Gicu Grozav și-a reziliat contractul cu Dinamo

Exclusiv "Niciodată nu voi lua la mișto clubul Dinamo!" Prima reacție a lui Grozav, după reziliere

03.11.2018, 11:37
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Gicu Grozav (28 de ani) și-a reziliat ieri contractul cu Dinamo, după scandalul iscat la gruparea din Ștefan cel Mare la finalul partidei de Cupă cu Csikszereda.

În direct la Digi Sport Matinal, fotbalistul a dezvăluit că clubul a fost cel care l-a anunțat că a luat decizia încheierii colaborării.

"Ieri toată lumea a încercat să mă sune, dar am vrut să mă liniștesc puțin. Eu nu vreau să vorbesc rău despre Dinamo în aceste momente delicate pentru că nu îmi stă în fire să o fac. Îmi pare rău de ce s-a întâmplat, pentru că am venit la Dinamo să ajut. Îmi pare rău că am dezamăgit mulți suporteri ai lui Dinamo care au avut încredere în mine, de asta regret. Viața merge înainte. Eu ales să execut penalty-ul în acel mod. E un mod de a executa. Eu niciodată nu o să iau la mișto suporterii dinamoviști, pentru că nu de asta am venit la Dinamo. Am ales să execut așa, nu mi-a ieșit, dar niciodată nu voi la la mișto suporterii dinamoviști sau clubul Dinamo.

David a spus ce a spus, m-a pus într-o lumină proastă ca și cum eu am executat la mișto acel penalty. I-am spus doar că e un mod de a executa, bine nu în modul în care am bătut eu. Bine, am mai ratat dar am mai și marcat din acel procedeu. Îmi pare rău că am dezamăgit suporterii.

Sper ca Dinamo să revină acolo unde îi este locul. Nu Gicu Grozav a cerut rezilierea. Dinamo mi-a reziliat contractul. Ei au venit cu propunerea asta. Ei au spus clar că vor să reziliem. Eu știam în ce situație era Dinamo când am venit. Nu era pe locul doi Dinamo când am venit și cu mine a ajuns pe acest loc.

Eu nu sunt un laș. Eu nu plecam de bună voie. Rămâneam împreună până muream, dacă era după mine. Nu renunțam eu, nu sunt un laș nu am fost și nu voi fi niciodată.

La mine s-a văzut cel mai urât. E clar că toată lumea a spus că am tras la mișto. Am dat prea tare. Dacă dădeam gol nu se mai ajungea la asta. Dar asta este. Îmi asum, dar coloana mea va rămâne dreaptă mereu. O să ies cu capul sus. Nu mi-am bătut joc și îmi pare rău pentru suporterii dinamoviști.", a declarat Gicu Grozav, la Digi Sport Matinal.

VIDEO CU DECLARAȚIA LUI GROZAV

Grozav urma să execute ultima lovitură de la 11 metri din seriile de câte 5 și, dacă ar fi înscris, Dinamo s-ar fi calificat în sferturile Cupei. Fotbalistul s-a făcut însă de râs: a încercat o "scăriță" și a ratat lamentabil. 

Ulterior, Dinamo a fost eliminată de Csikszereda, după 5-6 la loviturile de departajare (2-2 după 90 de minute, 3-3 după prelungiri).

VIDEO Penalty-ul ratat de Gicu Grozav:

Etichete: gicu grozav dinamo , lot dinamo 2018 , grozav penalty , grozav dinamo penalty , gicu grozav dinamo cupa romaniei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”