Nicolae Dică alături de jucătorii de la FCSB, în meciul cu Hermannstadt / Foto: Sport Pictures

Video Nicolae Dică, mesaj ferm pentru fani după ce FCSB ”a căzut” pe locul 14 în Liga 1

articol scris de Digi Sport
25.09.2022, 10:20
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a ținut să le transmită, în exclusivitate pentru Digi Sport, un mesaj suporterilor după ce roș-albaștrii ”au căzut” pe locul 14 în Liga 1.

Galerie Foto

Nicolae Dică, mesaj ferm pentru fani după ce FCSB ”a căzut” pe locul 14 în Liga 1

Pentru vicecampioana României va urma meciul cu FC Argeș, programat duminica viitoare, de la 21:30, pe Arena Națională, în etapa 12, partidă în care-și va face debutul, cel mai probabil, Billel Omrani (28 de ani).

  • FCSB - FC Argeș, următorul meci al roș-albaștrilor din Liga 1, se va juca duminică, 2 octombrie 2022, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1, în etapa 12 a Ligii 1. Meciul va putea fi urmărit și în Aplicația Digi Sport.

Antrenorul le-a transmis susținătorilor FCSB-ului că echipa are nevoie de sprijinul lor în continuare, fiind convins că împreună o vor scoate la capăt.

”Eu, în numele echipei, îmi cer scuze că nu am avut rezultatele dorite în campionat. Chiar dacă nu le-am avut, le mulțumesc că au încurajat echipa și îmi doresc să fie în continuare alături de noi. Chiar dacă ei suferă când pierdem, și noi suferim foarte mult.

Împreună cu ei putem reuși, am rămas plăcut surprins de cum au fost suporterii la jocurile noastre și avem nevoie și mai mare de ei în acest moment dificil. Împreună vom reuși!”, a spus Dică, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Nicolae Dică a dezvăluit care e principalul lui obiectiv la FCSB până la următorul meci de campionat

Vicecampioana României a evoluat slab în prima parte a actualului sezon din Liga 1, a înregistrat trei eșecuri, cinci remize și a bifat o singură victorie iar șansele ca echipa să ajungă în play-off s-au complicat.

Antrenorul roș-albaștrilor și-a propus să lucreze la moralul fotbaliștilor săi.

”Vom avea mai multe zile la dispoziție. Voi încerca să le dau încredere mai mare în ei, să aibă curaj mai mult.

Cu ce vom face la antrenament, îmi doresc să putem reuși să trecem peste acest moment dificil. Avem încredere că putem face acest lucru”, a spus Dică, la Digi Sport.

Totuși, Dică rămâne optimist. Antrenorul FCSB-ului a transmis că e încrezător că intrarea în play-off nu va fi o problemă.

Mai mult, Nicolae Dică a făcut un ”pariu” curajos și a transmis că FCSB va intra cu 55 de puncte în play-off, adică va obține măcar 47 de puncte din cele 21 de meciuri rămase de disputat.

”Mai avem 21 de etape de jucat, mi-am făcut un calcul. Ca să fim în zona de play-off, trebuie să avem 12 victorii.

Până acum s-a intrat cam cu 45 de puncte în play-off, dar cred că anul ăsta se va intra cu mai puțin, pentru că echipele care sperau la play-off au pierdut multe puncte.

Eu îmi doresc mai multe puncte. Eu cred că vom intra cu mai multe puncte. Până acum, echipa de pe primul loc a intrat cu 62-65 de puncte. Eu cred că vom intra cu 55 de puncte”, a spus Nicolae Dică, la Digi Sport Special.

Etichete: nicolae dica , galerie fcsb , peluza nord fcsb , fcsb - fc arges live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Țara care își mută capitala pentru că actuala se scufundă în mare. Pentru asta, se construiește un oraș de la zero

Indonezia se pregătește să își mute capitala din Jakarta în Nusantara, aflat încă în construcție. Noul oraș va costa 35 de miliarde de dolari și nu va fi finalizat până în 2045. Decizia a fost luată din cauza crizei climatice, deoarece Jakarta se scufundă ușor-ușor în mare, scrie Business Insider.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Andrea Compagno a trimis ”săgeți” către Gigi Becali, la două zile după ce FCSB a devenit campioană

Ancelotti i-a dat replica lui Tuchel înainte de Bayern Munchen - Real Madrid: ”Regret că nu mai știu germană!”

Conducerea Farului a reacționat, după ce a aflat de planurile lui Gigi Becali

Exclusiv Suprinzător! Anunțul lui Gigi Becali despre jucătorul de la FCSB căruia ”îi plătește salariul degeaba de 3 ani”

Citeşte şi

FCSB poate câștiga titlul de campioană, după 9 ani! Câți spectatori sunt așteptați pe Arena Națională

Nu e FC Botoșani! Nicolae Dică a numit prima echipă care va retrograda din SuperLigă: ”Are toate șansele”

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cea mai grasă pisică a trecut printr-o transformare uluitoare. A slăbit peste șase kilograme, iar acum se bucură de o viață normală