi rămâne în fotbal, o voi face în televiziune, dacă nu, voi sta liniștit acasă.

Rapidul e ceva aparte în inima mea, n-am rezistat emoțional să merg la handbal. Am stat acasă și ieri, să fiu sincer, am plâns. Adică ceea ce se întâmplă acolo, când vedeam copii, doamne cântând, toată sala. Mi se face pielea de găină și nu e frig aici, e bine.

Rapidul e un fenomen, te răscolește. Rapid are antrenor, e Mutu și eu îl respect. Are un investitor și un președinte care merg pe o anumită linie, le urez baftă. În momentul de față nu pot să zic decât că iubesc acest club și atât”, a spus Marius Șumudică.

Marius Șumudică și-a anunțat retragerea din antrenorat

"În data de 4 martie 2023, mai exact peste două zile, împlinesc 52 de ani. A sosit vremea să stau mai mult alături de frumoasa mea familie, pe care, datorită fotbalului, am neglijat-o într-o mare măsură.

Îmi cer scuze familiei și promit că foarte curând ei vor fi pe primul plan, cu riscul de a spune stop meseriei de antrenor. Fotbalul mi-a dat totul, dar familia mea merită mai multă atenție.

Vă iubesc și vă promit că mă voi dedica vouă cât mai curând. În maxim câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine.

Îmi iubesc soția, copiii, părinții, și Dumnezeu îmi spune că trebuie să fac acest pas", anunța Șumudică la începutul lunii martie.

Etichete: rapid , marius sumudica , retragere , antrenorat


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

10.000 de bilete vândute într-o singură oră! Anunțul făcut de Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

OUT de la Barcelona! A costat 40.000.000€, dar pleacă după șase luni: Xavi nu a fost convins

Citeşte şi

Laurențiu Reghecampf, la Rapid? Ce a răspuns antrenorul

Exclusiv Dani Coman la Rapid? ”Îmi pare rău și de Daniel Niculae pentru că e un rapidist”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă