Nicolae Dică și MM Stoica par a nu mai fi în cele mai cordiale relații profesionale

Nicolae Dică s-a enervat și i-a răspuns lui MM Stoica: ”Mă deranjează! Nu trebuie să-mi spună alții ce să fac!”

21.12.2018, 19:10
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

VIDEO FCSB - CFR Cluj | Situație tensionată la FCSB înaintea ultimului meci al anului 2018, cel cu CFR Cluj, care poate schimba și liderul Ligii 1. Nicolae Dică (38 de ani) a reacționat vehement după ce MM Stoica (53 de ani) a spus, la Digi Sport, că tehnicianul nu se pricepe să motiveze echipa. La conferința de presă, de dinaintea meciului de sâmbătă seară, de la ora 20:00, ”Dicanio” a spus că nu are nevoie de cineva care să-i spună ce să facă și ce nu în activitatea sa. 

Dică s-a enervat după ce a fost întrebat cum și-a motivat echipa în aceste zile premergătoare partidei cu echipa campioană a Ligii 1. ”Eu nu pot să motivez echipa, nu ați văzut că așa se spune? Eu știu ce pot, nu trebuie să-mi spună alții ce pot sau nu să fac!

Mă deranjează că astfel de vorbe vin de la oameni care nu mă cunosc și care-și dau cu părerea despre mine, în momente când nu ar trebui”, a spus Nicolae Dică, cu aluzie directă către MM Stoica. Directorul sportiv al FCSB a spus, prezent fiind marți, 18 decembrrie, în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, că Dică nu este carismatic și că abia când a ajuns echipa la 5 puncte sub CFR a început să-și motiveze echipa.

Nicolae Dică: ”M-am impus din prima zi în care am venit la Steaua!”

Tehnicianul roș-albaștrilor nu a fost de acord nici cu cei care susțin că jucătorii care au venit de la Viitorul, spre exemplu, Coman, Tănase, Nedelcu, nu mai reușesc aceleași prestații foarte bune ca acolo. ”Da? Dacă nu credeți ce vă spun eu și că jucătorii de la Viitorul nu dau randament, atunci luați cifrele și comparați-le. Cifrele de la Viitorul și cifrele de la Steaua, de acum. E clar că eu sunt vinovat pentru că nu s-a câștigat campionatul. E clar și mi-o asum. Acesta nu este un răspuns pentru domnul Hagi, e doar părerea mea”, a continuat, vizibil iritat, Dică.

Nicolae Dică nu s-a potolit și a continuat tirada la adresa lui MM Stoica. ”Despre tactica din meciul cu Viitorul mi-ar fi plăcut să se vorbească mai mult, dar e mai bine să vorbim că Steaua n-a avut posesie. Mi-ar fi plăcut să văd că se discută lucrurile acestea, dar nu putem să le scoatem în evidență pentru că Dică nu lucrează nimic la Steaua, Dică nu motivează , Dică nu poate să se impună, Dică nu face nimic!

M-am impus din prima zi în care am venit la Steaua!”, a mai spus Nicolae Dică, extrem de nervos și iritat.

FCSB - CFR Cluj, programat sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 20:00, pe Arena Națională, va putea fi urmărit ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate ân timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, în aplicația LIVE VIDEO&TEXT.

”Nicolae Dică face parte din categoria antrenorilor, vorbim de cum lucrează din punct de vedere tactic, cum pregătește meciurile, din care i-aș mai nominaliza pe Walter Zenga, Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu, mă refer aici la cei alături de care am lucrat eu. Pentru că sunt antrenori care nu pregătesc jocurile. De exemplu, Felix Magath n-a făcut un antrenament tactic în viața lui, dar a câștigat trei titluri în Germania, cu trei echipe diferite.

Dar sunt și antrenori care au fost și nu mai sunt. Mă refer la cei care nu au reușit să țină pasul cu evoluția, cu tehnologia, cu fotbalul de azi. Mircea Lucescu a spus o vorbă mare. Valoarea unui antrenor este dată de cel mai recent rezultat”, a spus MM Stoica, prezent fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

MM Stoica: ”Dică nu e carismatic. Abia când am ajuns la 5 puncte sub CFR a reușit să motiveze echipa!”

Evident, MM Stoica n-a scăpat și a vorbit și despre marele minus al antrenorului Nicolae Dică. ”Nu este un tip carismatic, este serios, nu intră în vestiar să stea după antrenament cu jucătorii. Când am ajuns în suferință, la 5 puncte sub CFR, abia atunci a reușit să motiveze echipa. Trebuie să fii un motivator. Dacă nu faci asta, dacă nu poți să intri în vestiar și să motivezi echipa, nu ești antrenor mare!”, a mai spus MM Stoica.

Oficialul grupării roș-albastre crede însă că Dică și-a dat seama de problemă. ”Cred că face pași și în direcția asta. Are 38 de ani și s-a confruntat cu situații pe care nici eu nu le-am întâlnit după 27 de ani de fotbal”, a mai spus MM Stoica, la Digi Sport.

”Statistica e de partea mea, înseamnă că sunt un antrenor bun din punctul meu de vedere. Cu multă încredere şi pasiune voi deveni foarte bun. Eu am încredere în mine, ştiu ce pot să fac. După meciuri mi-aş dori să fiu eu criticat şi nu jucătorii. Să dea toată lumea în mine, dar să-mi lase jucătorii în pace pentru că eu cu ei merg la luptă", spunea, acum două săptămâni, Nicolae Dică.

Etichete: nicolae dica , mm stoica , fcsb cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Un român de 36 de ani și-a pierdut un braț în timp ce încerca să fure banii dintr-un bancomat din orașul italian Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”A distrus și l-a amenințat”. Anunțul făcut de Florin Manea despre Radu Drăgușin a ajuns în Anglia

Elias Charalambous a numit echipa pentru care ”ar lăsa-o” pe FCSB: ”Atunci aș merge”

Video Exclusiv Suporterii lui Dinamo au mers la jucători la antrenament. Dialogul care a urmat

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

Citeşte şi

Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Exclusiv Peste 40.000 de bilete, în 17 ore! Va spulbera FCSB recordul la meciul în care va celebra titlul?

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”